4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34595
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

pm 

ocenił(a) serial na 8

Wątek z zaginięciem dziadka Marysi był pozbawiony jakiegokolwiek sensu, bo już myślałem że chcą go na stałe przywrócić do obsady, i Marysia będzie teraz często go odwiedzać w Wadlewie.. . a tu dupa. Nawet o nim nie wspomina. A finał na pewno będzie taki, że Antoni umrze, a Marysia nie będzie po raz kolejny mogła sobie wybaczyć, że znów go zaniedbała.

refleksion

a w ogóle jak to się skończyło ? Pamiętam, że on jej nie poznawał w tym szpitalu (czy gdzieś tam) i potem już nie widziałam kilku odcinków .

ocenił(a) serial na 8
paktofoniczka

Marysia chciała się zaopiekować dziadkiem i proponowała ojcu, by dziadek zamieszkał z nią i Hubertem, ale Jan się nie zgodził i powiedział, że w Wadlewie będzie miał lepszą opiekę, bo Natalia też coś przy nim pomoże i zabrał go do Wadlewa i tyle. Marysia od tej pory ani razu nie zawitała w Wadlewie.

refleksion

Marysia nie płaci na utrzymanie dziadka. W zasadzie nie wiem z czego, bo ona chyba nigdzie nie pracuje, nigdy z domu w kazdym razie nie wychodzi

milenasy

"Marysia płaci"

ocenił(a) serial na 2
refleksion

Nie będzie żadnego wątku ze śmiercią... Rodzina Pawła całkowicie zaginęła i nikt o nich nie wspomina. Do dziadka może jeszcze kiedyś wrócą. Chociaż, z nim nie mają co zrobić, bo jest stary i siedzi w chałupie. Chyba, że wda się w romans z Dorotą Makowską, takich jaj jeszcze nie było...

nick2008

Nie podpowiadaj, bo faktycznie tak zrobią :D

ocenił(a) serial na 2
Dzidzileyla

Dziadek wyciągnie Panzerfausta z czasów wojny i odstrzeli łeb Sewerynowi...

nick2008

bleeee takiego romansu to ja nawet nie chce sobie wyobrażać :d o fuj :P