Znalazłam fajne,polskie forum dyskusyjne o Skilene i PzM.
Myślę,że godne uwagi.Podaję tu linka:
http://www.skilene.pun.pl/viewtopic.php?pid=3
Co myślicie?
Skilene to para i oznacza związek Skippera z Marlenką.No to tyle w temacie ;P
Mika ja sobie tam założyłam konto,ale sprawdzam czy to forum jeszcze działa,bo za dużo wpisów nie mieli,jakby co dam znać ;D
Spoko ;D Jak coś fajnego z tego będzie to też się prawdopodobnie zarejestruję ; ))
Wiesz co nie wiem,czy ta dziewczyna co je prowadzi nie dała sobie spokoju bo nikogo nie było(swoją drogą,ja bym tak łatwo nie odpuściła w końcu to forum jest założone od niecałych trzech miesięcy),ale nawet jeśli by tak było,to możemy się zarejstrować i same je prowadzić.Dodawać wątki można bezproblemowo i w ogóle fajnie wygląda,a jak dziewczyna kiedyś wejdzie to się zdziwi,bo nas tyle będzie,hehehe :D Chyba jak zwykle się rozmarzyłam.
Hehe, dobry pomysł ;d
Ja też bym tak łatwo nie zrezygnowała ^^ Początki są zawsze trudne.. Ale żeby było więcej odwiedzających to też warto od czasu do czasu zmienić trochę wygląd, poprawić co nieco i już są tłumy ;D
A może same założymy jakieś forum o PzM Xd Nie no.. wiem że ty i tak już prowadzisz bloga a ja.. a ja nic nie prowadzę, ale nawet nie wiem czy bym miała czas na takie coś ; P
Eeee po co się męczyć z zakładaniem,skoro można eee...zapożyczyć?I upublicznić,wystarczy mieć motywację i trochę się porozglądać.Gdyby nie filmweb,to pewnie nikt na mój blog by nie wchodził,a tak.Nie tylko wchodzicie,ale mnie mobilizujecie,a podobno dla niektórych stałam się eee.inspiracją???Dziwnie się z tym czuję,ale dobra :D
Więc co nam szkodzi spróbować,świat się od tego nie zawali ;D
Hehe ;D A ja cię zaskoczę, bo najpierw znalazłam Twój blog a potem ciebie na filmwebie ;D
A czemu by nie ;d Jak się tylko ma czas, bo jak na razie to ja cierpię na jego brak ^^
Hehe dobrze,że mnie znalazłaś... :D
Bo chyba bym się bez ciebie na śmierć zanudziła :P
Ja z czasem?Zobaczę jak to będzie.Ps.Lisek już dołączył,hehe :D
Zaczyna być zabawnie :>
Och, ja też ! Nie mam z kim tak szczerze pogadać ; ))
Ja może w następnym tygodniu będę miała więcej luzów ^^ jeszcze jutro spr. z historii i jak na razie spokój ;d
O to fajnie.Ja zobaczę,jak będzie :D
Ja też się cieszę,że mogę ci tyle powiedzieć.Moja np,jest super,ale nie jest maniaczką pingwinów,więc to nie to samo :D
HeHe ;D
Mam to samo.. z Niną można pogadać na każdy temat, tylko nie o pingwinach ; P
JA TEGO NIE ROZUMIEM ! JAK MOŻNA ICH NIE LUBIĆ ! : D
Ja też nie ;>
To jest dla mnie chore,ale to pewnie dlatego,że ja jestem trochę zakręcona :P
ty trochę, a ja bardzo ! Xd
Kurcze.. tak mnie rozgadałaś a ja jutro o 7 muszę wstać ; D
Jaaa!Sorki,straciłam poczucie czasu.Dobra to już kończymy,bo naprawdę nie wstaniesz.Będziesz jutro około 18 na filmwebie,bo chyba będzie komp wolny?Jupiiii!
