4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34595
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

weterynarka

ocenił(a) serial na 4

śliczna kobieta

marajka

Zgadzam się :) BTW jak nazywa się ta aktorka?

ocenił(a) serial na 4
Gibon1991

julia pogrebińska

marajka

Istotnie jest przepiękna. Cieszę się, że w końcu dowiedziałem się, jak się nazywa ta pani. Dzięki! ;)

ocenił(a) serial na 2
marajka

Kwestia gustu :)

nick2008

dokładnie...ładna jest bo gra na tle tej całej wsi i tych starszych babek, ale jak widziałam ją w innym serialu to normalna, przeciętna kobita..

ocenił(a) serial na 4
Robaczek_12

również na tle Malwy i Wiktorii oraz Emilki:D a jakie tam stare babki? oprócz Makowskiej... kwestia gustu oczywiście, ale wg mnie atrakcyjna babka i ma śliczne włosy. zresztą rysy twarzy w ogóle. no i z charakterem.

marajka

No tak Malwina i Emilka to naprawdę super laski - ironia ;d Mi chodziło, że na tle takiej wsi to ona jest fajną laską, ale już w takim serialu gdzie grała swiatową kobietę to już uszłą w tłumie ;d

ocenił(a) serial na 10
Robaczek_12

miejsce urodzenia: Kazachstan wtf? dziwne jak tam trafiła wtf?

Zbuntowany_RBD

I have no idea.

Zbuntowany_RBD

Na przykład pod koniec lat 30tych czy podczas II wojny światowej wielu Polaków deportowano do Kazachstanu (m.in), więc może tam żyli jej dziadkowie, a później rodzice, i dlatego tam się urodziła? Raczej sama tam nie "trafiła" :) Oczywiście mogło być też zupełnie inaczej :)

Swoją drogą ta aktorka ma taką specyficzną melodyjność w głosie, być może właśnie stamtąd przywiezioną. Mnie się podoba, dobrze się tego słucha :)

ocenił(a) serial na 4
Robaczek_12

no wybacz, ale Malwa i Wiktoria to najładniejsze dziewczyny w serialu tylko robione na takie wiejskie famme fatale ( te panterki, butki na obcaskach itp), z Emilką trochę zażartowałam chociaż stara i brzydka też nie jest. poza tym, niby do kogo mam ją porównywać - do aniołków VS?

marajka

Fryz ma fajny. ;P

ocenił(a) serial na 10
marajka

Zgadzam sie dla niej moge ogladac ten serial :-))

marajka

grała w "lini życia"na ipli i nie tylko;p

marajka

Zgadzam się, jest ozdobą tego serialu i te jej oczy :)

ocenił(a) serial na 5
marajka

przypomina mi troche Jennifer Lopez

marajka

Jestes lesbijka, ze podobaja ci się kobiety?:p Ja tam wolę Wojtka, jest tak fajnie pewny siebie i seksowny. A tak poza tym to brakuje tam towarów. Może jeszcze Dominik fajne ciacho, kiedys Igor. Szkoda, ze Pawła nie będzie bo tez był przystojny, mogliby dac za niego Macka Zakościelnego, to byłoby na co popatrzec. A tak to w tym serialu dużo ładnych kobiet, mało przystojniaków

milenasy

no w końcu dali jakieś ciacho, ten nowy robtonik mający remontowac Barbarian Witek to fajne ciacho

milenasy

"Dużo ładnych kobiet"..acha...nie przesadzajmy....ja tam widze tylko dwie na poziomie...ale ich aktorstwo mnie z lekka przeraża(Wiki i weterynarka)

aron312

o dwóch tych samych pomyślałem reszta to ... wiadomo co ...

milenasy

Ale Wojtek to przecież jest kurdupel...
Ale fakt faktem, tej naturalnej pewności siebie to ja mu zazdroszczę.