4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34593
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Nie oglądam PM już ze 3 lata. Możecie mi napisac czy i jak rozstala sie Kinga z takim małym włochatym tancerzem ? Jeżeli tak, to ile potem(znowu) miala facetów ? ;P
Pamietam, że kiedyś byly tematy o wielu jej kochankach

ocenił(a) serial na 4
Utajniony

włochaty ją zdradził wkur*iła się i wyrzuciła go z chaty. Po nim chyba nie miała nikogo. Nachodzi ją taki Jarek

ocenił(a) serial na 10
Utajniony

Włochaty niedługo wróci i będzie się działo :)

Zgiebongo

jezu, jak ja go nienawidzę. liczyłem, że już więcej się nie pojawi ;/ taka parszywa, plugawa melepeta. rozłożył mnie zupełnie, gdy chciał się zatrzymać u Kingi z nową dziunią.

ocenił(a) serial na 5
makintosz

no nie jeszcze tego głąba brakuje co nie umi se mieszkania wynająć i pakuje sie Kindze na głowe jak to było wcześniej.

ocenił(a) serial na 10
makintosz

Ja się cieszę, będzie zabawnie :) Zawsze Adam to ważna postać dla PM, wole jego niż nowe twarze.

Zgiebongo

nie jest śmieszny, tylko żałosny. Filipek i Beatka są zabawni ;)

ocenił(a) serial na 5
makintosz

No właśnie.

makintosz

Zgadzam się, to jest ciota! Kingi wątki nie powinny mieć z nim nic wspólnego już. Myślałem że ostatnio na chwilę się pojawił. Najbardziej go zapamiętałem jak pracował u Artura w biurze i nie mógł sobie tam poradzić. Miał robić jakieś wykresy czy coś. Nie wiem jak później się jego sprawa pociągła bo to był czas jak nie oglądałem regularnie. Już wolę tego Jarka co ma do niej startować mimo że on też mnie nie przekonuje, np swoją fryzurą.

mat161

praca u Artura to pikuś ;) jeśli to przegapiłeś, to opiszę w skrócie. był taki Janusz, kolega Adama z tournee. przystawiał się do Kingi, bajerował ją, ale ona się nie dała, więc wygadał, że Adam nie jest święty i puszcza się na wyjazdach. gdy Adam wpadł do domu na obiadek, Kinga go przycisnęła, a on przyznał, że zdradzał ją na tournee, tak jakby to była najnormalniejsza rzecz w świecie. potem biedak poszedł do Szymka żalić się, że Kinga go popędziła xD

Adam: Ale za co? No sam powiedz, za co. Za to, że byłem szczery? Sama zaczęła drążyć temat.
Szymek: Czy ty możesz przestać obwiniać cały świat?
Adam: Słuchaj, nie wiesz, jak ja się czuję, więc nie mów, dobra? Ciekawe, co ty byś zrobił na moim miejscu.
Szymek: Adaś, powiedz mi, czy ty naprawdę jesteś tak głupi czy tylko udajesz? No powiedz. Naprawdę spodziewałeś się, że Kinga się ucieszy, jak jej powiesz, że ją zdradziłeś, że puściłeś się z jakąś dupą nie wiadomo gdzie?!
Adam: Ale żeby od razu robić taką aferę? Przecież dobrze wiedziała, co to jest tournee, dobrze wiedziała, co się na nim dzieje.
Szymek: Boże, biedny, mały chłopiec! On tylko zdradził swoją kobietę, a ona, zła jędza, nagle kopnęła go w dupę!

nawet nie miał wyrzutów sumienia. żałował tylko, że się wydało i przyłożył Januszowi, gdy skojarzył, że to on wygadał. później błagał Kingę o wybaczenie. O dziwo powiedziała w końcu, że się zastanowi, żeby dał jej 2 miesiące na przemyślenie, ale on wrócił z tournee z nową laską i zatrzymał się z nią u Kingi.

makintosz

jeśli masz ochotę to obczaić, to odcinek 1775 ;)

makintosz

Zgadza się, ten gość to jeszcze większa pierdoła niż myślałem:) Pamiętam ten odcinek, tzn nie oglądałem go całego ale pamiętam scenę Majki z Szymonem. A ten fragment Adama pieprzenia mi umknął:)

ocenił(a) serial na 10
mat161

Ja wole takie coś, niz jakichś zupełnie nieistotnych nowych bohaterów. Adam jest w niemałym stopniu ważny dla tego serialu, oczywiście jest pierdołowaty i momentami żałosny, ale tacy też muszą być.

Zgiebongo

Ja też nie chce nowego bohatera, po prostu wole już tego Jarka jak się koło Kingi kręci:)

ocenił(a) serial na 10
mat161

Nie no, watek z Jarasem jest zajebisty, on może być na dlugo :)

makintosz

O ja pie*ole:) Marysia powiedziała tekst "od dzisiaj nie pije i nie pale":D

mat161

Haha xd Nie ogladalam tego odc i nie sadzilam, ze Adam jest takim idiota :D pamietam, ze zawsze byl pierd**a, ale jeszcze byl calkiem spoko. Teraz to porazka. I macie racje, ze Filip jest od niego lepszy, on przynajmniej jest zabawny xd

Majka_37

Filip i Beatka wiadome, rządzą:) Nie przypominam sobie, żeby któraś para aktorów podobała mi się tak jak oni:)

mat161

No ja tez, najlepsi bohaterowie serialu xd oby zostali jak najdluzej ;d