PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=468032}

Pingwiny z Madagaskaru

The Penguins of Madagascar
2008 - 2013
8,0 128 tys. ocen
8,0 10 1 127545
8,2 24 krytyków
Pingwiny z Madagaskaru
powrót do forum serialu Pingwiny z Madagaskaru

Kogo byście wywalili?

użytkownik usunięty

Które postacie z PzM byście wywalili, a jakie dodalibyście do serialu?
Dlaczego akurat ta postać Was tak irytuje?
Czekam na odp.

Nie wiem czy był taki temat, ale chyba nie.
Nie chce mi się szukać!

ocenił(a) serial na 8

ja nikogo bym nie wywaliła. A dodałąbym jakieś pingwinki.

ocenił(a) serial na 10
Clary_Fray1234

Ja też bym nikogo nie wywalił. A dodałbym jakąś zebrę może...

ocenił(a) serial na 10

Nikogo ;)
Dodałabym jakąś pingwinkę ^^

ocenił(a) serial na 8

Marlenę. I broń boże żadnej pingwinki! Może jakiś nowy wróg? 5 razy niebezpieczniejszy i bystrzejszy od Bulgota?

użytkownik usunięty
Merkura

A czemu nie chcesz nowej pingwinki w serialu?

ocenił(a) serial na 8

Uważam, że wprowadzenie jakiejś baby nie jest potrzebne. Musiałby być jakiś sensowny powód jej wprowadzenia i nie chciałabym aby którykolwiek pingwin się w niej podkochiwał. Jestem przeciwna jakimkolwiek romantyzmom(chyba, że pomiędzy osobami tej samej płci). Poza tym nigdy nie lubiłam żeńskich postaci w kreskówkach.

ocenił(a) serial na 10
Merkura

WOW! Jak można nie lubić żeńskich postaci w kreskówkach ?!
Boję się Ciebie :o

ocenił(a) serial na 8
Sami1230

Normalnie. Zawsze mają taki strasznie irytujący charakter. ;>

ocenił(a) serial na 10
Merkura

Aha. :)

użytkownik usunięty
Merkura

Hm, ciekawe... Nigdy nie spotkałam kogoś takiego, który nie lubił postaci żęńskich w kreskówkach : )
Mnie także zadziwiasz : D

ocenił(a) serial na 10
Merkura

Ehm... To wolisz żeby w każdej kreskóce były postacie męskie ?
Pierwszy raz spotkałam się z taką dziewczyną, która nie lubi postaci żeńskich w kreskówkach :P

ocenił(a) serial na 8
Neli125

Tak. Kreskówka w którym byliby tylko faceci to moje marzenie. :>

ocenił(a) serial na 10
Merkura

Hahahahaha... !
Uuu... Merkuro, zadziwia mnie jeszcze bardziej... ;D

ocenił(a) serial na 10

Wiesz dobrze kogo bym najchętniej wywaliła...
Ja jestem za tym, by do serialu dołączyła jakaś pingwinka ;D

ocenił(a) serial na 7

Wywalic Marlene, zdecydowanie. Dodac jakiegos badassa, ktory raz pomagalby pingom, a raz zlym. Jakas delfinice, nieskutecznie probujaca uwiesc Bulgota, lemura, ktory niezle by namieszal. A, i jeszcze samego Bulgota nieco ulepszyc, dodac mu cech charakteru i jakas zacna i dramatyczna oraz burzliwa przeszlosc :3 A Doris i Kowalski niech zerwa :P Ale ona nadal powinna sie gdzie tam w historii pojawiac, najlepiej u bpku tego nowego badassa (tez delfina :D).

ocenił(a) serial na 10
n00bers

Z tym badassem to dobry pomysł. Mógłby to być nasz Shadow, który według mnie lepiej brzmiałby jako Xemnas albo Terra :(

ocenił(a) serial na 8
Megafil666

A Terra to nie przypadkiem imię żeńskie?

ocenił(a) serial na 10
Merkura

Właśnie to jest ciekawe. W Final Fantasy VI główna bohaterka nazywa się Terra Branford. Tak samo na imię ma główny bohater Kingdom Hearts: Birth by Sleep.

ocenił(a) serial na 7
Megafil666

Ja wolalbym delfina. Moze na imie Corey by mial. Shadow mi do dziewoi pasuje, a Xenmas, nikogo nie obrazajac, brzmi co najmniej niecodziennie. Terra tez jakies takie kobiece. Terry, jak juz :P Nie, mi chodzi o goscia, ktory bylby po danej stronie, tylko wtedy, kiedy by mu to pasowalo. I musi byc delfinem. Co do imienia, nie jestem pewien. Ale mi sie podoba Corey.

ocenił(a) serial na 10
n00bers

Co powiesz na Cloud?

ocenił(a) serial na 7
Megafil666

Ja trwam tylko przy Coreyu :p

ocenił(a) serial na 10
Megafil666

SHA-DOW! SHA-DOW!

ocenił(a) serial na 10

Wywaliłabym Dale'a i Kurę. Dodałabym naszą Orkę (jak jej tam?...), kilka pingwinów, jakiegoś delfina (najlepiej Irisha), i delfinicę, która by się podkochiwała w Bulgocie i Irishu.

