to przyczyna ostatniej nudy w serialu,kiedys bylo ich pelno a teraz sami widzicie,dragon jakos to ratuje jeszcze.
Niestety wątek , przynajmniej ze "zlym" Dragonem już się skończył :(
ja tam nie chcę aby on albo igor się nawracali. Mogliby Piotrowi znaleść jakąś laskę (choćby Patrycję) i od czasu do czasu pokazywali by ich toksyczny związek . Albo jeszcze lepiej : Patrycja na rzecz miłości do Piotra uciekłaby z domu i robiła skoki razem z Dragonem albo handlowała prochami (od razu by oglądalność wzrosła) A jak są same świętoszki i aniołki to to się do wyrzygania robi, tylko ciągle Majka Dajka lata za kolejnym facetem, a ten wątek z chorym bratem szymona albo z zaginięciem dziadka - totalna beznadzieja ! Daga ma ostre długi a zapiepsza na grube balangi do Oscara Billa, zamiast się zapić smutku albo wziąć się do roboty, chyba liczy że Sabinka spłaci jej długi ;p
Patrycja została skrzywdzona i pewnie długo jej już nie pokażą, a kolejnym celem Piotrka będzie mikser gdyż to on dął mu w mordę i ściągnał policję -,-
tera posiedzi w pace,wiec szybko go nie zobaczymy,a co do igora to slyszalem ze ma zginac niestety,wiec nici z czarnych charakterow.
nooo niestety to już koniec , ale niedługo ponownie pojawi się Igor i jakiś zbir będzie go chciał zabić
ten serial oglądałam tylko ze względu na Igora jak się pojawiał i teraz jak był wątek z Dragonem, a tak to faktycznie same nudy : majka się puszcza na prawo i lewo , Kinga bawi się w matke polke , Renia zdradza Grzegorza, Ola wiecznie nie może znaleźć grzebienia, Pawcio sam w domu i pewnie niedługo znowu się rozchleje , Mikser nadal kozaczy na dzielni , Radzio się zastanawia kogo teraz na policję nadać , Patrycha pewnie po tym wszystkim stwierdzi ze nie warto się zakochiwać i wróci do prostytucji . . . - normalka - , -
ten szymon jest zajeb*****,no i kwestia czasu bedzie pojawienie sie kolejnego czarnego charaktera,i artur pewnie tez wroci,bo on jest najlepszy w tym serialu,a igora to juz dlugo nie poogladasz.
Igor nie zginie, ten cały Waldek sieknie go parę razy nożem, ale pan mecenas nie umrze :D Ot, cudowne wyzdrowienie w kilka dni ;)
Może zakochana Patrycja będzie zeznawać na Jego korzyść?;-) Jednak mam nadzieję, że Dragon nie zniknie z serialu, bo faktyczne nie będzie opłacało się go oglądać...