4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34595
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

marysia/aneta

ocenił(a) serial na 4

ładnie tu wygląda http://www.swiatseriali.pl/seriale/pierwsza-milosc-390/zdjecie,iId,915152,iSort, 5,iTime,1
tu wybitnie nieudana kreacja
http://www.pudelek.pl/artykul/46222/zajac_i_cialo_astralne_na_imprezie_zdjecia/

marajka

Stara zasłona i jedne buty na cały rok:D
chyba jej macierzyństwo nie służy bo strasznie staro wygląda jak na 30 lat:/
a ogólnie to klucha i bez wyrazu:)

shrek1991

Jeju ja nie wiem czego ty tak ociekasz jadem w jej stronę. Zrobiła ci coś?
Ja uważam, że wcale nie jest żadną kluchą, a już tym bardziej bez wyrazu, jej uroda mi się podoba, a Włodarczykowej zupełnie odwrotnie, ale nie pierniczę nontop farmazonów w jej stronę, bo i po co? Może nie przepadasz za serialową Marysią, moja to też nie jest ulubiona postać, ale chyba są pewne granice przyzwoitości? Ty je przekraczasz, mnóstwo ludzi ci zwracało uwagę o zachowanie chociaż odrobiny taktu w wyzwiskach, a ty chyba przez to tylko się nakręcasz. Nie wiem jaki masz w tym cel, może płacą ci za nabijanie postów, kto tam wie ;)

Dzidzileyla

ty chyba jadu nie widziałaś. nie chce mi się znów tłumaczyć ograniczonym ludziom po raz setny. mam prawo ocenić i tak robię jeżeli mam na to ochotę. nie jest to niczyje prywatne forum. Jeżeli został założony taki temat to mogę go sobie skomentować jak mi się podoba. To że nie zgadzasz się ze mną to już twój problem. Możesz tej panience nawet pomnik postawić. ja mogę nazwać kluchą i nic ci do tego. Dotarło? czy DUŻYMI LITERAMI NAPISAĆ?

shrek1991

najpierw sobie poczytaj jak poniżałaś Włodarczyk w temacie Ania Bilewska a później dawaj swoje dobre rady innym:/

shrek1991

Co innego napisać raz swoje zdanie, a co innego nontop kogoś poniżać. Bronisz tak zaciekle Włodary, bo pewnie sama jesteś jak ona.

shrek1991

Co się tak oburzasz? Że ktoś obraził Twoje ciała astralne? :D

Damx123

nie oburzam się że ktoś obraził, bo każdy niech sobie pisze co chce, tylko nie dam sobie wciskać tego co mogę pisać a czego nie, osom którym na drugie imię hipokryzja. To tyle:) Dobranoc wszystkim, trzeba spać, żeby rano wstać:*

użytkownik usunięty
shrek1991

dzien bez "klotni" na forum pm jest dniem straconym :D wyspij sie zebys miala sily do kolejnych :D dobranoc :*

marajka

Pani Agnieszka rewelacyjnie, niczym gwiazda starego Hollywood:)Tak trzymać. Mikołaj jak widać też sprowadzony na właściwą drogę i wreszcie wygląda jak facet z klasą;) A wystarczyło zmienić kobietę:D Ta przynajmniej ma białe zęby :|

shrek1991

czasem myślę, że jeździsz tak na Zając, bo to ty jest Włodarą

no_bo_co

uwierz mi że nie obraziłabym na Pana Boga gdybym nią była:D i chyba Włodarczyk, a nie jakaś Włodara, ale domyślam się że piszesz o Pani Agnieszce.

shrek1991

Lepiej brzmi włodara :) ładnie się rymuje z jednym słowem...które jak najbardziej pasuje do niej.
:)

użytkownik usunięty
Damx123

jakie to slowo? :D

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Czarna9922

a ona nie wiedziała skąd się biorą dzieci?:D i że jak facet chce odejść to się tabletek nie odstawia bez uprzedniego poinformowania go o tym?:/

