4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34595
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

chyba mnie coś ominęło. Wziął się znikąd jako lekarz Sabinki i nagle jest już przyjacielem
wszystkich. Wyżala się Mikserowi, Dadze. Sabina: "Daga mi mówiła co się stało..." - a co się stało
i kiedy to pokazali? bo jakoś nie zarejestrowałam ;/

tweety77

Jest nie tylko przyjacielem Sabinki,bo Miksera równiez,Mikser płaszczy sie przy nim jak by był homoniewiadomo (a wciąż jest przecież z Dagodzillą)słowa Sabinki "Daga mi mówiła co się stało..."wywołały na mojej twarzy tylko mały uśmiech chociaż sam chcialem zobaczyc na ipli również czy cos mnie przypadkiem nie omineło,już nie długo to Natanek bedzie wsparciem dla Sabiny kiedy to Radzio załatwi Igora,ciekawe jaki bedzie tylko "motyw"mam nadzieje ze scenarzysci tego nie spie..pszą !!

aron312

No to widzę, ale pytam od kiedy tak? Typa pokazali może 2 razy (albo mnie coś ominęło), a tu Mikser już jego przyjacielem jest, Dagodzilla przyjaciółką, do której dzwoni jak Sabina nie odbiera - chyba czegoś zapomnieli pokazać.
Hehe ja chyba wiem jaki będzie motyw. Ktoś wrzucił link do streszczenia nowych odcinków ;>
Na bank spieprzą :D

ocenił(a) serial na 6
tweety77

Moim zdaniem wplotli jego postać do serialu, by był z Sabiną, jak uśmierca Igora (-.-), jestem na 10000% pewna, że ich spikną razem.

karlie

Oczywiście, że po to go tam wplotli (coś musi facet robić, jak Hotel52 się skończył ;p), tylko chodzi mi o sposób w jaki to zrobili... Tak z dnia na dzień stał się przyjacielem wszystkich, jeszcze nam wmawiają jakieś rzeczy, których nie było :D

tweety77

W poniedziałkowym odcinku przyjazn bedzie między nimi kwitła,jak nie w "Barbarianie" to w salonie
Sabinka do Natanka:
-dobrze ze znalazłes chwile zeby wpasc!
blondi zapomniała ze ten gosciu stracil prace i nie robi nic innego jak tylko żali sie dookoła
Acha,wraca Rumcajs
tweety77....zadowolona ??

aron312

Przecież tam czy ktoś pracuje, czy nie, czy praca polega na wysyłaniu maili, byciem tłumaczem czy cokolwiek, to i tak zawsze mają czas i pieniądze :D no chyba, że jest impreza na cześć Nikoli, tej co się za kasę... trze. Potem też wszyscy wpadli z rana.

Jak to, przecież cały czas jest. Tylko łysy. Skaleczył sobie łapę ostatnio.

ocenił(a) serial na 8
tweety77

Hahah, Aronowi nie chodziło o Wojtka a o Adama. :D