PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34546
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Na wstepie chce tez powiedziec ze to byl moj ulubiony serial w dziecinstwie, dzis bym tez go jeszcze raz obejzal, piekna i inteligentna marysia no i . . . ten beszczel na poczatku pawel, nikt z mojego grona niepamieta ze mateusz janicki gral pawla na poczatku, on ma taka urode do grania takich dresiarzy co sprawilo ze ta postac byla bardziej romantyczna a potem aneta zajac zastapila go swoim narzeczonym, takim czystym lalusiem z wygladu, juz dalej nieogladalem tego bo to nie dalo sie tego ogladac bez janickiego

ocenił(a) serial na 10
Zywiec20

no zgadzam się z tobą poprzedni aktor grający pawła był dużo lepszy

ocenił(a) serial na 10
manio96

Gratuluję braku smaku. Teraźniejszy Paweł jest o wiele ciekawszy i z zachowania i z wyglądu.

użytkownik usunięty
Zywiec20

Abstrahując od reszty treści i formy- ten fragment, że 'Marysia piękna i inteligentna' to tak na serio??

ocenił(a) serial na 5

Ja tez wolałam tamtego Pawła.ogladam ten serial dopoki Paweł nie bedzie z Marysia jak wrócą to normalnie bajka a nie prawdziwe zycie bo tak w realnym swiecie nie bylo by=)

princess90

Do gabrielle33 : Gratuluje inteligencji wielkosci rozmiarow twoich butow na obcasie w ktorych pewnie nawet nieumiesz chodzic. nieoskarzaj mnie o brak smaku bo po twoim wyborze widac ze sama go niemasz XD
Do wielki_k - aneta zajac swoja naturalna uroda byla wiarygodna jako ta niesmiale sliczna studentka medycyny, wiesz o co mi chodzi ale nielap mnie za slowa XD