Od nowego roku z czołówki znika Anna, będzie też mniej zdjęć z Pawłem. Ale dołączają Patrycja i Szymon.
Może bez przesady z tym Łazankiem, ale fakt Aurelia to ważna postać. Brakuje też Dagi, no i Adama. Jego akurat nie lubię, ale skoro gra ukochanego jednej z głównych bohaterek to powinien być.
Gdyby mieli zmieniać czołówkę wraz z pojawieniem się nowego faceta Kingi, to musieliby to robić co 2. miesiące. Chociaż z tym fagasem jest już dość długo, pewnie za kilka odcinków wymieni go na nowszy model...
bez przesady z łazankiem. ale aurelke powinni wrzucić obok mariana. daga jest w serialu dłużej od patrycji wiec czemu jej w czołówce nie bedzie? dziwi mnie ich brak - to już kaśka tam jest....
Ale tutaj toczy się dyskusja o nowej czołówce która ma się ponoć pojawić. Jeśli w tym roku Dagi będzie mało, to nie ma sensu jej tam wrzucać. Widzowie jej zbytnio nie lubią więc może zniknie z serialu...
no ja też za nią nie przepadam. ale jeśli idąc tym tokiem rozumowania będzie patrycja - to jej niestety też będzie jej więcej :/
A co daga to jej dziewczyna? Patrycja widuje się z Dagą tylko jak ma problemy. Teraz ich nie ma więc nie będą się spotykały...