ostatnio oglądałam 'pierwszą miłość' raczej sporadycznie i w związku z tym mam do Was kilka pytań:
1. Dlaczego Andrzej Pałkowski musi uciekać przed Rajmundem?
2. Gdzie się podziało 'ciało astralne' tego serialu (Anka i Paweł)- wyjechali, umarli? Nic się o nich nie mówi.
3. Jak to się stało, że Emilka jest żoną Bartka? (wiem, że Patryk zginął w wypadku ale mimo wszystko jakoś tak szybko się to potoczyło).
4. Dlaczego ta cała Tosia mieszka u Śmiałków?
5. Czy Malwina jest córką Śmiałka?
6. Jak doszło do ślubu Wiktorii i Ryśka?
będę wdzięczna jeśli ktoś mi to wyjaśni ;)
1. Bo wystawił go policji
2. Anka rzuciła Pawła a ten pojechał na zagraniczne wczasy
3. Na to pytanie nie potrafię odpowiedzieć. W PM już tak jest, że kobieta potrafi szybko się pocieszyć po śmierci faceta.
4. Tosia spadła z drzewa i złamała nogę. Jej rodzice siedzą za granicą a babcia nie była w stanie zaopiekować się chorym dzieckiem. Wspaniałomyślna Emilia postanowiła wziąć ją pod swój dach.
5. Malwina nie jest córką Mariana tylko jakiegoś innego faceta który bodajże podobnie się nazywał.
6. Jak doszło do ślubu? Nie bardzo wiem o co chodzi. Rysiek się jej oświadczył i za niego wyszła...
Ja wyjaśnię:
1. ucieka bo kiedyś udając pracownika sanepidu, nałożył na sklep Rajmunda karę finansową i ma przekichane:P bo Rajmund nigdy nie zapomina haha
2. Ciało astralne to nie wiem, ale urocza para Ania i Paweł się rozstała bo Ania nie mogła znieść myśli że Paweł ma najbrzydsze dziecko wu Wrocławiu:D
3. Emilka już niemłoda, twarz coraz bardziej żabia więc łapała co się dało, a że w PM każdy z każdym to jaka różnica że to przyjaciel zmarłego faceta.
4 Tosia mieszka u Śmiałków bo Marian hoduje świnki więc i tą przygarnął :D
5. Nie, nie jest jego córką, a szkoda bo chłop miałby satysfakcję że spłodził choć jedną ładna istotę:)
6. Do ślubu Wiktorii i Rysia doszło w kościele:) Amen
1. Andrzej Pałkowski działał na dwie strony jak podwójny agent dla Policji i dla Rajmunda pracował, potem zaobrączkował Szmita w samochodzie i teraz wyjechał do Tokyo
2. Ankę potrącił samochód a Paweł przez to wyjechał do Afganistanu .
3. Emilka wyszła za mąż za Bartka bo Miedziań wyznał jej miłość ona się upierała ale po pewnym czasie za trzecim razem się zgodziła ze względu na Mirka .
4. Tosia mieszka u Śmiałków ponieważ jej rodzice wyjechali do Holandii za chlebem Bartek z Emilką nie mogli się do nich dodzwonić, ale dali ją właśnie pod swój dach bo babka Weroniki Ciupli nie mogła się nią opiekować a babcie zostawili samą schorowaną .
5. Malwina nie jest córką Śmiałka ponieważ w liście napisali fałszywe nazwisko a chodziło o inną osobę o tym nazwisku .
6. Wiktoria chciała się ochajtać z Ryśkiem ale on za każdym razem zasypiał, dopiero po pięciu nocach nie zasnął i się ożenili, był też taki Włoch z Włoch co przyjechał chciał ją zabrać do Włochów ale w ostatniej chwili za namową wśi Rysiek odmówił ją od wyjazdu oświadczając się jej .
opinia eksperta takiego jak ty na poziomie pierwotniaka zmieniła moje życie:D cienki jesteś, nawet dopiec nie potrafisz:D
za to ty jesteś mistrzem gimbusiarskiego pojazdu , po prostu żal mi ciebie musisz być bardzo smutnym człowiekiem
a może po polsku, co? chociaż nie. ten bełkot nawet pisany poprawną polszczyzną będzie pozbawiony jakiegokolwiek sensu. Smutnym człowiekiem jestem jak widzę takich ćwierćinteligentów, którzy czerpią niezwykłą radość z dowartościowywania się poprzez obrażanie ludzi. Żadnego związku te twoje żenujące posty nie mają z serialem więc nara cwaniaku z bożej łaski.
jeżeli stwierdzenie że jakaś aktorka jest brzydka, że mi się nie podoba jej fizyczność lub gra aktorska, jest obrażaniem to masz problem z odróżnieniem krytyki od obrażania. Obrazą i chamstwem nazwałabym raczej nazywanie forumowicza debilem tylko dlatego że ktoś nie zgadza się z jego zdaniem. Nie potrafisz pojąć że ktoś może mieć inne zdanie na pewnie tematy i tego zaakceptować. Ale może jeszcze pojmiesz i zrozumiesz takie sprawy. Owszem-czepiam się wielu rzeczy w serialu, aktorów itp, bo niektórzy są dla mnie śmieszni, żałośni lub rażą bylejakością i mam do tego prawo. A ty i inni których to tak bardzo dotyka muszą to zaakceptować.
dawaj namiary na jakiegos specjaliste, moze i inne dalny sie podlecza. tylko nie tego ktory ciebie leczy bo jak widac malo skuteczny bos glupi jak but
Ach, bo ty jesteś pokroju tej całej shrek1991. Nie musisz nic więcej mówić. Do widzenia.
następny średnio inteligentny sympatyczny Polak:) ale jak sam piszesz-chorych nie należy obrażać, więc niech reszta będzie milczeniem:D
dzięki za wszystkie odpowiedzi, te lekko 'sarkastyczne' też ;) jeszcze jedno pytanie- co się stało z przychodnią w Wadlewie? została przeniesiona/wyremontowana?