4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34595
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

co z tym Pawciem?

ocenił(a) serial na 4

jeszcze się pojawi czy faktycznie Zając tak bardzo nie chciała z nim grać, że po oddaniu nerki wyrusza do USA? :D

marajka

Z innej beczki, długo go nie było, ściął włosy prawie na pałe i zdążyły odrosnąć.

Hans_Kloss

Tak odchodzi na zawsze . Już nie bedzię występował w roli Pawła. Skończcie gówniarze oglądać ten syf

coolerss

Odezwał sie zdrowy psychicznie inaczej hahah.

Hans_Kloss

Tekst na poziomie (13 l) . I wszystko juz wiem ...

coolerss

Dałeś głoś, więc nadal nie łapiesz i tym samym potwierdzasz, że jesteś debilem. Negujesz (trudne słowo) serial, którym się sam interesujesz i z którego nowinkami jesteś na bieżąco, bo odp na pytanie dotyczące Pawła. ''Mowa jest srebrem, a milczenie złotem'', możesz jeszcze dać głoś, chętnie się pośmieje z takiego .... hahah

Hans_Kloss

Zawsze się śmiejesz po swoich tekstach ? Możesz się śmiac ze mnie "WoW" tyle ile tego potrzebujesz .PS ten serial mnie kompletnie nie interesuje ale do tego pewnie już sam doszedłeś, a jak nie to przyjdzie z czasem, pozdro.

coolerss

Bravo, dałeś głos pokazując kolejny raz swój brak inteligencji, czytaj wyżej ze zrozumieniem i nie popisuj się dalej.

Hans_Kloss

i nie popisuj się dalej ? Że co ? "Nie popisuj się dalej " ? Gdzie ty dzieciaku widzisz popisywanie ? Nie nadużywaj słowa "inteligencja" w swoich postach skoro jest one tak odległe od cb.

coolerss

Haha, no debil z ciebie.

Hans_Kloss

"no debil z ciebie hahahahaha "Serio ? NA tyle cię stać ?

Hans_Kloss

nie karm trolla

użytkownik usunięty
marajka

Jest pewna sprzeczność jego postać niby ma wyjechać na stałe do USA a z drugiej strony podobno Krawczykowi ostatnio się nie przelewa i potrzebuje pieniądzy.Więc możliwe że jego bohater zmieni zdanie i zostanie.