4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34594
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

agatka i sabinka

ocenił(a) serial na 8

Jak myślicie jaki numer teraz Agatka wywinie ukochanej:) siostrzyce?

ewi184

Jedno jest pewne, na pewno jej znowu wybaczy. Sabinka to typowa masochistka i lubi jak ludzie ją upokarzają.

ocenił(a) serial na 8
milenasy

już jej wybaczyła....a Agatka knuje

ocenił(a) serial na 4
ewi184

ja nawet nie chcę się domyślać - wyobraźnia scenarzystow tego serialu mnie przerasta ;)

ocenił(a) serial na 8
marajka

Zgadzam się z T oba...oj będzie się dzialo...

ocenił(a) serial na 1
ewi184

Pewnie jej leb urwie jak tej lalce z kartki. A tak na powaznie. what the fu,ck !!?? Znowu ta świrnięta su***

użytkownik usunięty
Magic1997

Sabina kolejny raz się ośmieszyła.Coś jej w tyłek wchodzi a ona myśłała że to kanapa jest wadliwa a nie coś jest położone.nawet laska nie zobaczyła co jest w środku,a Agata jeszcze z tym tekstem że za pierwszą wypłatę kupi nową.szkoda że Sabina znowu nie wyciągła kasy i nie dała jej na kanapę.

ocenił(a) serial na 4

hehe w ogole dosc to naciagane psychologiczne, ze Sabina nie czuje podswiadomie strachu bedac z nia sam na sam... a ze sama mieszka w norze rownoczesnie wynajmujac Agacie super apartament to kretynizm w czystej postaci.

użytkownik usunięty
marajka

a te wizyty zawsze jak psycholog z pacjentem.jak się czujesz?co słychać?co planujesz itd?ta jej sprzedaje jakieś bajery o urojonych rozmowach o pracę a ta wszystko łyka.

ocenił(a) serial na 7
marajka

To już w ogóle jest absurd do potęgi entej... W dodatku podobno mieszkanie Agaty Sabina opłaciła za rok z góry, a sama musi mieszkać z Dagą :P

użytkownik usunięty
Ola_2705

mieszkanie Sabiny nie dość że małe to jeszcze nieustane.Gdyby jeszcze Sabina miała mały osobny pokój a Daga drugi plus salon z aneksem kuchenny to jeszcze a tak jest do dupy.

marajka

Masz racje, normalnie to każdy człowiek bałby się przebywać z osoba która jest chora psychicznie i która próbowała go żywcem spalić bojąc się kolejnego ataku, , ale scenarzyści PM mysla, ze my widzowie jesteśmy idiotami i łykniemy każdą bzdurę ( a w sumie to łykamy skoro jeszcze to oglądamy) hehe

ocenił(a) serial na 1

dokładnie, rozwaliło mnie to xD sabina to chyba w ogóle nie posiada mózgu ;//

użytkownik usunięty
radomir_niewiadomski

Sabina jakby siadła na bombie myślała by że kanapa jest wadliwa.

ocenił(a) serial na 10
Magic1997

Ja stawiam, że nic jej nie zrobi. Co najwyżej Sabina rozstanie sie z Natanem, bo zabuja się w Piotrze i tyle.

użytkownik usunięty
Zgiebongo

ja słyszałem że będzie chciała dobrać się do jej majątku.może będzie chciała zrobić jakieś przekręty żeby zdobyć fortunę Karola.np Piotr będzie miał ją rozkochać,wziąść ślub a potem podzielić się z nią majątkiem.

użytkownik usunięty

Ja myślę,że Agata raczej nie rozstanie się z serialem.

użytkownik usunięty

A co za tym idzie Sabina będzie jej wybaczała zawsze.

ocenił(a) serial na 10

Też mi się tak wydaje, chociaż jej ciągłe knucie też się znudzi. Metamorfoza nie wchodzi w grę, nikt tego nie kupi. W sumie nie wiem co można dalej z nią robić po wątku z Piotrem.

użytkownik usunięty
Zgiebongo

Z Agaty nie da rady zrobic swietej. Lecz z drugiej strony przeciez jesli jest na stale,to ma caly czas knuc przeciwko Sabinie?.

