że styliści PM robią z Maryśki taką ciotkę;/ beznadziejnym zagraniem było przedłużenie jej włosów. w tych średnich - jak były ogarnięte - wyglądała całkiem w porządku. czy to celowe zagranie (później jakaś spektakularna przemiana) czy nie mają na nią pomysłu? pamiętam, że kiedyś z Kingi robili straszną ciotunię, ale po "przyjeździe z Kanady" wygląda dobrze/
W tych średnich wyglądałą za grubo a w tych długich jak jakaś lalka Barbie. Nie potrafią jej dobrać stylu.
jak lalka??? jak lalka to ona nie wyglądała chyba nigdy - no może na początku serialu. w średnich nie wyglądała grubo tylko może akurat była grubsza na tym etapie ;) a tak serio - w średnich było fatalnie jak wpinali jej te infantylne spineczki, ale jak miała jakoś fajnie ułożone (np. jak szły na imprezę z Kingą do klubu Szymona) to prezentowała się całkiem nieźle
eeee nie. Sandra ma lepszy styl i figurę, Kinga mi się teraz bardziej podoba szczególnie w tej fryzurze, a Daga to faktycznie ciężki temat - niby wszystko gra bo twarzy nie ma brzydkiej ani figury złej, ale jej głos i sposób poruszania nie są zbyt kobiece więc w tym przypadku zgodzę się, że Marynia daje radę w porównaniu
według mnie najlepiej jest jej w takich włosach jakie miała jak np. zdradzała Pawła ze Stasiakiem. Takie średnie....a teraz to i tak wole ją w tych długich niż krótkich i średnich. Ubierali ją jeszcze w te koszule i wyglądała jak ciotka klotka ;p
jak zdradzała ze Stasiakiem to była po prostu przed ciążą, ciało miała ogarnięte i ogólnie mniej musieli się styliści nastarac żeby dobrze wyglądała, a teraz wymagałoby to zadanie lepszych profesjonalistów ;p w takich jej fajnie, ale muszą być ułożone ;) http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=39555
albo niech beda dlugie ale jakoś inaczej zrobione niż teraz
Teraz też ma troche takich 'workowatych' ubrań. Mogli by bardziej pomyśleć nad jej garderobą.
Niedawno oglądałam z nudów stare odcinki i podobało mi się jak Marysia wyglądała w krótkich włosach (na tym etapie, kiedy przespała się ostatni raz z Pawłem). No i tak poza tym fajnie się wtedy ubierała. Potem było już tyko gorzej.
mi tez sie w sumie wtedy podobala bo te krotkie włosy nadawaly jej charakteru i taka bardziej dynamiczna była
no jasne - o ile ktoś lubi chłopczyce (blee ) ;/ kobieta powinna mieć długie włosy i tyle w tym temacie.