U mojego taty na forum w pewnej grze,był to stały temat.Już wyjaśniam o co chodzi.
Otóż piszemy własną historię o PzM.Każdy dopisuje jej część i układa nam się to w całość.Może ja zacznę.
Był ciepły,letni dzień.Skipper i jego załoga korzystali z uroków słońca,gdy nagle...
a to był keczup a durna Ronda
porwała Freda
zamiast ich . a wieczorem Skipper i Marlena rozmawiali o tamtym i zostali parą.
i okazało się że Ronde wynają Bulgot a Hansa czerwony wiewiór ...
(TYN TYN TYN TYNNNNN)
lecz Pingwiny miały wśród grupy złoczyńvców tajną wtykę,której nikt nie podejrzewał,była nią Doris która wściekła się na swego brata(Bulgota),za wyrzucenie jej plakatów z ulubionym boys bandem...
Rozwalić pół wszechświata,a także porwać biedną Marlenkę,Kowalski był wielce zadowolony,bo...
miał lepsze wynalazki od Bulgota . tymczasem między Skipperem a Marlenką iskrzyło . Skipper nauczył Marlenke walczyć a Marlenka Skippera grać na gitarze ...
Marlenka dostała list od jej starej koleżanki Izabelli . ,,Marlenko musisz do mnie przyjechać'' Skipper powiedział Marlence aby nie była naiwna
jednak ona wierzyła dziewczynie,która skończyła chemię biologiczną na uniwersytecie Warszawskim(co wszyscy z tą Isabellą?! ;P)
, ale Kowalski w jakiejś książce znalazł lekarstwo , mech Appolinessa.Rośnie tylko na Wybrzeżu Kości Słoniowej...
Kowalski omal nie dostał apopleksji,nie mówiąc już o Skipperze,który tak się wściekł,że...
Tego Wybrzeża Kości Słoniowej,jednak nim pingwiny tam dotarły,Julian zdążył obwołać się królem i zaczął robić imprezy...
Jednak pingwiny musiały przerwać 'dżmaprę',by znaleźć lekarstwo dla Isabelli.
lecz gdy chcieli go złożyć niespodziewanie wybuchł ów wulkan, więc pingwiny...
Pannę Perky, ożywioną i tańczącą z jakimś głupim pingwinem, wykrzykującym "Hola, hola, Baśka gola!"...