Jak jej kolejny plan nie zakończy sie sukcesem powinni wszyscy odwrócą się od niej w tym serialu,jedynie powrót do psychiatryka to rozsądny scenariusz w tym serialu,Karol nie wysle córeczki do Stanów,przecież wychodzi na to że Agatka wciąż jest "chora",nie mogę sie doczekać miny Sabinki i jej reakcji kiedy to w końcu wyjdzie na jaw jak to Agatka kombiniwała żeby Sabinke "zniszczyć"
patrząc na streszczenia to bedzie trzeba jeszcze troche poczekać,no cóż "sukces wymaga poświęceń"

użytkownik usunięty
aron312

teraz będzie kombinować bardziej inteligetnie i ekonomicznie.poza tym musi się pilnować bo kilka osób jej patrzy na oczy Nata,Daga,Mikser.

a moze Agata wmówi Sabince, że Piotr to Igor, i tym razem to Sabinka trafi do psychiatryka. W sumie tam jest jej miejsce, patrzac jak idiotycznie sie zachowuje

użytkownik usunięty
milenasy

Sabina nawet nie szanuje Natana bo gdyby tak było nie latała by za Piotrem zachowuje się jak wariatka.

użytkownik usunięty

Jaki jest sens grania Oli Kisio w serialu na stałe skoro zawsze będzie chciała zniszczyć Sabinę? kto by chciał oglądać jej ciągłe intrygi.

użytkownik usunięty

Sabina pewnie po kolejnym numerze Agaty przejrzy na oczy pytanie tylko czy Piotr będzie ten dobry czy zły,jak skończą Agatę czy będzie to śmierć,więzienie,szpital psychiatryczny a może poprostu zniknie oraz co z Natanem.

użytkownik usunięty

Mi się osobiście podoba wątek Piotra. Nawet bardzo ;).

ocenił(a) serial na 8

dlaczego Ci się podoba?

użytkownik usunięty
ewi184

Bo jest tajemniczy. W końcu coś sie dzieję i intryguję mnie. Podoba mi się jak Sabina głupieję. Jak zachodzi cały czas w głowę. Rozśmieszyło mnie trochę kiedy dzisiaj podeszła do Piotra z miną zbitego kotka i zapytała:"Igor?".

ocenił(a) serial na 8

tak tylko cały powrót ,,Igora,, jest tak nie wiarygodny ,że aż mnie rozśmiesza

ocenił(a) serial na 8

wydaje mi się .że Piotr będzie ten dobry i Sabina będzie z nim.nie oszukujmy się ona kochała Igora od razu jak zobaczyła Piotra Natan poszedł w odstawkę, Natan zniknie z serialu. Agatę pewnie nie uśmiercą zostawiając furtkę na kolejne sensację z jej udziałem za parę lat np.szpital w stanach takie będzie wyjaśnienie jej zniknięcia. A jak Ty myślisz?

użytkownik usunięty
ewi184

Natan jest skończony.Sabina tak zwariowała na punkcie Piotra że Agata nic już nie musi robić w tej sprawie.Pewnie nawet Agata nie spodziewała się że tak jej odwali.

ocenił(a) serial na 8

właśnie. Igor jaki był taki był lecz dla Sabiny ważny.Powrót sobowtóra to udowodnił

ewi184

Nie wiem, czy Sabina będzie z klonem Igora, on ponoć ma żonę i dziecko/dzieci (nie pamiętam, co mówił ten detektyw), ale coś jest na rzeczy.
Jak dla mnie Natan mógłby zniknąć, drugiego tak nijakiego nudziarza, to nie ma w tym serialu.