Ja dzisiaj i cały weekend będę u babci, więc wprawdzie będę cały czas ; D
Na szczęście jest takie coś jak laptop ^ ^ Ogólnie wolę korzystać z komputera, ale bym go nie zataskała taki kawał do Olkusza ; D
Pewnie tak ;D
Hehehe wyobraziłam sobie to ;P
Cieszę się,że jesteś,a może i ja odwlekę na siebie wyrok(czyt.odpisywanie zeszytów)do jutra.Zobaczymy :D A jak ci poszedł sprawdzian?(Wiem,że to trudne pytanie,bo tak ciężko odpowiadać z odczuć,ale może spróbujesz ;D)
Ps.Moja mam śmiała się z twoich kotków,bo jej opowiadałam.Nawet nie wiedziała o której poszłam spać,bo funkcjonuję względnie normalnie,ba nawet mam niezły humorek :D A widziałaś notki?
hehe ;d
Ja na twoim miejscu już zaczęła przepisywać, żeby mieć weekend wolny ^ ^ Dzisiaj może w końcu wyjdę z moimi ziomkami z klasy, bo normalnie to wszyscy mieszkają na osiedlu obok szkoły, a ja tak daleko ! Eeee !
Hahaha! Moje koty wszystkich rozbawią Xd dzisiaj jak brat jadł kanapkę z pastą rybną (blee) to Fusia go ,,zaatakowała" od tyłu (wdrapała mu się na plecy i siedziała mu na głowie Xd) a mój brat tak się przestraszył że zrzucił kanapkę na ziemię, i wszyscy (koty) poszli się pożywić ;D
Albo moja babcia gotowała dzisiaj obiad.. i miała w rondelku jakiś stary tłuszcz(znowu blee) z ryby czy czegoś tam i Rico jak zawsze zaciekawiony zapachem wdrapał się na kuchenkę, ześlizgną się z niej i chwycił się tego rondla.. i to wszystko się na niego wylało ! Babcia nie zdążyła go złapać, ale na szczęście nic mu się nie stało. Choć kompany był już z 5 razy to i tak strasznie śmierdzi tą rybą i wszystkie inne za nim chodzą, a Fusia go ciągle wylizuje ;D
SORKA! A ja znowu zaczynam o moich kotach Xd ale pierwszy raz mam takie słodziaki/łobuziaki, bo poprzednio nie miała szczęścia do młodych. ;(
Dopiero mi Paweł przyniósł,a z kotkami mnie nie zanudzasz,to bardzo zabawne i w ogóle.Trochę jak z AnimalPlanet najzabawniejsze zwierzęta świata.Wyobrażam to sobie i się jak głupia szczerze do monitora :P
A co do notek, to jeszcze nie widziałam ani nie czytałam, ale właśnie zamierza ^^ Wieczorami będę się nudzić cały weekend więc na pewno będę miała czas na czytanie :P
Haha ; D
Nawet nie wiesz jak mnie uszczęśliwiłaś, bo ja jak mam na weekend jechać do babci to zazwyczaj siedzę.. jem.. siedzę... jem... śpię.. I oglądam telewizje ;d
NUUDY ! Ale na szczęście mam koty ;P Wszystkich nie zabrałam ale pozwoliłam sobie przywieźć Rico i Szercie ^ ^
Oooo to fajnie :D
Jak tylko będę w necie,to chętnie zajmę ci trochę czasu :P
Hehehe :D
Och ! Dziękuję ^ ^
Masz jakieś plany na weekend? bo ja jak już ci mówiłam będę u dziadków
; )
Hehe ; P
Ja może pojadę do kina na Ghost Rider 2 ;D Tak się stęskniłam za popcornem karmelowym ! Oooo! MNIAM !
