Pogódźmy się z tym. Ale zobaczcie, że umarło gdy przestał się wypowiadać Max (n00bers),
Baantey, Ala (Somebody78) i wiele innych osób. Ludzie, what happend?
No nie... ja tylko mówię, że po prostu powinniście figurować w słowniku pod hasłem "zawziętość".
Hmm... jestem takim debilem, że nie wiem , co to znaczy zawziętość. #takbardzodramatżejebłemgłowąwścianę
"Merkura i Dawid: kłótnia stulecia, która wydarzyła się 18 października 2013 roku. Te pomniki oddają hołd tej kłótni, która trwa do dziś."
Teoretycznie rzecz biorąc, każdy, nawet forumowy troll, ma mózg, którego nie wykorzystujemy nawet w 10%.
Wmawiaj sobie.
Zresztą podanie jakiejś oczywistości(każdy ma mózg?? No coś Ty)nie czyni Cię od razu inteligentnym.
O co wam ludzie chodzi. To w tych czasach już dwoje ludzi nie może sobie podyskutować na poziomie?
A ja myślałam, że nie śpisz po nocach zapisując w swoim pamiętniczku riposty, którymi mnie zgasisz.
Uuu. Teraz to pojechałeś po bandzie. Jestem pod wrażeniem Twoich umiejętności.
Jesteście genialni... :D
Właśnie dowiedziałam się, jak śmieszne muszą być moje kłótnie z pewnym osobnikiem, jak się na nie patrzy "z zewnątrz". Ale zawziętości faktycznie Wam nie brak :D
F.
Ja tam piszę sobie komentarze :) Wiesz, nie rozumiem, jak da się dopisać literkę dodatkową ;pp
Ano wiem, ale nie mam serca ci zwracać tego z namiastką ;p
No tak, narządu sercowego brak ;p Co poradzę, że ktoś tu odczuwa wyraźną antypatię do mej chamskiej i zdecydowanie nieskromnej osoby? :P Tobie się wydaje, ze masz wspaniałe... Ja mam odmienne zdanie :)
PS I teraz już wiesz, jak wyglądają nasze kłótnie xPPP
Z cyklu "Statystyczne relacje uczestników forum. Czyli kto wkurza kogo? 10 podstawowych zasad wkurzania".