Ojciec Artura zmieniłby sobie wreszcie tą wieśniacką marynarkę:) A tak w ogóle to nawet ładne dziewczyny występują w tym serialu, to chyba jego największy atut:) pozdrawiam!
hehe masz racje w figury to może i fajna ale z twarzy to totalny niewypał:D Fajna jest ta Olka czy jak jej tam no i ta Stefani:D ale o gustach się nie dyskutuje:)
Ola jest ładna ale te jej afro na głowie to totalna porażka ;/ Mogłaby wrócić do poprzedniej fryzury.
Magda ma idealną figurę, to fakt, z twarzy też nie jest najgorsza.
Ale ładniejsza jest według mnie Kinga. A Majka ostatnio jakoś zmarniała, dawniej była ładniejsza.
Ale fakt, faktem, że jest brązowa strasznie, aż to razi już.
Jest blondynką i nie pasuje jej taka mocna opalenizna.
Mi najbardziej podobają się: Edyta, Klaudia, Agnieszka. Potem pewnie Kinga i Magda, chociaż jej nos trochę mi przeszkadza :) Co do Marysi i Olki to mam mieszane uczucia, a na końcu pasztety typu: Sabina, Daria, Emilka.
A moje typy to Kinga, Agnieszka "Salupa", Olka (w poprzedniej fryzurze), Majka (ale w tych starszych odcinkach kiedy wyglądała jak aniołek ;P ), Klaudia, a pasztety to zdecydowanie Magda i Sabina.
hahah wlasnie Olka wyladniala w tej fryzurze, wczesniej wygladala jak male dziecko.
Kinga stanowczo wyladniala