Eeee ja nawet chyba tego nie jadłam.Ale zacofana jestem :P
Jeju,jak ja dawno nie byłam w kinie...Ale obiecałyśmy sobie z mamą,że pójdziemy na"Epokę lodowcową 4" i "Madagaskar 3" oczywiście(Muszę zobaczyć pingwinki :P)Mam nadzieję,że się uda.Ghost rider to nie jest film z Nicolasem Cagem?Czy znowu coś pomyliłam...Hehe :D
Nic nie pomyliłaś ; )) Oglądnij sobie zwiastun :P
Ja tam nawet często jeżdżę bo co jakieś 2 tygodnie. I oczywiście na madagascar 3 idę koniecznie ! Ale chyba tylko ze względu na pingwiny i juliana ; )) A jeśli chodzi o epokę lodowcową 4 to jaka tam ma być wg. fabuła? Bo ja widziałam zwiastun ale tylko z tą wiewiórką ;D
A ja właśnie znalazłam odcinek PzM którego nie widziałam i to z polskim dubbingiem. Nazywa się ,,Czarodziejski pędzel" ty tam widziałaś wszystkie więc na pewno kojarzysz ; ))
Oglądałam ten film.On jeździł na motorze i był człowiekiem "ogniem",co nie?
Madagaskar musi być,ale tylko dla Pingwinków i Juliana,tamci nawet mnie nie interesują,jak oni się w ogóle nazywali?;P(Nie no przesada,wiem ;>)
Wiem,że ma być o wędrówce kontynentów,czy coś tam...Ale ja też będę się raczej skupiać na wiewiórze.Ona wymiata,jak pingwiny :>
Widziałam ten odcinek,dobre jest jak tańczą na disco-kuli,później ekstra wewnętrzny konflikt Kowalskiego(hehehe,padłam),Rico jak rozwalił Kowalskiemu kalkulator(właśnie dlatego ja chowam swój :P) i jak Rico na planach Kowalskiego(same kółka,kwadraty,trójkąty i jakieś plusy czy minusy;faktycznie tylko geniusz by to rozgryzł ;P)narysował jednorożca,a i zapomniałam jeszcze o inscenizacji Kowalskiego o geniuszu zła(ten śmiech mnie rozbroił) i jeszcze Skipper do Szercia:"Szeregowy,zaciemniacie przekaz"..Hahaha :D
Znowu się rozpisałam,jak zwykle :P
Owszem ;) A na jakim ostatnim filmie byłaś w kinie? Ja chyba na ,,Bogowie i herosi".
Haha, wiewiór jest the best ; D
No to biorę się za oglądanie, bo jeśli prawdą jest to co mówisz to nie będę dłużej zwlekać ;D Potem opiszę ci moje wrażenia ^ ^
Dobra,patrz a ja zaczekam Pingwiny mają pierwszeństwo :P
Ps.A "Knujemy" widziałaś?
^ ^
Chyba widziałam.. to było to co Moris(wiem, że nie tak się to pisze ale cóż) tak się dziwnie zachowywał i Julian wraz z pingwinami myśleli że oni chcą się ich pozbyć czy coś, a potem okazało się że lemur z innymi zwierzętami szykowali niespodziankę dla Juliana, a pingwinom nic Moris nie powiedział bo Skipper mówił żeby ich nie zapraszali? ; D
Taak,ja z tego odcinka naaj lubię napad padaczkowy(hehehe)Kowalskiego.Jaki szał,no nie mogłam,musiałam to nagrać na fona ;D
Spełnił się mój największy koszmar,był Paweł i przyniósł mi zeszyty.(O nieeee)Ale co tam,dam radę.Hehe szybko mi streścił wszystkie bliższe i dalsze sprawdziany i podał odpowiedzi do kartkówki z gegry,dobre :P A i przyniósł nowinę,że rekolekcje mam za tydzień(z jednej strony się smutam,bo nie będę mogła z tobą pisać,ale z drugiej przynajmniej po nadrabiam te sprawdziany,co mnie nie było ;D)
A i jeszcze jedna nowinka,w Pona nie ma sprawdzianów,tylko trzeba się nauczyć na pamięć,ale czego(chyba zaraz pęknę ze szczęścia;sorki znowu mnie nosi ;P)Zasazd Newtona z Fizyki,teraz naprawdę będę mówić jak Kowalski! O tak :D
A i takie pytanko.
