4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34595
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

bo nosi kaszkiet? nie kumam analogii...

ocenił(a) serial na 4
marajka

Nie jest homo, wiadomo. Aczkolwiek jak je w kaszkiecie, pracuje w kaszkiecie, biega w kaszkiecie, śpi w kaszkiecie, przygaduje siostrze w kaszkiecie, wyrywa laski w kaszkiecie, paraduje na imprezach w kaszkiecie, smaruje kanapki Pati w kaszkiecie, studiuje w kaszkiecie, słucha Rycha w kaszkiecie, ogląda M jak miłość kaszkiecie, sprząta w kaszkiecie, gotuje w kaszkiecie, to można się trochę zirytować :P

marajka

nosi kaszkiet i ma dziewiczy wąsik

Ice_Spy

No ten wąsik jest straszny. A z tym kaszkietem racja, jak się wychodzi na dwór - spoko, ale jak się łazi w tym kaszkiecie nawet po domu to to już jest nienormalne i irytuje. Choć byłby całkiem całkiem, ale robią z niego takiego pedzia.

Dzidzileyla

to juz nawet nie chodzi o jego kaszkiecik, ale to zachowanie... takiego taniego wiejskiego pozera... i te jego 'szpanerskie' minki... nie wiem jakoś sama jego maniera i styl bycia mnie od niego odrzuca...

ocenił(a) serial na 4
Czarna9922

a pamiętam jak pojawił się na początku w tym serialu to większość lasek była zachwycona

marajka

ja tam żadnego kaszkietu nie widze, a gościu jest seksowny, ostatnio nawet przypakował trochę i ma fajne ciałko

ocenił(a) serial na 2
milenasy

Nie widzisz kaszkietu? Przecież prawie zawsze go nosi...

nick2008

hmm to chyba nieuważnie oglądam, bo nie kojarzę żadnego kaszkietu, muszę się przypatrzeć dokładniej :)

ocenił(a) serial na 2
milenasy

Na tym filmie ma kaszkiet: http://youtu.be/6VhdOxNxx40
Chociaż w ostatnich odcinkach go nie nosi, pewnie oddał do pralni...

ocenił(a) serial na 4
nick2008

najbardziej mi sie podoba jak on mowi ze te postaci maja byc takie zyciowe i radek ma wiele z niego samego haha

marajka

ja tam nigdy za nim nie szalałam... wyglada przecietnie... zwykły ;chłopek'

ocenił(a) serial na 4
Czarna9922

kwestia gustu, ale zły nie jest... poza tym, kaszkiet by uszedł gdyby nie wciskali mu go na okrągło na łepetynę. przesadzili z częstotliwością. natomiast żadnego dziewiczego wąsika nie zauważyalam

marajka

no i przesadzili robiąc z niego takiego pozera i casanove.. przecież jeszcze nie tak dawno zachowywał sie normalnie... zaliczył jowitkę i chyba mu odwaliło :D

ocenił(a) serial na 4
Czarna9922

oni wielu postaciom zmieniają charaktery. rozumiem, ze ludzie się zmieniają, no ale nie aż tak często i dziwnie

marajka

nooo najlepsza to jest chyba 'metamorfoza' igora... no chyba, że tak naprawde sie nie zmienił tylko cos knuje to jeszcze moge zrozumieć

ocenił(a) serial na 4
Czarna9922

izabela i jej metamorfoza to też jak dla mnie wolne żarty - z suki o morderczych zapędach w anioła

marajka

szkoda słów..... :P

Czarna9922

ja slyszolym ze Manuela maja tyz zmetamorfozowac

ocenił(a) serial na 8
marajka

no a Wiktoria też,na początku taka zołza niemiła i psów nie lubiła, a teraz taka wyrozumiała i się milusio uśmiecha do wszystkich i ma swojego psa ,jak by ją kto różdżką dotknął

fillemo12

Rysiek ją dotknął swoją różdzką i przeszła na nią jego ciapowatość ;D

marajka

radzio nawet w reklamie kujawskiego występuje w kaszkiecie :D

corby

on ma kaszkiet przyszyty do głowy.

Ladybaby

hahahah coś musi być na rzeczy

ocenił(a) serial na 4
corby

może jak nie nosi kaszkietu to mu zimno w łepetynę

ocenił(a) serial na 2
corby

Bez przesady, już cały tydzień chodzi bez kaszkietu, nawet zakola mu jakby trochę zmalały...

marajka

Ja też uważam że Radek nie jest zły, naturalnie gra i lubię te jego "łobuzerskie" miny ;) a na poważnie to są postaci o wiele bardziej irytujące tak jak np. mega ciota Oskar z rozbieganymi oczkami, wrzeszcząca Daga albo Kinga - człowiek-foch.

ocenił(a) serial na 4
paczi88

haha, dobry tekst :D człowiek-foch to prawie jak czlowiek - słoń