http://www.filmweb.pl/person/Dariusz+Toczek-6564 , tą postac gra ten aktor. Ale gra aktorska jak dla mnei koszmarna, bardziej to wyglądąło na wygłup i zgrywanie sięy niż na normalne zachowanie osób lekko upośledzonych
nie no - Maciek to przesada. gościu się nadaje do tej roli, ale wskazana by była większa oszczędność... tzn. dlaczego jak ktoś jest psych. upośledzony to musi mieć jakiś dziwny fryz itp. czasami nie trzeba aż tak wyraziście grać. ale nie widziałam ostatniego odcinka więc nie wypowiadam się do końca
Zbyszek nie jest taki głupi jak podrywał Adama ale Adam nie dał mu się poderwać bo nie che zdradzić Kingi .
Potwierdzam. Już po pierwszym odcinku go polubiłam :D. ale ogólnie podobało mi się jak Szymon opiekuje się bratem.
rozwalił mnie dzisiaj tekst (chyba Szymon to powiedział) jak postanowili ze Zbyszkiem i Marysią pójść na spacer: "To co, kto będzie pchał?" hahaha :D, a Marysia "Może razem?" ;D
Ja wiedziałem że ze Zbyszka jest niezły beton ale żeby aż taki to nie, ojej Marysia, nawet do 3 letniego dziecka mówi część jestem Zbyszek i podaję jej rękę jak by myślał że mu odpowie część Zbyszek jestem Julka . Takiego głąba jeszcze nie było nigdy w Pierwszej Miłości .