4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34591
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

(do zamierzchłych czasów nie chce mi się wracać) jak dla mnie Nikola vs. Ewa!!!
nie mogę się zdecydować, która gorsza... a co śmieszne to Ewa była przynajmniej ładna a robili z niej kopciuszka natomiast Nikola jets okropna a wszyscy mają ją za laskę;/

ocenił(a) serial na 6
marajka

Radek
Nikola
Filip

ocenił(a) serial na 6
marajka

Natan & Nikola

użytkownik usunięty
marajka

Nikola, Daga, Mikser i brat Olki - wszyscy mnie jednakowo wkurzają :P

ocenił(a) serial na 4

mnie kiedys Bazej tez wkurzal, ale jakoś teraz obojętny, a Daga tez może drażnić swoim dominującym charakterem, tyle że dla mnie to nic na przeciw Nikoli - jak ją widzę mam ochotę puścić pawia

marajka

Olka - dziadostwo takie małe i żenująco śmieszne, a czelność ma żeby zawsze wyprawić komuś pseudo-inteligentny morał - a to chłopakowi, bratu, ojcu, znajomym. W dodatku ten jej fryz, mega żenada. *_*

ocenił(a) serial na 4
marajka

Filip i Beata, Laura Radek i Fabian i Mirka XD Mnie też Oscar Bill i Ewa denerwowała a Nikola jest spoko :)

alka893

dlaczego uważasz, że Nikola spoko?

ocenił(a) serial na 4
makintosz

bo jest miła, ogólnie mi nie przeszkadza :)

użytkownik usunięty
marajka

Ola, Natan, Mikser, Nikola, Fabian, Krystian, Mirka, Patrycja, Grzegorz, Rysiek, Wiktoria, Emilka

ocenił(a) serial na 4

ojej, jakby mnie aż tyle osób irytowało to nie oglądałabym tego serialu

marajka

no dokładnie. a mnie najbardziej irytują Emilka, Nikola i Wiktoria. do reszty mam stosunek obojętny

użytkownik usunięty
marajka

Ja właśnie nie wiem czemu ja to oglądam. Strasznie wkurza mnie ten serial a i tak dalej go oglądam.

marajka

Mirka, Fabian i Beata. Nikola też jest dość wnerwiająca, ale przy tej trójce to nawet ona się chowa.

Andaira

ponoć Mirkę uśmiercą w jakimś wypadku, więc będzie spokój. Beata i Fabian ujdą, choć jednooki potrafi nieźle zdenerwować. nikt nie jest jednak tak irytujący jak mameja Nikola.

makintosz

Nikola myślałem że będzie tylko "przejściowa"w tym serialu a ta jak się już panoszy!!
ostatnio Emilka daje popis głupotyi ostrej irytacji, to że zdobyła fundusze na wycieczke do Londynu to było logiczne,szkoda tylko że nie włożyła jeszcze do plecaka kija bejzbolowego do samoobrony dla Mirka

Andaira

Zapomniałam o Wiktorii. Na tą babę od pewnego czasu również wybitnie patrzeć nie mogę.

marajka

Chyba żadna postać nie denerwowała mnie tak jak EWA. Cieszę się, że już raczej rzadko ją widujemy.
Dodatkowo ADAM, Rysiek, Wojtek, Tomeczek.

anizhalish

marysia forever and ever!!!

ocenił(a) serial na 4
anizhalish

Rysiek i Wojtek??? to jedne z fajniejszych postaci serialu

anizhalish

Ewa, ta niedomyta od Błażeja? haha to jej wymachiwanie łapami to masakra. Szczurza mordka, dobrze że na koniec sfixowała i się jej pozbyli:P

marajka

Patrycja
Natan
Nikola
Sandra
Mirka
Wiktoria

marajka

haha zajaca w roli dajki nikt nie pobije:D
next emilka z tym swoim wulgarnym smiechem
next radzio i te jego inteligentne odzywki do kaski
next grazka ratujaca swiat stara trąba

malafrezja

to teraz moje Top5 najbardziej irytujących postaci::
1. Nikola - dziwka obcięta w durszlak, która gada cedząc przez zęby, sztuczna, robią z niej miss świata. powinna wylecieć w pierwszej kolejności
2. Emilka - rany, co ja bym dał, by się pozbyli tego bubona. mega wkurzająca ;/ a ten głos... masakra! co Bartek w niej widzi?
3. Dajka - tu nie muszę tłumaczyć.
4. Wiktoria - może i niebrzydka, ale to nie rekompensuje jej drewnianości
5. Fabian, czyli cyklopiasty Quasimodo, który nie ma własnego zdania

ocenił(a) serial na 4
makintosz

hehehe dobre

marajka

zapomnialabym o transie Dadze:D jezu jak ona mnie wkurvia

ocenił(a) serial na 6
malafrezja

A ja zapomniałam o Szymonie... Rany, patrzeć na niego nie mogę... Na szczęście nie muszę i gdy tylko widzę wątek z jego jeżowym fejsem, przesuwam dalej ;p

ocenił(a) serial na 4
marajka

Najgorsze dziadostwo to:
1) Nikola Beret - tak irytuje, że oglądam ją dla beki, co drewno powie. I ta fryzura, żenada. Naprawdę to jest beret - garnek bo ona cały czass
mataką fryzurę (youtube anna kózka kabaret na koniec świata)
2)Patrycja - jej nawet bym kijem nie dotchną svki ...ale ten poniżej
3) czyli Fabian to miszcz dziadostwa w serialu. Takiego kretyna jakim on jest nawet sławnego Krecika.z mojej szkoly przebija.
4) Szymon - przekonuję się do.niego ale nie jest latwo.
Wymieniłem.aktualnie grających.
Do reszty mam stosunek oboketny.

ocenił(a) serial na 4
maciejewskigostynin

w miejsce patrycji Mirka a patrycja nad szymonem sory za blad.

ocenił(a) serial na 4
maciejewskigostynin

dla mnie Nikola i Ewa to numer jeden aczkolwiek Ewy już nie ma wśród nas więc Nikola absolutnie na czołowce,
Tosia!!!! jakiś czas temu jak było sporo wątków z nią i Mirkiem to był jedyny raz, że przewijałam te momenty,
kiedyś wkurzał mnie okropnie Adam, ale później zaczął bardziej śmieszyć,
Marycha raz obojętna raz wkurza,
Błażej na etapie jak był z Ewą i jak go częściej pokazywali,
Paweł oczywiście ale siedzi na platformie;p

marajka

Paweł to był kameleon pieprzony. Ze smętnego mruka momentalnie zmieniał się w rozkrzyczanego demona - brakuje mi tych beczek śmiechu bez niego... xD

ocenił(a) serial na 4
SuperDean

niestety puścił się z włodarą i musiał się ewakuować z serialu

marajka

O, czyli prywatnie kawał alfonsiaka z niego. Do diabła, niegrzeczny pablo.

marajka

pracuje na platformie wiertniczej u Blake'a Carringtona? kasy mu zbrakło?

marajka

Zapomniałam o Ewie.Matko jaka ta dziewucha była irytująca ,zawsze ona była pokrzywdzona a cała reszta zła, wszystko wiedziała najlepiej. Dobrze, że jej wątek się skończył

ocenił(a) serial na 4
deutschland91

Też tak mysle.