Nie jest homo, wiadomo. Aczkolwiek jak je w kaszkiecie, pracuje w kaszkiecie, biega w kaszkiecie, śpi w kaszkiecie, przygaduje siostrze w kaszkiecie, wyrywa laski w kaszkiecie, paraduje na imprezach w kaszkiecie, smaruje kanapki Pati w kaszkiecie, studiuje w kaszkiecie, słucha Rycha w kaszkiecie, ogląda M jak miłość kaszkiecie, sprząta w kaszkiecie, gotuje w kaszkiecie, to można się trochę zirytować :P
No ten wąsik jest straszny. A z tym kaszkietem racja, jak się wychodzi na dwór - spoko, ale jak się łazi w tym kaszkiecie nawet po domu to to już jest nienormalne i irytuje. Choć byłby całkiem całkiem, ale robią z niego takiego pedzia.
to juz nawet nie chodzi o jego kaszkiecik, ale to zachowanie... takiego taniego wiejskiego pozera... i te jego 'szpanerskie' minki... nie wiem jakoś sama jego maniera i styl bycia mnie od niego odrzuca...
a pamiętam jak pojawił się na początku w tym serialu to większość lasek była zachwycona
ja tam żadnego kaszkietu nie widze, a gościu jest seksowny, ostatnio nawet przypakował trochę i ma fajne ciałko
hmm to chyba nieuważnie oglądam, bo nie kojarzę żadnego kaszkietu, muszę się przypatrzeć dokładniej :)
Na tym filmie ma kaszkiet: http://youtu.be/6VhdOxNxx40
Chociaż w ostatnich odcinkach go nie nosi, pewnie oddał do pralni...
najbardziej mi sie podoba jak on mowi ze te postaci maja byc takie zyciowe i radek ma wiele z niego samego haha
kwestia gustu, ale zły nie jest... poza tym, kaszkiet by uszedł gdyby nie wciskali mu go na okrągło na łepetynę. przesadzili z częstotliwością. natomiast żadnego dziewiczego wąsika nie zauważyalam
no i przesadzili robiąc z niego takiego pozera i casanove.. przecież jeszcze nie tak dawno zachowywał sie normalnie... zaliczył jowitkę i chyba mu odwaliło :D
oni wielu postaciom zmieniają charaktery. rozumiem, ze ludzie się zmieniają, no ale nie aż tak często i dziwnie
nooo najlepsza to jest chyba 'metamorfoza' igora... no chyba, że tak naprawde sie nie zmienił tylko cos knuje to jeszcze moge zrozumieć
izabela i jej metamorfoza to też jak dla mnie wolne żarty - z suki o morderczych zapędach w anioła
no a Wiktoria też,na początku taka zołza niemiła i psów nie lubiła, a teraz taka wyrozumiała i się milusio uśmiecha do wszystkich i ma swojego psa ,jak by ją kto różdżką dotknął
Bez przesady, już cały tydzień chodzi bez kaszkietu, nawet zakola mu jakby trochę zmalały...
Ja też uważam że Radek nie jest zły, naturalnie gra i lubię te jego "łobuzerskie" miny ;) a na poważnie to są postaci o wiele bardziej irytujące tak jak np. mega ciota Oskar z rozbieganymi oczkami, wrzeszcząca Daga albo Kinga - człowiek-foch.