kogo chcecie by przywrócono do serialu ? :
-Teresę
-Agnieszkę (sąsiadkę Żukowskich, przyjaciółkę Teresy)
-Mariolę i jej męża Wiktora
-Sylwię
-Panią Halinkę co uwielbiała Marysię
-siostrę Paulinę
-męża Agnieszki nie pamiętam imienia
-Michała (szefa Teresy)
-Panią Iwonkę tą z pośredniaka co Paweł do niej przychodził
-Panią Natalię
-Annę
-Wojtka
jak mi się ktoś przypomni to dopiszę. Bardzo bym chciała żeby przywrócili Teresę, Agnieszkę , jej męża i dziecko,Sylwię kochankę Marka, Panią Natalię, Mariolę, gdyby Sałacka żyła to bym chciała żeby przywrócili siostrę Urszulę bo siostra Urszula była zajebista jak się czepiała Majki, Pawła, Artura i Sylwii, postać Urszuli mogła by wrócić ale kto by to zagrał ?
bo była zabawna. I mogła by na trochę wrócić, na ipli oglądam stare odcinki PM jak była Sylwia i siostra Urszula.
kojarzę może co 3 osobę haha
Agnieszka to ta której mieszkanie cudownie znalazło się w posiadaniu Dajki? eee nie, wystarczy że słyszę jej przesłodzony głosik w co drugiej reklamie :D
Agnieszka to była ta sąsiadka Żukowskich, przyjaciółka Teresy co na Sylwię mówiła ,, siksa " i co ona później miała problem ze Szczepańskim (biologiczny dziadek Wojtka nie pamiętam dokładnie jak się ten chłopiec nazywał ) i ona go potem zabiła i poszła do więzienia.
nikogo. ale mogliby raz na 100 odcinkow pokazac ojca i dziadka marysi bo to troche nienaturalne, ze sie nie zjawiaja nigdy
nie oglądam tego choćby dlatego że to się robi już bardzo nudne i dlatego że Marysia nie jest z Pawłem i nie ma Teresy, ale zgodzę się z tobą że oni się nie pojawiają za często.
Tata Marysi! On nadal mieszka w Wadlewie? To dlaczego w tych wiejskich wątkach jego nigdy nie ma?!
Nie wiem czy za szybko napiszę ale napisze co mie tam teraz nowych odcinkach nie pojawiają się często Bartek , Aurelia , Mirek mogli by choć na chwilę pokazywać się może po całych dniach tv oglądają lub przy kompie są. I Makowska , Ewelina i stara pielęgniarka zapomniałem jak nazywa. A jeszcze Edyta i Berenika od Artura.
Niech Ania wróci do Pawła, a Berenika do Artura, tak było kiedyś fajnie. Być może kluczowe jest tu słowo KIEDYŚ. Brakuje mi tych czasów (sezony 7-8 to były chyba).
Patryka :) niestety już nie żyje, ale skoro Hubert i Artur zmartwychwstali, to on też by mógł :) To były najfajniejsze czasy serialu - kiedy wszyscy mieszkali we Wrocławiu - Artur i Bartek razem, Maryśka z Pawłem, Kinga w okolicy, no i Patryk później. Obecnej serialowej "młodzieży" (Radzio, Błażek, Toster i reszta) jakoś nie kupuję, zupełnie nie mają "jaj", są nudni, męczący i tacy strasznie poprawni.
Mariusz brat Pawła mógłby się pojawić, no i na Pawła też czekam. Za to na udręczoną i ciągle cierpiącą Marysię nie mogę patrzeć.
Brakuje też Bartka i Emilki, wątków Wojtka i rudej, Wiktorii.
Większości tych postaci, które wymieniłaś, w ogóle nie pamiętam ;)
ja też nie pamiętałam ale gdyby nie ipla to bym sobie nie przypomniała. Na ipli sobie nieraz puszczam jak była Sylwia albo siostra Urszula, z siostry Urszuli to się śmieje na cały regulator, uwielbiam wątki komediowe woogle kocham komedię.
Ten wątek Sylwii był dosyć krótki, wyjechała do Szwecji i chyba później jej już nie było? Ja też zaczęłam oglądać serial od początku :D
nie pamiętam co się z nią stało, ja oglądałam ten serial od pierwszego odcinka, a później to tylko sporadycznie a teraz wcale nie oglądam bo się dowiedziałam że Teresy nie ma.
Sylwia najpierw miała chyba romans z Markiem, potem wyjechała do Szwecji, wróciła kilkadziesiąt odcinków później i miała przecież jeszcze romans z Arturem, a potem jego ojcem. I dopiero potem zniknęła, więc nawet trochę pograła.
Zdecydowanie Teresa. Ona wnosiła takie ciepło do serialu, od jej odejścia serial się zepsuł. No i może jeszcze Agnieszka, ona też była bardzo fajna.
Tak, i to już 8 lat siedzi w tym więzieniu. Scenarzyści mogliby już jakoś wypuścić ją na warunkowe, czy coś. Postać była świetna, tylko co miałaby teraz robić w serialu? Nie ma już Teresy, a Marek i Agnieszka za sobą nie przepadali. Chyba jedynie do wspierania Maryśki by się nadała (ale wtedy byłaby drugą Anetą).
Tak, Teresa by się przydała, zrobiłaby wreszcie porządek z tym wszystkim, w ogóle Ewa Skibińska bardzo dobra aktorka, stworzyła "jakąś" postać, mimo że to tylko PM :)
Zgadzam się co do Teresy, Agnieszka była fajna, ale za bardzo irytowała mnie swoim głosem. Ja jeszcze chciałabym żeby przywrócili Stefani, za jej czasów mnóstwo humoru było w PM.
dzięki za przypomnienie o Stefani , Stefani była zajebista i bym też chciała żeby przywrócili Tatianę tą rosjankę co się z Marysią kolegowała i Klaudię pierwszą miłość Mariusza.