4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34595
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

skoro faceci maja watek seksualny to my też; z kim byście poszły do łózka. Mozna tylko 3 typy
podac
1. Florczak (jakby by nie był gwałcicielem :p)
2. Radek
3. Adwokat (jakby nie był damskim bokserem)
Ogólnie jednak nie ma na kim oka zawiesic w tym serialu

ocenił(a) serial na 4
milenasy

już pisałam - do łóżka to Hubert z nikim w sumie poza tym. ewentualnie Robert i już serio nikt.

milenasy

Ewentualnie Paweł, Robert, Hubert. Radka to bym kijem nawet nie tknęła :P Ale gusta są różne. pzdr.:)

Bonjour_Madame

Radek moze nie jest jakimś super przystojniakiem ale jest taki fajny, bezczelny,ma coś w sobie

ocenił(a) serial na 6
milenasy

wiadomo, że Pan numer 1 :D Haha xD chociaż Igora też bym z łóżka nie wywaliła :D XD

karlie

Igora? Poważnie? hmmm w sumie to dziewczyny lubią niegrzecznych chłopców ;)

makintosz

Igor sie zrobił fajny, dopiero jak okazało się, że wcale nie jest taki zły, tylko miał skrzywione dzieciństwo, wczesniej jak lał Izabelę, nie był pociagajacy

makintosz

oj taak ... Igor, Dragon, Florczak etc - nie są przystojniakami, ale mają fajny charakterek, zły ;D
Znaleziono już nowego chłopaka dla Patrycji- jak dla mnie to on wygląda jak Dominik z "Sali Samobójców" !

ocenił(a) serial na 6
niunia1369

Też miałam takie skojarzenie, jak zobaczyłam tego nowego w zwiastunie... Kolejny laluś do kolekcji, i don't like it.
Igor jest hot. ♥

ocenił(a) serial na 6
milenasy

Bartek ;D

milenasy

Dragon ?:> (nie można ...?)
No to ktoś zły, może Igor (ach...te jego odstające uszy xd)

milenasy

Może Dragon i Oscar Bill no i ewentualne Radek. Reszta mnie nie pociąga.

milenasy

Oskar jest całkiem fajny-mój typ uroczy blondyn, ale Szymon w niczym mu nie ustępuje. Robi takie słodkie minki. To chyba jedyni faceci z PM z którymi mogłabym uprawiać sex:D i Igor jeszcze bo mi się śnił i było fajnie:P

shrek1991

Szymon

ocenił(a) serial na 6
Ladybaby

Nie wiem, co wy widzicie w tym lalusiu Szymonie. Dla mnie to takie duże dziecko, aseksualny typ... Ponadto cholernie mnie irytuje jego zachowanie. No, ale są gusta i guściki, jak to mawiają :)

karlie

Dla mnie Szymon jest totalny aseksualny, taki laluś o głosie jakby dopiero mutację przechodził, no ale kazdy ma swój gust! Wg mnie najlepszy jest Igor. Głos to mega seksowny. Mam też słabość do Błażeja, bo ma fajne kosci policzkowe. Radek tez jest spoko. I ten koles co kreci z Malwiną zapomnialam jak ma na imie też jest fajny. Oscar Bill owszem bardzo przystojny, ale ogólnie nie przepadam za takimi przystojniaczkami. No i Grzegorz męski, silny, odpowiedzialny, fajny typ.

ocenił(a) serial na 6
milenasy

No to widzę, że mamy podobny gust :D Mi nigdy nie podobali się faceci, na ogół uważani za przystojnych... :)
Facet to ma być facet, a nie wymuskana, cipowata laleczka, wypisz wymaluj Szymon, lub Oskar, który moim zdaniem wygląda niemal identycznie o__O

milenasy

Nie do końca rozumiem zachwyty nad Dragonem. Jakiś taki niewyraźny jest. Niby młody facet a gęba jakaś tak dziwna. O niebo lepszy był Nożownik:D Fajnie patrzył:p chociaż to tez nie jest spełnienie marzeń:) Te wszystkie Huberty, Pawły, Bartki i Adamy to do jednego wora i na Sybir:D Totalnie nic w nich nie ma:/ Radki, Błażeje, Miksery-młode, pozbawione płci pokurcza. Tak myślę i myślę i choć oglądam PM od początku to nie jestem w stanie sobie przypomnieć żeby mnie tam jakiś facet oczarował:/ To tylko świadczy o poziomie aktorskim w tym serialu, bo facet-aktor nie musi być piękny, ale musi czarować, uwodzić spojrzeniem, głosem itp. Tutaj tego nie uświadczysz:( Oskar i Szymon to tak z braku laku. Nie brałoby mnie na mdłości gdybym miała przespać się z którymś z nich lub z oboma na raz:D Jeszcze na koniec przypomniał mi się Robert-przystojny facet, choć nie rzucający na kolana, bo trochę taka dupa wołowa:D

shrek1991

Właśnie tam są prawie same ciotunie ;/ łajzy bez mięśni, a jak już wygląda to zrobią z niego frajera, jak z Huberta ;/
Kinga (zupełnie nie rozumiem czemu) miała fajnych facetów kiedyś, bo nie mówię o Adamie (tej baletnicy już dziękujemy). Taki ślepy był i drugi fajny co z nim mieszkać miała ale się rozstali bo cośtam.
Najbardziej męskim jest w serialu Grzegorz Król! Widziały tego bica?? ;D

milenasy

Mi się bardzo podoba Mateusz Janicki, który na początku w pierwszych odcinkach grał Pawła. A tak oprócz to Szymon jest bardzo fajny i przystojny, a Oskar w sumie ma tylko fajną buźkę. ;P No i Radek też jest niczego sobie i to tyle. ;D

milenasy

Patryk.