Agata to faktycznie znak zapytania. Dla mnie i tak jest zaskakujące, że nie przeszła cudownej metamorfozy jak wszystkie czarne charaktery, pozostające w serialu na dłużej. Póki co nie bardzo wiadomo, co knuje i co złego chce zrobić, bo sam fakt śledzenia klona, to jeszcze nic konkretnego. Także albo Agata nagle się odmieni, albo po kolejnej akcji zamkną ją na wieki w szpitalu. Swoją drogą cwana jest, potrafiła wykiwać nawet doświadczonego psychiatrę - takie rzeczy tylko w Pierwszej Miłości :D

ocenił(a) serial na 10
LiLuLa

Piotr jest sam, nie ma nikogo. Mnie nie dziwi, że nie przeszła cudownej metamorfozy - wtedy nie miałaby po co grać w tym serialu. Myślę, że tym razem nie odwali nic spektakularnego, raczej zależy jej na zwyczajnym mąceniu w życiu Sabiny. Jestem ciekaw skąd ta identyczna obrączka ślubna Igora na palcu Piotra. Czy to będzie sprawka Agaty czy co innego.

Zgiebongo

Agata nie miałaby po co grać w serialu, gdyby przeszła przemianę? Wszystkie czarne charaktery, które pozostają w serialu, po jakiejś akcji przechodzą na jasną stronę mocy. A Agata już kolejny raz "wraca" i nadal jest tą złą. Mnie to dziwi, znając preferencje twórców ;) Ale nie mówię, że to źle, wręcz odwrotnie ;)

ocenił(a) serial na 8
LiLuLa

Agata jak na chorą psychicznie właśnie całkiem jasno wszystko planuję:)

użytkownik usunięty
ewi184

Fakt,Natan jest nudny. Mysle,ze dla Sabiny jest on jedynie nagroda pocieszenia. Tak naprawde to ona nadal kocha Igora,choc sie do tego nie przyznaje.

ocenił(a) serial na 8

Natan to takie zabicie czasu czekając na kogoś innego( w tym wypadku Piotr)

użytkownik usunięty
ewi184

jak żył Igor i pojawił się Natan to przez chwilę można było odnieść wrażenie że to Natana Sabina woli ale boi się zostawić Igora a po jego śmierci to Igor okazał się być lepszy skoro w obcych chłopach go widzi.

ocenił(a) serial na 8

ona idealizuję po śmierci Igora,pewnie gdyby go nie zabił ojciec -Sabina by się z nim w końcu rozwiodła

użytkownik usunięty
ewi184

Agata już nic nie musi robić bo Sabina zachowuje się jak wariatka.lata za obcym chłopem,śledzi go i nawet zapisuje się na Angielski który zna na wysokim poziomie.

ocenił(a) serial na 8

tak chyba ma też troszkę choroby psychicznej....

użytkownik usunięty
ewi184

Także widać,że Natan jest tylko pocieszeniem.. właśnie to udowodniła. Dziwne,że Piotr nie skapnął się,że Sabina dla niego zapisała się na kurs. Przecież zaczepiła go w kawiarni i zapytała :"Igor?". Nie dało mu to do myślenia?.

użytkownik usunięty

Właśnie jak Natan zdradził z Agatą Sabinę miałem wrażenie że ona go kocha ale to była taka miłość na chwilę bo może trochę zapominała o Igorze.

ocenił(a) serial na 8

mi się wydaję,że się domyślił,a jak nie to jest bardzo naiwny

użytkownik usunięty
ewi184

Ale głupia ta Sabina on chodzi do kawiarni co miałaś tam pracować.Pewnie to przeznaczenie.

ocenił(a) serial na 8

Sabina przechodzi samą siebie Nie mogę się doczekać jak w końcu dowie się ,że Agatka miała w tym,żeby zobaczyła Piotra jakiś cel

użytkownik usunięty
ewi184

i jeszcze ta idiotka jest przekonana że Agata nigdy tego Piotra nie widziała.i jakoś temat szukania pracy przez Agatę ucichł.

ocenił(a) serial na 8

cała ta historia śmieszna. i te jej oszukiwanie teraz wszystkich. a jak wspomina Igora i np.jak ją całuję za chwilę leje to ja się normalnie śmieję.Jaka normalna kobieta tęskni i wspomina chłopa co ją trzaskał ciągle za byle co

użytkownik usunięty
ewi184

Sama mówi że Igor nie miał kolegów co chyba dobrze o nim nie świadczy a ona przedstawia go jak porządnego faceta który zginął na wojnie walcząc za ojczyznę.