4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34591
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

skoro on w tym czasie był wolny jak ptak o ile mnie pamięć nie myli...

marajka

W tym rzecz, że skoro był w związku z Marysią vel Dajeczką powinien jej wierzyć, że ona go nie zdradziła. A tak mimo poszlak, a nie twardych dowodów olał ją i zdradził.

ocenił(a) serial na 4
kokakok

tak, ale to inna kwestia.

kokakok

nie olał jej, tylko ją zostawił, a potem poszedł z inna! to róznica

ocenił(a) serial na 4
milenasy

no właśnie - zostawił ja = był wolny i mógł sypiać z kim chciał

marajka

ale nie powinien się tak zachować - zdradził w sensie moralnym, bo powinien być po jej stronie cały czas

ocenił(a) serial na 4
kokakok

dlaczego powinien być po jej stronie skoro wierzył w to że go zdradziła

marajka

w związku powinno być zaufanie

ocenił(a) serial na 4
kokakok

no dobra, powinno i on zachował się dość pochopnie, ale z drugiej strony "dowody" były dość ewidentne i on z nią zerwał więc tak czy inaczej był wolny i mógł sypiać z kim chciał

marajka

no niby tak, ale skoro kochał Marysię, to nie powinien tak szybko ładować się do łóżka innej kobiety

ocenił(a) serial na 4
kokakok

chyba to było jasne - żeby się "zemścić", zagłuszyć smutek, poza tym, był zalany

marajka

Niemniej jednak Hubert to nie jest porzadny facet. Jak cos zle to lata do Sandruni i sie jej zali. Nie miał dowodów to uniósł się honorem i ją zostawił bez wytłumaczenia. Marysia powinna być z Szymonem bo Hubert taki sam głupi jak Paweł.

Hitek

Marajka ja też tego nie rozumiem. Hubert zastał ją powiedzmy niby "po fakcie" ,miał prawo sobie pomyśleć ,że coś zaszło,wszystko przemawiało za tym,że Maryśka go zdradziła...rozstali się,przeleciał Sandrę i już. Nie są razem=jego prawo,są razem=nie wolno i wtedy to jest zdrada.Poza tym Sandra Milion razy bardziej pasuje do niego niż ta cała Maryśka i po drugie jak Maryśka zdradzała Pawła vel Buciora z tym całym doktorkiem to było ok ...ale jak Hubcio przeleciał Sandrę to już masakra,dramat i zgroza...no ludzie...podwójna moralność Maryśki przyprawia mnie o mdłości...z resztą tak jak i cały serial. Jedynie Seweryn,Wojtuś i Śmiałek w tym całym serialu dają radę..oglądam chyba już tylko z uzależnienia

ocenił(a) serial na 4
miniu12

nie wiem dlaczego w serialu ten drobny fakt, że oni praktycznie nie byli razem został pominięty/.... poza ty,, teraz będzie akcja, że Marycha każe mu wybierac pomiędzy sobą a Sandrą (dzieckiem). co za kolejny idiotyzm. jakby była inteligentna to wiedziałaby czym to się skonczy. tzn.gdyby scenarzysi chcieli uwiarygodnic fakt ze marycha ma olej w glowie

marajka

hahahahha jaki olej?:) naprawdę wierzysz jeszcze w inteligencje scenarzystów? mam wrażenie,że wątek Wadlewa piszą w miarę fajni i kumaci ludzie z jajem,natomiast wątek Wrocławia producent pozostawił w rękach kogobądź...jak będzie tak będzie
Marajka śledzę twoje wpisy i podziwiam cię szczerze za orientację w tym serialu i za komentowanie na bieżąco wszystkich absurdów:)

ocenił(a) serial na 4
miniu12

hehe :) nie mieszkam w Polsce i powiem szczerze, że oglądam ten absuralnie głupi serial codziennie z przyzwyczajenia, ale i z sentymentu i potrzeby pooglądania czegoś w ojczystym języku :) stąd moja orientacja :) a i czasami się pośmieję z tych głupotek. o tyle na swój sposób lubię PM, że nie nadyma się na "prawdziwe życie" jak gnioty typu m jak miłość czy na wspólnej. takich szczerze nie dzierżę.

marajka

ja też nie mieszkam w Polsce od kilku lat i PM to jest jeden z kilku seriali jakie ściągam sobie z torrentów...oł jeee pirace całą gębą!!!ale robię to tylko dla Seweryna,Śmiałka i Wojtusia..Bogowie wybaczcie mi:)

marajka

twój nick sugeruje mi Holandie:) słusznie?

ocenił(a) serial na 4
miniu12

tak:) ja odbieram na ipli

ocenił(a) serial na 4
miniu12

czy twój nick również sugeruje Holandie?;p

marajka

nick raczej nie ale już dane w profilu ewidentnie wskazują na Holandię...miasto,prowincja..no chyba ,że tylko ja to widzę:)

ocenił(a) serial na 4
miniu12

nie no żartowałam z nickiem. szczerze mówiąc, spojrzałam na profil;)

marajka

a już myślałam,że "miniu12" w jakiś tajemniczy,zakamuflowany sposób przypadkiem kojarzy się z Holandią :)
mieszkasz gdzieś w okolicy?

miniu12

ależ prywatą lecimy :)

ocenił(a) serial na 4
miniu12

właśnie sobie spojrzalam na mapkę i o ile Holandia jest niewielka to nas dzielą około 3godziny ;/ ja na południu bardziej

marajka

oj no to szkoda. miałam w wyobraźni nas,litr wódy i trzy odcinki pierwszej miłości do obejrzenia:)

ocenił(a) serial na 4
miniu12

dobra wizja :) kto wie, kto wie...

marajka

wiesz...Robert Makłowicz powiedział kiedyś w którymś ze swoich programów,że Holandia to taki kraj,który można objechać w całości na rezerwie paliwa :) także odległość to nie problem:)

ocenił(a) serial na 4
miniu12

to trzeba będzie kiedyś urządzić sobie maraton PM :) może gdzieś po środku... Amsterdam?

ocenił(a) serial na 1
marajka

No i prosze-już fabula lepsza niz w serialu :D Dwoje ludzi na obczyźnie itp itd