4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34595
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Od nowego roku z czołówki znika Anna, będzie też mniej zdjęć z Pawłem. Ale dołączają Patrycja i Szymon.

no_bo_co

powinni też wrzucić aurelkę, w końcu dosyc istotna tam jest

ocenił(a) serial na 7
Czarna9922

Dokładnie :) i jeszcze Łazanka i będzie git :D

ocenił(a) serial na 8
__Cleo Sertortii13

Może bez przesady z tym Łazankiem, ale fakt Aurelia to ważna postać. Brakuje też Dagi, no i Adama. Jego akurat nie lubię, ale skoro gra ukochanego jednej z głównych bohaterek to powinien być.

ocenił(a) serial na 2
refleksion

Gdyby mieli zmieniać czołówkę wraz z pojawieniem się nowego faceta Kingi, to musieliby to robić co 2. miesiące. Chociaż z tym fagasem jest już dość długo, pewnie za kilka odcinków wymieni go na nowszy model...

nick2008

bez przesady z łazankiem. ale aurelke powinni wrzucić obok mariana. daga jest w serialu dłużej od patrycji wiec czemu jej w czołówce nie bedzie? dziwi mnie ich brak - to już kaśka tam jest....

ocenił(a) serial na 2
Czarna9922

I co z tego, że jest dłużej. Może w nowym sezonie nie będzie jej w ogóle...

nick2008

nowa czołówka była już przed wakacjami a od tamtego czasu było jej sporo

ocenił(a) serial na 2
Czarna9922

Ale tutaj toczy się dyskusja o nowej czołówce która ma się ponoć pojawić. Jeśli w tym roku Dagi będzie mało, to nie ma sensu jej tam wrzucać. Widzowie jej zbytnio nie lubią więc może zniknie z serialu...

nick2008

no ja też za nią nie przepadam. ale jeśli idąc tym tokiem rozumowania będzie patrycja - to jej niestety też będzie jej więcej :/

ocenił(a) serial na 2
Czarna9922

A co daga to jej dziewczyna? Patrycja widuje się z Dagą tylko jak ma problemy. Teraz ich nie ma więc nie będą się spotykały...

nick2008

chodzilo mi, ze patrycji bedzie wiecej.