Jak myślicie kto przez te ponad 1600 odcinków miał najwięcej partnerów/partnerek?
ja myślę, że artur. wymienię tyle ile pamiętam:
1. MARYSIA
2. KINGA
3. SYLWIA (dominika figurska), z którą potem był jego ojciec i też marek żukowski miał z nią
romans
4. AGATA (ewelina ruckgaber), poznali się w parku, podczas gdy jej skradziono bodajże
plecak/torebkę, a on i paweł byli tego świadkami
5. ZOSIA (dorota łukasiewicz), fotograf, z nią właśnie ma córkę Stasię
6. ''ROSA'' (marta wiśniewska) piosenkarka, z którą nawet nagrał wspólną piosenkę
7. JUSTYNA (Katarzyna Glinka) była chyba salową (ewentualnie pielęgniarką) w szpitalu, w
którym pracował m.in. Bartek
8. ANNA (aldona orman), producentka serialu ''Miłość i kłamstwa'' w którym grał niegdyś
główną rolę
9. AMELKA (Karolina Bogucka), aktorka grająca główną rolę w serialu ''Miłość i kłamstwa''
10. KAJA (Magda Mazur), lesbijka z którą też miał romans przez krótki czas
11. EDYTA (Alżbeta Lenska), i kolejna którą poznał na planie serialu, była oświetleniowcem
12 i 13. ASIA i BASIA (Agata i Renata Kaczoruk), bliźniaczki z którymi się też spotykał
14. BERENIKA (Maria Konarowska)
15. IZABELA (Joanna Kupińska)
16. LIDKA (Elżbieta Kwinta)
I to chyba już wszystkie, jeszcze przychodzi mi do głowy jedna (Renata), z którą kiedyś spędził
noc i ona o ile mnie pamięć nie myli rozstała się potem z mężem. ale nie wiem jak nazywała
się tak aktorka.
Z tego co pamiętam najwięcej partnerów seksualnych mieli Patryk (przechwalał się, że w Stanach miał dużo kochanek), Artur, Kinga, Emilka, Stefani (ona to praktycznie "przechodzi z rąk do rąk").
A Stefani to z kim niby była, bo ja nie pamiętam wielu jej kochanków tylko tyle, co ten ojciec Marysi i Bartek. Czy z kimś jeszcze była?
to edyta była tym oświetleniowcem. artur nie spał z renatą, przynajmniej nie tą od grzegorza, ale owszem, chciał ją zaliczyć jak nocowała u niego. czy artur spał z marysią? on ją chyba tylko wielbił, jak każdy:)
nie chodziło mi o tą renatę, kiedyś była taka laska co wystąpiła w 2-3 odcinkach i wtedy przespała się z arturem, a o tym że renata (ta od grzegorza) mieszkała z arturem przez jakiś czas to nawet zapomniałem ;D
marysia przeciez nie miala wielu kochankow. srednia krajowa. wiecej chyba zaliczyla kinga. a wsrod kolesi to artur, bartek...