milenasy

ja chcę Dominika.!!! ach te usteczka wykrzywione złośliwym grymasem. pierwszy facet w PM któremu bym się oddała bez reszty:D

shrek1991

to gimbus chodzący do liceum, nie warto ;p

no_bo_co

Warto!!! Chcę tego haha

shrek1991

bierz go śmiało ;)

shrek1991

ten jeden z kumpli Dominika też niezły według mnie. dobry był też Antonio. może nie za ładny, ale ma ciekawą urodę.

makintosz

Krystian?:P ładny tylko ma taki lisi pyszczek:D

shrek1991

no trochę. pomijając to, jest znośny ;) natomiast Fabian jakiś taki niewyraźny. nie brzydki, nie ładny - nijaki.

shrek1991

kim jest Krystian??

tweety77

Krystian to kolega Dominika, tego który znęcał się nad Fabianem.
Ps. Fabian wyładniał:P

shrek1991

Aha, dzięki. A skąd jego matka wiedziała, że Patrycja i Mirka to galerianki??
Nie wiem, nie moje klimaty ani lata ;)

milenasy

Sorry kobitki, że wam tu wskoczę, ale jak lubicie czarne charaktery to i Manuel powinien być wymieniany.

ocenił(a) serial na 6
Rafal_

Manuel jest fuj, moim zdaniem podobny trochę był do Dragona... Nie mój typ haha :D

Rafal_

Manuel nie jest w moim typie nie lubię takich lalusiowatych przystojniaczków, wole charakterystycznych facetów tudzież męskich coś jak Igor czy Grzegorz. Jak już pisałam ma tez słabość do Błażeja, ach jakie on ma fajne kości policzkowe xD. Dodam też, że Artur odkąd osiwiał zrobił się całkiem, całkiem

milenasy

no już myślałam, że żadna nie wpisze Artura - pierwszego serialowego j*baki w końcu ;D

Rafal_

jak dla mnie Manuel, a potem i ten Dragon, to taki "ułomny pomocnik diabła" ;D

milenasy

1. Hubert
2. Bartek
3. Patryk ( ale to juz takie naciągane :)

milenasy

Do łóżka tylko i wyłącznie z Hubertem, ewentualnie można dodać też tego Kamila co był u Emilki. Szkoda, że chory :) ale to już też z braku laku :)
Natomiast wizualnie podoba mi się Szymon nawet i Radek, ale w życiu bym nie chciała z żadnym z nich wylądować w wyrku, bo to są tylko takie całkiem ładne chłopaczki do oglądania i ewentualnie klepnięcia w tyłek, ale nic poza tym. Czułabym się bardziej męska od nich :) jak młodsi bracia :) totalnie nie do łóżka.

milenasy

1. Szymon - bo z nich wszystkich jest najsympatyczniejszy, najbardziej otwarty i wesoły.
2. Patryk (gdyby żył ofkurs) - bo uwielbiałam jego charakter, był świetnym ojcem.
3. Wojtek - jest najprzystojniejszy z całego serialu, taki bardzo męski.

Zaś mężczyźni którzy w PM kompletnie mnie nie pociągają seksualnie, to Hubert, Błażej i większość typów z Wadlewa ;))

noquarter98

1. Paweł (Mateusz Janicki)
2. Szymon <3
3. Dragon

A na NIE : zdecydowanie Paweł i Wojtek

paktofoniczka

swoją drogą ciekawe , że nikt nie wymienił Artura :D

paktofoniczka

właśnie!!
ale to nic, on i tak "może mieć każdą kobietę" ;D

milenasy

Żadnego bym nawet kijem nie dotkła.

ocenił(a) serial na 10
milenasy

Mikser, Radek, Artur, Szymon, Oskar, Bartek, Robert
hahaha ale jakbym miala wziac jednego to... hmm do lozka wzielabym Szymona, a tak o jako faceta to Roberta. Chociaz ciezki wybor;D

ocenił(a) serial na 1
paati924

Marjanek, Artur, Andrzej Pałkowski, Roman, Filip .

ocenił(a) serial na 1
Prezydent_2

Marjanek swój chłop jest to .

Prezydent_2

On rządzi i tyle.

ocenił(a) serial na 6
milenasy

Wojtuś ;)))

CZARNA_10

Ale on nie jest ładny.

ocenił(a) serial na 6
makintosz

Facet ładny?Chyba przystojny jak już;) Ładne to mogą być dzieci... ;D
Wojtek mi się podoba,ma w sobie TO COŚ. Jeszcze adwokat jest ciekawy...

ocenił(a) serial na 6
CZARNA_10

Mnie również sie podoba Wojtek :D Na pewno jest milion razy lepszy niż te wszystkie Szymonki, Pawełki i Oskarki... :P