Czarna9922

siedziałaś u nich pod łóżkiem że wiesz jak było? nie rozumiesz prostej rzeczy odnośnie tego co napisałam o tabletkach. Efektem tego są biedne dzieciaczki bez tatusia, z biedną mamusią w zasłonie i śliczną ciocią Agą haha

shrek1991

no tłumaczę ci do lekcji! same się nie odrobią :)

marajka

nie o tym, ale pluć jadem musisz:D
A nazywanie kogoś "suczą" no to już bez komentarza.
Gdzie ty tam widzisz solarium?:D Obalam mit-pani Agnieszka ogranicza solarium do minimum, czego efektem jest jej rewelacyjny wygląd:) Wzrost u nic nie ma do rzeczy, bo jest wiele gwiazd w okolicach 1,60m, które świnie wyglądają w długich sukienkach. tutaj jednak mamy przypadek beznadziejny;( I ja nad tym ubolewam, chyba Pajacyków by ją lepiej ubrał:D
Ps. Widać Anetka słabiutka skoro tak łatwo faceta puściła haha (skoro już pijesz do ich związku) i nawet metody łapania na dziecko się nie sprawdziły:D

ocenił(a) serial na 4
shrek1991

nazywam rzeczy po imieniu a nie pluję jadem... dla mnie babka, która świadomie uderza do gościa, który ma rodzinę (małe dzieci) w porządku nie jest.a sucz no cóż... pasuje. co do Zając - też bym faceta puściła. bo niby co - walczyć o takiego kautasika? w życiu. a "metod łapania na dziecko" to żal komentować...

marajka

a może to on uderzał do niej?to tak ciężko pojąć? może mu się kluchy przejadły. A zresztą zwisa mi to. Fanklub "Łapiącej na dziecko" ma swoje przekonania i płaczcie dalej:D

ocenił(a) serial na 4
shrek1991

mam gdzieś życie prywatne trójkąta Z.-K.-W. nie jestem fanką żadnego z nich i nie wiem jak to tam z nimi było, ale leczą mnie teksty "łapać na dziecko". w kontekście kilkuletniego związku szczególnie, a jako kobieta miałabym też wielkie opory żeby związać się z facetem, który w takim zwiazku funkcjonuje a do tego ma malutkie dzieci. i bez znaczenia czy to on do niej uderzał czy ona do niego...

shrek1991

dobra powiem ci tak. ciekawe czy miałabyś takie zdanie na ten temat, gdybyś była na miejscu Anety? Już rozumiesz o co mi chodzi? Po prostu jestem obiektywna. I tyle.

Czarna9922

ja się nie czepiam pani Anety bo nie ona się tu wypowiada. Znudziło mnie to. Każdy ma woje racje.

shrek1991

po prostu wiem, że punkt widzenia zmienia się od punktu siedzenia ;P i to moja racja. i koniec tematu :D

ocenił(a) serial na 4
Czarna9922

dobrze powiedziane

ocenił(a) serial na 4
shrek1991

na gwiazdę starego Hollywood to jeszcze talent by się przydał ;)

marajka

ja o grzybie, Ty o rybie i tak w koło Macieju:D

ocenił(a) serial na 4
shrek1991

oj w kółko w kółko. wygląda dobrze ale talentu nie ma i tyle.

marajka

ale wy macie problemy kłócić się w sprawie Włodarczyk Krawczyka i Zając , to ich prywatna sprawa nie ma po co się ciskać nawzajem ,takie rzeczy się zdarzają i tyle , lepiej zajmijcie się przygotowaniem do Świąt ^^ ja właśnie idę lepić pierogi :D
Wesołych Świąt wam życzę ;-)))

Ladybaby

już nikt sie nie kłóci :)) nawzajem! :)

ocenił(a) serial na 3
Czarna9922

Łoo matko jedyna, do czego to doszło... :D Dziewczyny przestańcie, Solara nie jest tego warta :)