Malwina jeszcze zawiąże sojusz z Emilką :D A BTW - kinga jest chyba coraz bardziej
spasiona :P
to prawda na tej lawce w parku jak siedziała to łyde miała solidną jak u Pudziana, moze jest po prostu w ciązy, bo faktycznie jej sie sporo przytyło
Ciężko powiedzieć... w zeszły sezonie też jej się tłuszcz wylewał, a jakoś dzieciaka nie ma do dziś dnia.
ale w przyszlym tyg czy za 2 w serialu kinga znow bedzie w ciazy, z adamem, a naprawde jest coraz szersza, wiec dzidzia chyba naprawde w drodze
Taa znalazło się stowarzyszenie modeli i modelek. No ja nie mogę. Chciałabym zobaczyć jak wyglądają wasze nogi heh. Pewnie nie lepiej od Kingi;) Kogoś to prosto oceniać ale siebie już nie prawda? Nie macie prawa oceniać wyglądu Kingi kiedy sami nie jesteście idealni. A nikt nie jest idealny, więc przestańcie ją krytykować.
ja tam nie narzekam ani na swoje łydki ani na resztę. a co do kingi - ok, jest otyła niech se będzie, ale dlaczego ją ubierają w taki sposób żeby podkreślić wszystkie mankamenty i dodać jej lat? dobry stylista zrobiłby z niej laskę
Masz rację. A po za tym mogliby ubierać Kingę bardziej kolorowo;) Ten jej granatowy płaszcz w którym chodzi już chyba ze 100 odcinków jest ładny ale ile można nosić ciągle jeden? Co ona go nie pierze czy co?
no tak bo najlepiej żeby każdy bohater filmowy był przystojny czy też miał idealna figurę, bo tylko tacy ludzie chodzą po świecie nie
ludzie opanujcie się przecież to ma być film o zwykłych (niezwykłych ludziach) a nie o chodzących ideałach
Poza tym litości ona nie jest ani gruba ani otyła, wygląda normalnie jak przeciętna kobieta a nie chodzący szkielet
no moze i racja, ze wyglada przecietnie, ale po co z niej ciotkę tymi ciuchami robią? kiedyś była taka młodzieżowa
Była młodzieżowa bo była młodsza! Ona ma teraz ok. 27 - 28 lat więc po co ma ubierać się młodzieżowo? Wyglądała by durnie.
dziwne masz poglady... 27 czy 28 lat to wg ciebie wiek na mamusiowate ciuszki??? jakoś np. Renia czy Anka fajnie się ubierają