4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34595
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

kogo chcecie by przywrócono do serialu ? :

-Teresę
-Agnieszkę (sąsiadkę Żukowskich, przyjaciółkę Teresy)
-Mariolę i jej męża Wiktora
-Sylwię
-Panią Halinkę co uwielbiała Marysię
-siostrę Paulinę
-męża Agnieszki nie pamiętam imienia
-Michała (szefa Teresy)
-Panią Iwonkę tą z pośredniaka co Paweł do niej przychodził
-Panią Natalię
-Annę
-Wojtka
jak mi się ktoś przypomni to dopiszę. Bardzo bym chciała żeby przywrócili Teresę, Agnieszkę , jej męża i dziecko,Sylwię kochankę Marka, Panią Natalię, Mariolę, gdyby Sałacka żyła to bym chciała żeby przywrócili siostrę Urszulę bo siostra Urszula była zajebista jak się czepiała Majki, Pawła, Artura i Sylwii, postać Urszuli mogła by wrócić ale kto by to zagrał ?

kinomanka_13

aa jeszcze mogliby przywrócić wątek córki Artura :D

ocenił(a) serial na 4
kinomanka_13

Jesteś chyba jedyną osobą, która lubiła kochankę Marka ;p

DoomedMistress

bo była zabawna. I mogła by na trochę wrócić, na ipli oglądam stare odcinki PM jak była Sylwia i siostra Urszula.

kinomanka_13

kojarzę może co 3 osobę haha
Agnieszka to ta której mieszkanie cudownie znalazło się w posiadaniu Dajki? eee nie, wystarczy że słyszę jej przesłodzony głosik w co drugiej reklamie :D

malafrezja

Agnieszka to była ta sąsiadka Żukowskich, przyjaciółka Teresy co na Sylwię mówiła ,, siksa " i co ona później miała problem ze Szczepańskim (biologiczny dziadek Wojtka nie pamiętam dokładnie jak się ten chłopiec nazywał ) i ona go potem zabiła i poszła do więzienia.

kinomanka_13

Aktor, który grał Wiktora już dawno nie żyje.

kokakok

ja wiem że nie żyje ale mógłby jakiś inny aktor zagrać Wiktora.

ocenił(a) serial na 4
kinomanka_13

nikogo. ale mogliby raz na 100 odcinkow pokazac ojca i dziadka marysi bo to troche nienaturalne, ze sie nie zjawiaja nigdy

marajka

nie oglądam tego choćby dlatego że to się robi już bardzo nudne i dlatego że Marysia nie jest z Pawłem i nie ma Teresy, ale zgodzę się z tobą że oni się nie pojawiają za często.

ocenił(a) serial na 7
marajka

Tata Marysi! On nadal mieszka w Wadlewie? To dlaczego w tych wiejskich wątkach jego nigdy nie ma?!

ocenił(a) serial na 10
Naavy

Nie wiem czy za szybko napiszę ale napisze co mie tam teraz nowych odcinkach nie pojawiają się często Bartek , Aurelia , Mirek mogli by choć na chwilę pokazywać się może po całych dniach tv oglądają lub przy kompie są. I Makowska , Ewelina i stara pielęgniarka zapomniałem jak nazywa. A jeszcze Edyta i Berenika od Artura.

ocenił(a) serial na 3
Naavy

Tata Marysi przeszedł do Klanu i kręci się po sadybie u Chojnickich :)

kinomanka_13

Niech Ania wróci do Pawła, a Berenika do Artura, tak było kiedyś fajnie. Być może kluczowe jest tu słowo KIEDYŚ. Brakuje mi tych czasów (sezony 7-8 to były chyba).

Wingo

Ciała astralnego nie zniósłbym już w serialu.

kinomanka_13

Patryka :) niestety już nie żyje, ale skoro Hubert i Artur zmartwychwstali, to on też by mógł :) To były najfajniejsze czasy serialu - kiedy wszyscy mieszkali we Wrocławiu - Artur i Bartek razem, Maryśka z Pawłem, Kinga w okolicy, no i Patryk później. Obecnej serialowej "młodzieży" (Radzio, Błażek, Toster i reszta) jakoś nie kupuję, zupełnie nie mają "jaj", są nudni, męczący i tacy strasznie poprawni.

Mariusz brat Pawła mógłby się pojawić, no i na Pawła też czekam. Za to na udręczoną i ciągle cierpiącą Marysię nie mogę patrzeć.
Brakuje też Bartka i Emilki, wątków Wojtka i rudej, Wiktorii.
Większości tych postaci, które wymieniłaś, w ogóle nie pamiętam ;)

LiLuLa

ja też nie pamiętałam ale gdyby nie ipla to bym sobie nie przypomniała. Na ipli sobie nieraz puszczam jak była Sylwia albo siostra Urszula, z siostry Urszuli to się śmieje na cały regulator, uwielbiam wątki komediowe woogle kocham komedię.

ocenił(a) serial na 4
kinomanka_13

Ten wątek Sylwii był dosyć krótki, wyjechała do Szwecji i chyba później jej już nie było? Ja też zaczęłam oglądać serial od początku :D

DoomedMistress

nie pamiętam co się z nią stało, ja oglądałam ten serial od pierwszego odcinka, a później to tylko sporadycznie a teraz wcale nie oglądam bo się dowiedziałam że Teresy nie ma.

ocenił(a) serial na 8
DoomedMistress

Sylwia najpierw miała chyba romans z Markiem, potem wyjechała do Szwecji, wróciła kilkadziesiąt odcinków później i miała przecież jeszcze romans z Arturem, a potem jego ojcem. I dopiero potem zniknęła, więc nawet trochę pograła.

ocenił(a) serial na 3
kinomanka_13

Zdecydowanie Teresa. Ona wnosiła takie ciepło do serialu, od jej odejścia serial się zepsuł. No i może jeszcze Agnieszka, ona też była bardzo fajna.

ocenił(a) serial na 4
elmoo_filmweb

Ale Agnieszka siedzi w więzienu za zabójstwo jakiegoś gościa.

ocenił(a) serial na 8
CharmlessMan00

Tak, i to już 8 lat siedzi w tym więzieniu. Scenarzyści mogliby już jakoś wypuścić ją na warunkowe, czy coś. Postać była świetna, tylko co miałaby teraz robić w serialu? Nie ma już Teresy, a Marek i Agnieszka za sobą nie przepadali. Chyba jedynie do wspierania Maryśki by się nadała (ale wtedy byłaby drugą Anetą).

elmoo_filmweb

Tak, Teresa by się przydała, zrobiłaby wreszcie porządek z tym wszystkim, w ogóle Ewa Skibińska bardzo dobra aktorka, stworzyła "jakąś" postać, mimo że to tylko PM :)

ocenił(a) serial na 4
elmoo_filmweb

Zgadzam się co do Teresy, Agnieszka była fajna, ale za bardzo irytowała mnie swoim głosem. Ja jeszcze chciałabym żeby przywrócili Stefani, za jej czasów mnóstwo humoru było w PM.

DoomedMistress

dzięki za przypomnienie o Stefani , Stefani była zajebista i bym też chciała żeby przywrócili Tatianę tą rosjankę co się z Marysią kolegowała i Klaudię pierwszą miłość Mariusza.

kinomanka_13

Co prawda zacząłem to od niedawna oglądać bo gdzieś od 2 lat ale brakuje mi Bereniki

ocenił(a) serial na 5
kinomanka_13

Agnieszke z mężem i tym Wojtusiem on już pewnie dorosły chłopak