PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34546
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

1.Marysia już urodziła
2.Ewelina wróci z dzieckiem albo będąc w ciąży
3.Anka będzie się starała o dziecko z Pawłem ale to nie jest pewne czy im się uda
4.Kinga zajdzie w ciąże drugi raz

kchm1

4. Kinga z kim? Chyba z kijem :D

Hitek

Z jakim kijem.Czytałem co ma być po wakacjach że ma się koło niej kręcić 2 facetów i z którymś zajdzie w ciąże

Hitek

także sporo dzieci dojdzie do serialu

kchm1

hehe

ocenił(a) serial na 7
magazynier_48

Mam nadzieję, że z Eweliną to nie jest plotka, bo z tego co wiem nie ma żadnych nowin na temat odcinków po wakacjach... A ten wątek snuje się po forum już jakiś czas. Moim zdaniem to będzie bardzo ciekawe, jak Bartek będzie miał dziecko z kobietą którą kochał, ale która go olała w ten sposób.

Zapewne Anka będzie się starała, ale to się nie uda. Przecież scenarzyści będą musieli wrócić do wizerunku "złej Anki", która podstępem chce zatrzymać Pawła ukrywając przed nim prawdę o dziecku cudownej i dobrej Marysi - która oczywiście chciała mu o tym powiedzieć, ale Anka nie pozwalała -_- Paranoja

Kinga coś ostatnio nie miała powodzenia ("dziwne"), więc zapewne będzie dwóch na raz :-/ Ale ciąża??? Już wynudziliśmy się z Majką w ciąży... Teraz ta bezczelna Kinga która uważa, że wszystko jej się należy będzie się darła na ojca, bo się za szybko komuś wepcha do łózka :-/ Katastrofa

Naavy

Naavy to nie jest żadna plotka z Eweliną podam ci link gdzie o tym jest napisane.
http://pmilosc21.blog.onet.pl/1,DA2011-05-21,index.html.
Nie będzie wiadomo czyje to dziecko ale oglądałaś odcinek 1324 i widziałaś jakie Ewelina miała bule brzucha to są objawy ciąży a w tamtym czasie spała tylko z Bartkiem także to na bank będzie jego dziecko.