dlaczego ma wyłącznie kwestie krzyczane? tego się już nie da słuchać... na miejscu Miksera poszukałabym sobie normalnej dziewczyny :P
spoko. też se poczytam. dobrze by było bo żal chłopaka :P z Olą byli spoko parą, ale ona teraz z Robertem jak brat i siostra - zero iskrzenia
Apropos Roberta - coś go dawno nie widać:P a co do Dagi - cóż, charakter ma trudny, ale być może ma inne zalety które podobały się Mikserowi (if you know what I mean... ;-)
ma kwestie krzyczane bo ta aktorka ma taki głos i chyba normalnie nie potrafi mówić też mi to działa na nerwy
fakt, cały czas gada, jakby miała do kogoś problem, wieczna agresja i podniesiony ton, ale cóż się dziwić - duży z niej człowiek :D
Przecież ona normalnie mówi...ja bym się raczej doczepiła tej siostry Adama, ona to dopiero gada cały czas krzykaczem i do każdego ma problem do wszystkich wokoło.
e tam, Beatka to postać z założenia komediowa więc aurat w jej przypadku to jest zabawne. a jak widzę Dagę - zwłaszcza ostatnio - to mam ochotę rzucić tym na czym ją w danym momencie oglądam... tym bardziej, że jej postać to ma być fajna, równa laska...
Fakt ostatnio Daga jest wkurzająca, ale zanim pojawiły się te jej problemy z mikserem to mówiła normalnie, po prostu ma bardzo donośny głos.
Może Beata to postać komediowa ( chociaż zależy dla kogo) ale to w jaki sposób ona mówi jest nie tyle co wkurzający, ale strasznei męczący.