4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34591
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

w krotszych wyglada normalnie a nie jak ciotka klotka...

ocenił(a) serial na 5
marajka

Bo Aneta Zając to już jest taka młoda ciotka klotka . 18 lat to ona miała już trochę dawno ;-] Nie ma się już czym jarać. Marny ten wasz żywot - kobiety!!!

ocenił(a) serial na 4
pawel355

haha nie dam się sprowokować, ale co do meritum sprawy to Anetą nigdy się nie jarałam, natomiast obiektywnie rzec biorąc w tych krótszych włosach jej znacznie lepiej i tyle. tak jak i serialowej Kindze

marajka

a ja wolałem ją w takich włosach https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTyHWwLFRHRMZ6dFLfPU9nvUWh_ P-qONSQL-oSttGLYkNHpS_oP

choć mogłaby też wrócić do takiej fryzury http://s.redefine.pl/dcs/o2/redefine/poszkole_user_page/28/2816283/1946626_13016 38959.jpg

ocenił(a) serial na 4
Faraon_5

no nie wiem... dla mnie ona w długich jest nijaka. w ogóle ma taką dość nijaką urodę, a te dlugie pióra to podkreslają.
fryzura z drugiego linku moim zdaniem wieśniacka.

ocenił(a) serial na 4
marajka

acha, i jeszcze dodam, że jak była młodsza i szczuplejsza to długie jej nawet pasowały.

marajka

Krótkie włosy u dziewczyny są wstrętne, nie wiadomo wtedy czy to baba czy chłop <fuj> Dziewczyna powinna mieć długie włosy i kropka.

ocenił(a) serial na 4
Faraon_5

a czy ja mówię, że krótkie? takie jak ma obecnie. chociaż z tymi kropkami nie przesadzaj waćpan, bo chociaż ładne długie włosy zazwyczaj dodają kobiecie urody to znam kilka przepięknych kobiet, którym w krótkich znacznie lepiej. dla przykladu wymienię Halle Berry, Charlize Theron i Linde Evangeliste :) i nie sądzę żeby ktokolwiek je pomylił z facetem ;p

marajka

Ble.

ocenił(a) serial na 4
Faraon_5

to z czymś takim już nie dyskutuję. te włosy to chyba twój fetysz więc co tu gadac. ale statystycznie na 1000 albo i wiecej facetów myślę, że tylko ty byś powiedział na tak piękne kobiety ble

marajka

bo ja jestem wyjątkowy ;-) poza tym osobiście wolę Jennifer Aniston, Neve Campbell i Monicę Bellucci.

ocenił(a) serial na 4
Faraon_5

Monica jest piękna, ale dwie pozostałe panie to wg mnie poniżej przeciętnej, tyle że zrobione.

marajka

Proponuję przejście na priv, byśmy nie zaśmiecali tego forum pobocznymi wątkami.

ocenił(a) serial na 4
Faraon_5

nie no, spoko - chyba skonczylismy juz watek dlugich wlosow;p

marajka

Nie to nie.

ocenił(a) serial na 4
Faraon_5

no dobra - możemy jeszcze podyskutować na privie o włosach :D

marajka

Nie tylko o włosach, jako miłośnicy filmów możemy powymieniać uwagi na temat kinematografii, podaj mi swoje gg jeśli takowe posiadasz.

ocenił(a) serial na 7
Faraon_5

Mam IDENTYCZNE zdanie na ten temat !!

