Mam dylemat jakie imię by pasowało do nowej bohaterki mojego opowiadania.
Chelsea
czy
Maggie
Jak myślicie, bo nie mogę się zdecydować. Pomożecie?
Ma być spokojna, opanowana, rozsądna, cicha, nieśmiała, nie wygadana. Dam jej pewnie jakieś zdolności magiczne. ...będzie uzdolniona artystycznie i humanistycznie.
ok, dzięki. A swoją drogą dlaczego mi takie coś wyskakuje Wyczerpany limit wypowiedzi, więcej informacji na FAQ czy coś takiego
Też tak miałam. Aż sobie założyłam 2 konto. Ale po pewnym czasie (bodajże 3 miesiącach) ci go zdejmują.
obyy :) bo to jest głupie. Mieć tylko 5 komentarzy. Ja jestem tu dopiero ;/ od 3 dni, więc mi to trochę potrwa
Zważając na to, że akcja PzM rozgrywa się w NOWYM JORKU, trochę ciężko wybrać polskie imię.
Dokładnie.
Wszystkie imionka są angielsko-języczne,czemu z tymi miałoby być inaczej?
;O
A właśnie
LastDay pisała mi na blogu,że Issy mogła by mieć jakąś specjalną właściwość...
Co o tym sądzicie?
Lubię znać opinię innych ;D
Mogłaby :) Fajnie by było :P
U mnie będzie dużo zdolności... Jedną ma Susy ^^
Myślisz?
Bardzo mnie intryguje telekineza ;P
Wiesz,przenoszenie przedmiotów siłą woli ;D
Uwielbiam telekinezę! A jeszcze bardziej ją uwielbiam po lekturze GONE (szczerze polecam). U mnie w opkach nie będzie magicznych mocy, ale może do Issy by to pasowało...
Myślałam nad nią ;D
Oczywiście nie będzie to moc magiczna,ale powstała w wyniku eksperymentu...
O.O
U mnie też będzie dużo (chyba) ale nie chce żeby super serial komediowy zmienił się nagle w Since Fiction :) bo wiecie co zadużo to nie zdrowo ^^ owszem kilka tam osób będzie u mnie, ale żeby cała gromada, to raczej nie ;D
Hehe ^^ Ja będę miała jeden cały rozdział o tym :P Ale nie zdradzę więcej ;) To ma być niespodzianka ;D
Uwielbiam zjawiska i zdolności paranormalne... Można je wstawić. Ja je na przykład na pewno wstawię. Ich użytkownikiem jest przede wszystkim Argus.
Ja też! Jak byłam mała, to się modliłam do Boga, żeby mi jakąś zesłał XD
A najchętniej się bawiłam w supermoce :P
Nom, Argus jest cudowny :P Taki... tajemniczy :) Właśnie, kiedy nn?
I LastDay, kiedy założysz bloga? :) Nie chcę cię popędzać, czy coś, ale nie mogę się doczekać :D
cierpliwości :D po pierwsze: -muszę jeszcze coś dopisać
po drugie: -muszę mieć kiedy pisać (bo mam dużo zajęć)
po trzecie: -muszę mieć siłe do pisania Bo jak to mówicie, i to jest wasze główne motto:
-Nic na siłę !! :D
po czwarte: -teraz jest weekend więc myślę że się wyrobie
Czekam, czekam z niecierpliwością :)
Właśnie, do tych co czytają moje ff: ten tydzień był (właściwie to jest, bo się jeszcze nie skończył - jutro idę do szkoły :/) dla mnie bardzo męczący. Następny też będzie, bo pozgłaszałam się na referaty, żeby podnieść sobie oceny (jaka ja jestem głupia, i tak to nic nie pomoże), i mamy jeszcze dwa, OSTATNIE sprawdziany. A potem luzik, a luzik=pisanie :) Mam nadzieję, że wam to tak bardzo nie przeszkadza.
u mnie to istna mordęga ja w przyszłym tygodniu mam sześć sprawdzianów. Więc muszę tak wkuwać że nei wiem ;/ pff
Ja w tym tygodniu miałam 6 sprawdzianów :/ + jutro mam projekt, a w przyszłym mam tak, jak mówiłam. Wykończy nas ta szkoła:P
Do której chodzisz klasy?
woowww :D ale ja jestem młodziutka w porównaniu do was :D a co do opkaa zaraz wstawię ;D fo mojego filmwebowego bloga, za jakieś 30 minut. Ok?
OK :) E tam, jesteś ode mnie tylko dwa lata młodsza :P A od niektórych rok. To prawie nic. Ja mam 14 lat, prawie 15(rocznik 1997, ale z sierpnia jestem :P).
Hehehe,ja też jestem w II klasie.
Ale nie ważny wiek,tylko pasja ; D
To przecież nas łączy,niezależnie od wieku czy miejsca pobytu ; )
Moja koleżanka też - jako jedyna była młodsza ode mnie w klasie,dopóki nie odeszła,ale była młodsza .... o pięć godzin -,-'' Nom,ale trudno :)
To u mnie prawie wszyscy urodzili się w styczniu/na wiosnę, więc wychodzi że jestem jedną z młodszych :(
ja jestem z kolei najstarsza. ;D mam taką dziwną datę urodzin : 1 stycznia godzina 23.00
jeszcze 1 godzina a bym już była o rok starsza. Co za pech :D
Fajnie masz :P Ja mam urodziny w sierpniu, więc niby po środku, ale wszyscy urodzili się na wiosnę :P
Flutterlie - to możemy przybić sobie piątkę :D
A którego dokładniej, jeśli można wiedzieć? Bo ja 10 :P
jak zaraz to dostaniesz :D u mnie w mojej rodzince mamy jednego lwa. A ja jestem koziorożcem, :D i mi pasi. Bo koziorożce są nadwyraz utalentowane (jestem taka skromnaaa) no wiem xdd