4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34595
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Zbychu nowym bogiem Pierwszej miłości.

naza

Potwierdzam :):):)

scully1981

Kto gra Zbyszka?

ocenił(a) serial na 5
Faraon_5

http://www.filmweb.pl/person/Dariusz+Toczek-6564 , tą postac gra ten aktor. Ale gra aktorska jak dla mnei koszmarna, bardziej to wyglądąło na wygłup i zgrywanie sięy niż na normalne zachowanie osób lekko upośledzonych

ocenił(a) serial na 4
dziubek1991

to prawda- kiepskie. nie wiem po jakiego jeszcze ta fryza dluga i w ogole.

marajka

a ja mam sąsiada który tak samo się zachowuje jak ten zbych! kropa w kropa jakbym sąsiada widziała

ocenił(a) serial na 2
naza

Szkoda, że nie obsadzili tej roli Maćkiem z Klanu.

nick2008

taaa jeszcze by się w Marysi zakochał i zaraz ślubu by chciał haha Maaaaarysia:D

ocenił(a) serial na 4
shrek1991

nie no - Maciek to przesada. gościu się nadaje do tej roli, ale wskazana by była większa oszczędność... tzn. dlaczego jak ktoś jest psych. upośledzony to musi mieć jakiś dziwny fryz itp. czasami nie trzeba aż tak wyraziście grać. ale nie widziałam ostatniego odcinka więc nie wypowiadam się do końca

ocenił(a) serial na 1
marajka

Zbyszek nie jest taki głupi jak podrywał Adama ale Adam nie dał mu się poderwać bo nie che zdradzić Kingi .

ocenił(a) serial na 4
Prezydent_2

ma gust chłopak po prostu

ocenił(a) serial na 7
naza

Potwierdzam. Już po pierwszym odcinku go polubiłam :D. ale ogólnie podobało mi się jak Szymon opiekuje się bratem.

naza

Zbysio rządzi! :D

naza

a kto gra Szymona??

ocenił(a) serial na 10
Marcelinka90

Marcin Korcz

Zbuntowany_RBD

dzięki;)

użytkownik usunięty
Marcelinka90

no i co ci to da? :D

naza

rozwalił mnie dzisiaj tekst (chyba Szymon to powiedział) jak postanowili ze Zbyszkiem i Marysią pójść na spacer: "To co, kto będzie pchał?" hahaha :D, a Marysia "Może razem?" ;D

ocenił(a) serial na 1
blue_bird86

:D w kolejarza

ocenił(a) serial na 1
deconstramus

Ja wiedziałem że ze Zbyszka jest niezły beton ale żeby aż taki to nie, ojej Marysia, nawet do 3 letniego dziecka mówi część jestem Zbyszek i podaję jej rękę jak by myślał że mu odpowie część Zbyszek jestem Julka . Takiego głąba jeszcze nie było nigdy w Pierwszej Miłości .

Prezydent_2

Wydaje mi się, że normalne 3 letnie dziecko potrafi się przedstawić i coś mówić. Może Julka ma autyzm?