gra w PM. chociażby taki Banasiuk jest całkiem niezły http://www.youtube.com/watch?v=smliuIiUL20
Tobie chyba się bardziej nudzi. Z tego co widzę, to tylko siedzisz przed komputerem i dowalasz się do innych użytkowników...
oj nie nudzi mi sie, nie martw sie o mnie, po prostu jak widze takiego przyglupa jak ten na gorze to slabo sie robi czlowiekowi.
przeczytaj uważnie, bo to będą moje ostatnie słowa do ciebie: przejrzałam cię na wylot. twoje bezczelne i chamsko prowokujące wypowiedzi nastawione są na tanią prowokacje. od samego początku nie chciałaś rzeczowej wymiany zdań.obrażasz w niewybredny sposób każdego o innych poglądach. sama wyrażając się wulgarnie udawałaś też ofiarę jeżeli ktokolwiek napisał ostrzejsze słowo na twój temat.
masz się za mądrzejszą i sprytną, ale zabawiłam się twoim kosztem - każdy mój post to beka z ciebie i z tego, że odpowiadasz na nie kiedy ja mam cię zwyczajnie w dupie i olewam cię po całości. najzabawniejsze, że łazisz za mną po innych forach co już świadczy o zaawansowaniu twojej choroby.
niezależnie ile jadu wylejesz na mnie nie będziesz mnie w stanie sprowokować, nie odpowiem już ci na nic, nigdy. daruj więc sobie bo nie dotkniesz mnie choćby ci się zwoje przegrzały od wymyślania przekleństw.
to już koniec.
haha aleś ty inteligentna :D twoje prywatne fora? podejrzewalam ze skoro tak nienawidzisz wlodarczyk to i tam bedziesz ja obrazac. nie czytam uwaznie bo juz po raz setny ma to byc "twoj ostatni post" hahaha masz obsesje na punkcie wlodarczyk i na moim tez, niestety jestes chora osoba, ja ci wspolczuje:(
ps. przyswój sobie ze chamstwo i prostactwo to ni jest odmienne zdanie, a to wlasnie soba reprezentujesz, czekam na nastepny posty pelne zalu do swiata buahaha