Jakie dla was w tym serialiku sa najgorsze wątki, postacie ???
Jak dla mnie cały serial psują jakieś kompletnie na maksa wymyślone wątki np. Patryk z tą policją to mogli sobie darować oraz nierealność serialu np. mija 2 tygodnie i każdy ma inną fryzurę a jak serial ciągnoł sie np. 5 miesięcy to nikt fryzur nie zmieniał ! tak samo jest z wnętrzami nikt nic nie zmienia a potem wszyscy naraz maja coś zmienione !!!
Najgorszymi postaciami jest Frytka i Misiek OGÓLNIE serial zły nie jest ale ma pełno absurdów i na tym wiele traci ja daję tak 6 lub 7 temu serialikowi !!
Najgorsze jest to, że niesie ze sobą złe wartości, takie jak np ukazanie puszczalskiej i wrednej suki jaką jest Kinga jako postać pozytywna, godna naśladowania.
hmm jak dla mnie to tego serialu nie można brać na poważnie, ja go oglądam, właśnie dlatego, że jest pełen absurdów :D ale to prawda, niektóre rzeczy to było przegięcie np. amnezja Maryśki, ten psychopata, co chciał Wojtka zabić, ale co tam, to i tak najlepszy serial polski (w chwili obecnej), bo jest właśnie z przymrużeniem oka.
Wątek Patryka z niebieskimi już gdzieś wyjaśniałem :) A dzisiaj można było się dobitnie przekonać,ze to mąż tej panienki co ją puka Patryk pracuje w policji :) Już po pierwszych dwóch zatrzymaniach wiedziałem,co się święci. To by odgadło nawet 5 letnie dziecko :) Takie prosty ten serial :P
Początki serialu były wręcz świetne, dopiero, gdy Majka straciła pamięć
(Tatiana, klub Go Go)serial stracił na wartości. Potem było już tylko
gorzej (Paweł w gruzach). A teraz jak już święta Marysia przyprawiła
Pawłowi rogów (zdradziła ze Stasiakiem) to moim zdaniem ten serial już
całkiem zszedł na psy. Teraz jak oglądam to tylko dla tego, że czuję
sntyment do PM.
Btw. Kiedy to się skończy?
(Pewnie będzie drugą "Modą na sukces" w historii ;D
Faktycznie, coś w tym jest ;) Człowiek z sentymentem wspomina te momenty gdy Majka przyjechała do Wrocławia na studia, jak Mariusz zaczął chodzić z Klaudią, Artur jeździł na szambiarce, Andrzej występował w Grze w ciemno :) Wtedy aż chciało się oglądać.
Przeważnie wszystkie polskie seriale zamieniaja się w długie tasiemce i są przez producentów ciągnięte na siłe np:
Pierwsza Miłość ok. 1050 odcinków
M jak miłość ok. 730 odcinków
Na wspólnej ok. 1250 odcinków
Klan ok. 1900 odcinków
Plebania ok. 1500 odcinków
Samo życie ok. 1410 odcinków
Moim zdaniem serial jest dobry tak do 200 odcinkow a potem jest ciagniety na sile !!! I starsi ludzie nabijaja mu ogladalnosc
Może i poniekąd się z Tobą zgodzę. Ale spójrz na coś takiego jak "Moda na sukces" heh ;))) To ma już chyba 3-4 tys. odcinków. Tylko że to zagraniczny serial :]
No tak ale to zagraniczny serial :) Ale też mu starsze osoby ogladalność nabijają i dlatego jest emitowany ! Moje obie babcie to oglądają i z tego co wiem to większość babć moich znajomych to ogląda heh
Maryśka i Paweł to dwa wielkie minusy tego serialu, ale w sumie fajnie się ogląda jak im się coś w życiu sypie...hehehe
Mnie denerwuje ciągłe wracanie naszej pary Pawła i Marysi. Wszyscy wiemy jak to się skończy, niestety do siebie wrócą, po raz enty ;/ Mogliby kogoś z tej dwójki uśmiercić, najlepiej Majkę! :) Jakiś czas temu był dobry moment na dobry wątek. Jak Paweł się stoczył i zaczął się spotykać z tą dziewczyną młodą, co później popełniła samobójstwo. Mogli ich swatać. Dobre wątek był z początkiem psychicznej choroby Pawła, ale z dnia na dzień mu przeszło, lipa.
Ten serial lubi kryminalne wątki, jeden z nich był naprawdę zajebisty, wtedy jak Artur miał kłopoty z mafią, to było coś. Strasznie trzymało w napięciu, zakończyło się Happy Endem ;/ Obecny wątek Patryka z gliną mnie nie rusza i jest do bani.
gdyby artur nie wyszedl calo serial stracilby ogladalnosc. wiesz co wtedy sie dzialo na oficjalnej stronie? oodajcie arturka kocham go gdy on zginie przestane ogladac pm itd itd xD a co do patryka zgadzam sie! naciagane jest to wszystko ;/
Moim zdaniem ta Majka powinna rostać się z tym Pawłem bo oboje bardzo mnie denerwują i wiadomo już, że jak któreś zdradzi to i tak oni się pogodzą i tak dalej........... Więc zgadzam się z waszymi komentarzami !
TO co co wstyd nazwać "serialem" to NAJGORSZY GNIOT wszechczasów. A autor tematu pyta o plusy ?? o_O Prędzej w świeżym gównie w toalecie znajdziesz cos ciekawego niż w tym czymś .