4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34595
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

czy ten czarny charakter kolega radka wie, że patrycja to siostra radka? na początku myślałam, że tak, ale teraz w sumie nie do końca
i przy okazji: jak myślicie, dlaczego w dzisiejszym odcinku jak ten koleś zadzwonił do radka to powiedział mu "smacznego", skąd wiedział, że je te kanapki?

ocenił(a) serial na 2
number_nine

Jezuniu, ale pytania zadajesz. W ostatnim odcinku było wyraźnie widać, że o tym wie. Zadzwonił do Radka a jak ten go spławił to powiedział "no to zobaczymy" i od razu zadzwonił do Patrycji. Zresztą od początku się odgrażał. CO do jedzenia to nie zwróciłem na to uwagi. Możliwe, że usłyszał przez słuchawkę, że gada z pełną gębą.

nick2008

Albo był wcześniej u Patrycji i to dla niego przygotowała kolację i przy okazji coś zostawiła Radkowi. Ale przecież jednoznacznie pokazują w każdym odcinku że on specjalnie zadaje się z małolatą żeby dokopać Radziowi ;p

ocenił(a) serial na 2
paczi88

Nie mógł być u niej. Odkąd dała mu numer facet się z nią nie kontaktował, przynajmniej tak wynikało z ich rozmowy telefonicznej...

nick2008

Ale ona powiedziała coś w stylu: nie wiedziałam że się tak szybko odezwiesz

ocenił(a) serial na 2
paczi88

I właśnie to zdanie świadczy o tym, ze się nie kontaktowali od czasu spotkania w parku więc nie mógł być u niej na kolacji. Zresztą dzisiaj pytał się czy mieszka z rodzicami, jakby był u niej w domu to od razu by się o to zapytał...

nick2008

ok, no dobra, mój błąd, ale to "smacznego"...wtf

number_nine

no mdziwne to bło,nie mogl uslyszec przez telefon, bo jego pierwszym tekstem po zadzownieniu do radzia bylo to "smacznego"zanim radziu cokolwiek powiedział ... szósty zmysł, albo Dragon włazi na drabinę i podgląda swojego namezis albo podrzucil mu pluskwe jak u niego był ^^