U mojego taty na forum w pewnej grze,był to stały temat.Już wyjaśniam o co chodzi.
Otóż piszemy własną historię o PzM.Każdy dopisuje jej część i układa nam się to w całość.Może ja zacznę.
Był ciepły,letni dzień.Skipper i jego załoga korzystali z uroków słońca,gdy nagle...
tym zjawiskiem. Więc postanowił spytać Rico jak to robi, a ten odpowiedział....
Geniusz stwierdził,że to u niego normalne i nie do wyleczenia,po czym zajął się chorą...
Mięciutki materac Szeregowego z namalowanym różowym słodkorożcem, leżący na środku bazy...
W miarę szybko się obudziła, ponieważ nie mogła znieść odrażających snów z kolorowymi słodkorożcami, wywołanych przez materac...
Pełna zgrozy zeskoczyła z materaca i zaczęła uciekać, od niego w przerażeniu...
...wprost do winy wiodącej na super tajne podziemne poziomy bazy. Nacisnęła przycisk...
Dziewczyna nawet nie zdążyła cokolwiek powiedzieć,gdy znalazła się na super tajnych poziomach...
różne tajemnicze,ale i irygujące rzeczy,najbardziej zaciekawił ją poziom z...
I wylewając buteleczkę ciekłego metalu...
Nie wiem, czy takie coś jak ciekły metal istnieje, ale chyba tak. A nawet jeśli: przecież Kowalski jest geniuszem...
Wyciągnął maszynę czasu (skąd on ją wziął niech pozostanie tajemnicą...) i wlazł do niej, przenosząc się w czasie... Iss była zdumiona...
żywiołów, cofania czasu, leczenia ran, zmienianie się w chemikalia ble ble ble... DOŚĆ! no więc Issy była bardzo tym zaskoczona bowiem nie wierzyła w magię, ale ona ją własnie miała, pierwsze co zrobia to...
Iss go pocieszyła znudzona tą samą powtórką sceny płaczącego Kowalskiego, więc...