Zakładasz sobie konto na Skilene?
Jestem już ja,lisek i Marina,ale wiadomo im więcej tym lepiej :D
heja znowu założyłem nowy temat w którym pogadamy o danych bohaterach najpierw Król Julian potem inni bohaterowie do miłego i pomówmy o tym ciekawym ssaku
Ooo ! przepraszam ze ci tyle czasu nie odpisywałam ale oglądałam z bratem pingwiny, bo pościągałam do babci całą 1 i 2 serie ^ ^ Oglądałam ten odcinek ,,Magiczny pędzel" i strasznie mi się spodobał ;D No i wiele innych odcinków ;P A wprawdzie to całą 1 serie ;P Fajnie tak powspominać, bo większości już zapomniałam ;D A mój brat to się śmiał jak szalony Xd Dobre było z tym kalkulatorem ;] Teraz? TY ZAWSZE GADASZ PO KOWALSKIEMU Xd Ale fajnie że masz ciekawe tematy z tej fizyki. . :P
A co do forum, to oczywiście że założę ^^
Hahaha ja z moją mamą to kiedyś oglądałam do 4 w nocy,a potem mama mówiła przez sen Kowalski zostaw te machinę!A ja myślałam,że pęknę :D
No to z kalkulatorem jest mocne i to "no to liczymy po staremu" i wyciąga zza pleców liczydło.Mega :>
Ohh,nie mów tak,bo się zawstydzę :P
A oni się mieli tego nauczyć na zeszły tydzień i wszyscy dostali jedynki.Toć to szok,jak to usłyszałam to się zdegustowałam.Ja nigdy w życiu(przynajmniej na razie)nie dostałam jedyny :D
Ps.Mam parę swoich fotek(zmotywowałaś mnie do zrobienia) :D,mam ci eee...przesłać?
Hehehe ;D Ja to zawsze gadam przez sen a teraz najczęściej o pingwinach bo nieraz mi mama mówiła że wygaduję jakieś głupoty Xd To kolejny dowód na to że jestem uzależniona ;D
Łoo! nie dostałaś jedynki ! A ja tam ; ( Ale w całym życiu może 2-3, ale to zazwyczaj dlatego że się nie uczyłam, a potem tego żałowałam ; (
No jasne ^ ^ prześlij ; P
Ja potrafię motywować ludzi ; >
Ja też chyba kiedyś coś tam gadałam :P
Ja tam jestem tak uzależniona,że nic mi nie pomorze ;)
Mój "wuja"(wiesz jest ode mnie tylko o 9 lat starszy)
mówi,że nie jestem uczennicą,bo nie dostałam jedynki.Ale ja ma go w nosie :P
3 to i tak mało,u mnie w klasie ile mieli.Wowwww :P
Dobra,chyba w wiadomości pójdą,co nie?
Fajnie mam tylko nadzieję,że ci monitor nie pęknie :P
Hehe ;D Ja na koniec miałam jedną 3 ; / i to z polaka ! Ale to przez gramatykę ;d
Przestań, na pewno nie są złe ; )) Powstrzymam go przed wyskoczeniem przez okno, nie martw się ^^ Nie no żart.. kiedyś jak moja kuzynka (starsza) zgrywała u mnie na komputer swoje zdjęcia by wstawić je na fotkę, czy coś tam to mi się włączył wygaszać ekranu Xd
Na pewno są super ; ) wysyłaj ^^
założyłem nowy temat na tym forum odpisujcir opisami postaci bo jeden taki temat jest niaktywny pozdrawiam
No,tyle,że ta dziewczyna co je prowadzi dała sobie spokój bo nikt nie wchodził,ale my jej zrobimy niespodziankę jak kiedyś wejdzie ;D