użytkownik usunięty
RaptorRed

Shadow :P
ja bym dodała pingwinicę ... ino żeby się nie podkochiwała w żadnym z drużyny...
Podkochiwałaby się w nich obu ? ( B. i I. ?)

ocenił(a) serial na 10

Eee! :( Dlaczego? Były lepsze imiona ._.
Pingwinica zawsze spoko xD
Może... dziś w nocy miałam taką wizję O_O

ocenił(a) serial na 7
RaptorRed

No wlasnie ;( Juz nawet John, czy cokolwiek innego ;(
E tam xd
Eeeee.. Irish ma sie bac? Xd

użytkownik usunięty
n00bers

Ale to ty te imiona wymyśliłeś a ja głosowałam na najsensowniejsze ...xD
Chyba tak... xD

ocenił(a) serial na 7

Nie wszystkie. Chyba z polowe wymyslila tajemnica xd M.in. to nieszczesne 'Shadow' xD
Biedaczek.. A i tak dostal w dupe od zycia xD

użytkownik usunięty
n00bers

Zawsze tak jest po głosowaniu... niby wszyscy głosują, a potem nikomu się nie podoba xD

ocenił(a) serial na 7

Jak zobaczylem, w jakim kierunku to zmierza, dalem sr siana xD Dla mnie to pozostanie Corey xD

ocenił(a) serial na 7
RaptorRed

No, i niech morduje pingwiny Irish, nie? Zeby bylo weselej xD
(BTW - jakby byl Irish, to i Carmen, NN i reszta ferajny xD)

ocenił(a) serial na 10
n00bers

Zawsze koniecznie muszą być zwuoki dla zabawy?;p

ocenił(a) serial na 7
ywogerezs

Hm... W moim chorym przypadku? Tak?! xD
Sa zwuoki, jest impreza xd

ocenił(a) serial na 8

Dodałabym jeszcze kogoś z rodziny któregoś pingwina. Jeśli mnie pamięć nie myli to w całym serialu pojawił się tylko wujek Nigel.

ocenił(a) serial na 10

Nikogo bym nie wyrzuciła, ale kilka postaci mogłoby się pojawić raz jeszcze. Także jestem przeciw pingwince. Czemu już kiedyś pisałam.

ocenił(a) serial na 10

Marlenę, do ku*wy nędzy!

użytkownik usunięty
ManiakowyPingwin

Heh : D A chciałbyś żeby do serialu dołączyła jakaś postać?
Chyba, że też nie lubisz postaci żeńskich w kreskówkach jak Merkura? XD

ocenił(a) serial na 10

Niektóre brałbym xD

ocenił(a) serial na 10
ocenił(a) serial na 10
RaptorRed

Heh :D Co ci?

ocenił(a) serial na 10
Neli125

Nieważne xd

Jakiś kot, który byłby wynajmowany przez różnych złych. Morze jeszcze koszatniczkę, który jest u Bulgota szpiegiem jakiejś pingwiniej organizacji.

ocenił(a) serial na 10
dawidking2

Koszatniczkę... hehe...

ocenił(a) serial na 10
dawidking2

Nic, tylko to trochę zabawne.

RaptorRed

Kiedyś pewnie pomysł pingwinów komandosów mógł się wydawać trochę zabawny.

ocenił(a) serial na 10
dawidking2

Zapewne :D

Ryśka.

Co do pingwinki, niech byłaby jakimś wrogiem z okropną przeszłością i zamiarami.
Tak w ogóle Bulgota by można trochę podszlifować, bo więcej on śmieszny aniżeli straszny czy coś.
O, i jakiś szpieg by się przydał - dawidking dobrze myśli ;).

Koniecznie wywalić Marlenę. Trzeba by było więcej Bulgota walnąć, ulepszyć jego charakter, okazać cechy. Najlepiej, gdyby współpracował z innymi, równie bystrymi i niebezpiecznymi delfinami bądź kimś innym - prawdziwy biznesmen, tylko w formie zwierzęcej xd Nie walczyliby z pingwinami, bo "one im coś w przeszłości złego zrobiły", tylko dla hajsu :3 dla góry hajsu :3 Kowalski i Doris niech zerwą. Faktycznie, ciekawy byłby szpieg :3 Pingwini szpieg, wysoki jak Rico, bystry niczym Bulgot (chociaż Bulgocik trochę bardziej bystry byłby :P), współpracujący z Doris, która płaciłaby mu fajną sumkę, tyle, że nie robiłaby tego z własnej woli, tylko była przymuszana przez braciszka, który dostał sporo mamony od swojego wspólnika, chcącego zabić w przyszłości pingwiny, Bulgota i Doris :3 jezu, ale ja mam chore pomysly -.-
A pinwinica… nie ;P W ff naturalnie, według upodobań (mi już przeszło :P), ale w serialu za dużo zachodu :P No nie. Jeszcze tam romansów brakuje :P Nieeeeeeeeee! Czterej komandosi, faceci - niech tak zostanie :P
Pozdrawiam ^^

ocenił(a) serial na 8
Somebody78

Uuu. Napisz powieść. Twoje pomysły nie mogą się zmarnować.