Faraon_5

wygląda w tych długich włosach jak wieśniara

ocenił(a) serial na 7
marajka

Jej nic nie pomoże. Paszkwil (którym ona jest) paszkwilem pozostanie.

ocenił(a) serial na 4
MartiniKS

to ty chyba paszkwili nie widziałes. nie jestem fanka jej urody bo babka jest dosc nijaka, ale bez przesady. w ostatnich odcinkach ja lepiej ubieraja i lepsza fryza to wyglada ok. moj facet uwaza nawet , że jest słodka... co mnie wcale nie cieszy;/

ocenił(a) serial na 7
marajka

Jak "stracha na wróble" dobrze ubiorą i zrobią lepszy fryz to też będzie przyjemniejszy, ale tym strachem jednak pozostanie. Ostatnie słowo które bym do niej przypisał to wyraz "słodka". W mojej opinii jest brzydka, ma twarz jak bohaterowie "Muminków", fałszywy i nijaki uśmiech oraz niezbyt kształtną figurę. Po prostu drażni wszystkim: wyglądem, sposobem poruszania się, głosem, mimiką itd. Każdy ma inny gust ale co chodzi o mnie, to w ogóle mi się nie podoba i tyle.

ocenił(a) serial na 4
MartiniKS

mieszkam w Holandii i dlatego mam obniżoną poprzeczkę :) na tutejsze standardy może być nawet słodka. na Polskę przeciętna moim zdaniem, ale na pewno nie brzydka. osobiście wolę nawet i Kingę albo Beatkę.

ocenił(a) serial na 7
marajka

Ja też je wolę zdecydowanie. A słodka to jest np. Freja Beha Erichsen która widnieje w Twoim awatarze. :)

ocenił(a) serial na 4
MartiniKS

miło, że ktoś poznał :)

ocenił(a) serial na 7
marajka

Piękne aktorki tzn. kobiety w ogóle, się koduje i zapamiętuje.

ocenił(a) serial na 4
marajka

To prawda, nigdy nie nie byłam fanką jej urody, ale w nowym sezonie miło na nią popatrzeć.

ocenił(a) serial na 4
DoomedMistress

szczerze mówiąc, to ona w tym sezonie wygląda najlepiej ze wszystkich sezonów od początku. ale jej postać głupia jak zawsze ;p

ocenił(a) serial na 4
marajka

To samo sobie pomyślałam, wygląda nawet lepiej niż za czasów kiedy pracowała jako salowa. Tylko ze szlugiem jej nie do twarzy :D

ocenił(a) serial na 4
DoomedMistress

ze szlugiem nikomu nie jest do twarzy, chyba że Humphreyowi Bogartowi ;p i nawet nieźle zagrała zalaną i wygarniającą Sandrze ;)

marajka

to może ja też dodam swoje...jeśli chodzi o Charlize Theron to uważam,że to jest najpiękniejsza kobieta jaka chodzi po ziemi.oczywiście nie ujmujac w niczym Bellucci czy innym pięknym aktorkom.natomiast biorąc pod uwagę "aktorki" z PM ...no cóż...Sandra(Monika Dryl)bije chyba każdą na głowę,już pomijam to jak zaśpiewała w "szansie na sukces"ciary idą po plecach:).Maryśka jest nawet całkiem całkiem taka swojska dziołcha no i dziękuję,że w końcu nareszcie przestała się pojawiać panna Agnieszka..to już kompletna porażka.może i to jest całkiem sympatyczna dziewczyna w życiu prywatnym,no w końcu coś tego nieszczęsnego Pawła musiało zachwycić,może nawet gospodarna jest,ciasta piecze,pierogi robi,masuje go wieczorami przy herbacie z malin ....ale do filmu,serialu...litości...

miniu12

a ze szlugiem całkiem nieźle wygląda też nasz Boguś:) a w "psach" czy "krollu" to już normalnie kolana miękną:)

miniu12

marajka ,co tam z tą flaszką w Amsterdamie?:)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
marajka

zgadzam się, ona mi się nigdy nie podobala, ale w tym sezonie wygląda bardzo ładnie! zrezygnowała z doczepek , loków i wygląda naprawde ładnie!swoją droga ma bardzo ładną cerę, taka porcelanowa, czy ktos to zauważył?

ocenił(a) serial na 4
milenasy

ma ładne ciało - w sensie skórę a nie figurę. przynajmniej tak to wygląda. poza tym, że we włosach jej lepiej to i fajnie zaczęli ją ubierać. czasami mam wrażenie, ze czytają to forum;)