4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34595
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

taka radosna Aneta

ocenił(a) serial na 4

czyżby nowy facet? ;)
http://www.afterparty.pl/newsy_artykul,11994.html

marajka

o cholerka... baba ma 31 lat a wyglada jak zasuszona 50:/ dzidzia piernik:D niech w koncu zatrudni prawdziwego styliste a moze ktos na nia spojrzy pod innym kątem niz tylko zapuszczona była baba Krawczyka

malafrezja

chyba kiepsko zarabia bo w jednych szpilkach szura non stop od zeszlej jesieni kiedy zostala świętą :D

użytkownik usunięty
malafrezja

zazdrosc? :D

o co?:D raczej patrzac na takie piękności czuje sie co najmniej jak Monica Bellucci czy Penelope Cruz :*
szkoda ze tak w tym kraju robi sie kariere:( no coz;( przykro i tyle

malafrezja

A Ty zazdrosna bo to ona była narzeczoną Twojego Mikołaja i jest matką jego dzieci a Ty nie ;p

ocenił(a) serial na 4
Hitek

olej tę babę, która się powyżej produkuje.
co sądzisz o Anecie? Pewnie nie wdawałaby się w romanse bo przy dzieciach nie ma czasu na takie pierdoły, ale może coś na poważnie... a może Krawczyk chce do niej wrócić. ja bym już typa nie przyjęła.

marajka

boze a kogo to obchodzi? wywalaj na pudelka z takimi rzeczami. a moze ci sloneczko mozg przegrzalo wczoraj na copa cabanie buahahaha
niedlugo zaczniesz wstawiac zdjecia pt aneta srajaca. ogarnij sie, odejdz id komputera i idz do roboty to moze za trylion lat zarobisz na ta wille za milion haha

marajka

Można olać ale to jedne z moich najciekawszych dyskusji na fw ;p

ocenił(a) serial na 4
Hitek

ciekawe jak ciekawe - ja bym tę "dyskusję" opisała pewnym powiedzeniem... GADAJ Z DUPĄ TO CIĘ OSRA :D mi osobiście nie chce się już z tą dupą gadać ;)
http://www.youtube.com/watch?v=0ex9-uElNPY

Hitek

raczej konkubiną buahaha niestety Mikołaj mimo iz jest przystojnym mezczyzna, niejest kompletnie w moim typie takze nie jestem zaiteresowana:) nie jestem tez zainteresowana robieniem kariery przez brzuch:)

malafrezja

Agnieszka :P uspokój się, nie musisz już pisać źle o Anecie. Przecież jesteś z Mikołajem tak?
:)