4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34595
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

dlaczego ma wyłącznie kwestie krzyczane? tego się już nie da słuchać... na miejscu Miksera poszukałabym sobie normalnej dziewczyny :P

marajka

No i poszuka, bo w niedługim czasie się rozstaną.

ocenił(a) serial na 4
Faraon_5

skąd te dane?

marajka

Czytałem streszczenia na następne kilka tygodni.

ocenił(a) serial na 4
Faraon_5

spoko. też se poczytam. dobrze by było bo żal chłopaka :P z Olą byli spoko parą, ale ona teraz z Robertem jak brat i siostra - zero iskrzenia

marajka

Apropos Roberta - coś go dawno nie widać:P a co do Dagi - cóż, charakter ma trudny, ale być może ma inne zalety które podobały się Mikserowi (if you know what I mean... ;-)

Faraon_5

Wyprowadził się do Wawy, zmienił imię i nawet orientację. A to wszystko w serialu "2XL".

no_bo_co

on z Ola wyjada do Barcelonx

marajka

ma kwestie krzyczane bo ta aktorka ma taki głos i chyba normalnie nie potrafi mówić też mi to działa na nerwy

marajka

fakt, cały czas gada, jakby miała do kogoś problem, wieczna agresja i podniesiony ton, ale cóż się dziwić - duży z niej człowiek :D

marajka

Przecież ona normalnie mówi...ja bym się raczej doczepiła tej siostry Adama, ona to dopiero gada cały czas krzykaczem i do każdego ma problem do wszystkich wokoło.

ocenił(a) serial na 4
Robaczek_12

e tam, Beatka to postać z założenia komediowa więc aurat w jej przypadku to jest zabawne. a jak widzę Dagę - zwłaszcza ostatnio - to mam ochotę rzucić tym na czym ją w danym momencie oglądam... tym bardziej, że jej postać to ma być fajna, równa laska...

marajka

Fakt ostatnio Daga jest wkurzająca, ale zanim pojawiły się te jej problemy z mikserem to mówiła normalnie, po prostu ma bardzo donośny głos.
Może Beata to postać komediowa ( chociaż zależy dla kogo) ale to w jaki sposób ona mówi jest nie tyle co wkurzający, ale strasznei męczący.

Robaczek_12

Beata jest beznadziejna, w dodatku wygląda jak połączenie gęsi z łabędziem ;/

Faraon_5

Trochę tak, ale nawet ładna jest ;d

Robaczek_12

O ile komuś podobają się gęsio-łabędzie.

Faraon_5

szyje ma długą, ale twarzy już niema jak gęsio-łabędź ;d

ocenił(a) serial na 4
Robaczek_12

fajna postac i tyle

marajka

Dla mnie też głośny sposób bycia tak to ujmę ,jest denerwujący , nie wiem czy wynika to z decyzji reżysera czy gry aktorki. Jej postać jest jednowymiarowa i nie wnosi za wiele.