Które postacie z PzM byście wywalili, a jakie dodalibyście do serialu?
Dlaczego akurat ta postać Was tak irytuje?
Czekam na odp.
Nie wiem czy był taki temat, ale chyba nie.
Nie chce mi się szukać!
Wyczuwam ironię :P Dużą ironię :P
Wczoraj byłam pod wpływem braku snu ^^
Zauważyłam, że ludzie tutaj są totalnie zalani ironią O.o
No matko boska. Jak mówię coś poważnie to wszyscy sądzą, że to ironia, a kiedy naprawdę mówię coś z ironią to już mi wierzą. ;/
Nie, to nie było ironia.
Hahaha xD ale to brzmiało dosłownie ironicznie xD Przepraszam :> Nie obraź się :3
A tak poza tym - dziękuję ^^ Opowiadanie powstanie na miarę moich możliwości :3
Ale naprawdę, ja bym sobie mogła głowę uciąć, że to była ironia :3 Są na to ( na ciągłe używanie ironii) leki? Bo też za dużo ironii używam, to takie uzależniające, nieprawdaż? ^^
Taak. Uwielbiam używać ironii. A najlepiej jest jak ktoś jej nie wyczuwa i bierze słowa na poważnie. ;D To takie zabawne.
Haha ;D Ja tam najbardziej lubię ich miny po takiej ciętej ripoście :D Tak jednemu dowaliłam, że oczy mu się powiększyły i się więcej do mnie nie odezwał xP "Nie mam ochoty na dalszą konwersację z Twoją personą, gdyż nie mieścisz się nawet w brodziku moich wymagań intelektualnych" - to go zatkało xP
Właśnie, że masz ciekawe pomysły! Podobają mnie się : ) Szpieg przydał by się do serialu ; D
No, koniecznie Doris i Kowalski muszą zerwać ze sobą : / Ostatnio z Doris mi przeszło i nie mam już ochoty ją zwyzywać jak Neli, ale dalej jestem za tym by koniecznie ze sobą zerwali : P
Z wielką chęcią chciałabym wysłuchać jeszcze innych Twoich pomysłów ^^
Dziękuję xD Ale szpiega wymyślił dawidking2, a ja tylko polepszyłam :3
Eeee… więcej? xD Nie będę zdradzać :P xd Nie no, naprawdę, moje opowiadania muszą być nieprzewidywalne, co nie znaczy, że będą, a jak jeszcze napiszę, to już w ogóle nie będzie nawet 1% zaskoczenia >facepalm<
Ale jak tak sobie to wczoraj pisałam, to mam rozbudowany pomysł na temat Bulgota, szpiega i wspólników :3
Więcej nie zdradzam xP Jak wrócę za miesiąc na bloga, to może znajdziesz coś z tych pomysłów :3 tak na przyszłość - opowiadaniapingwinyzmadagaskarubyme blog pl (tam gdzie spacja, dać kropkę i usunąć spację:3) a ty też masz bloga, o ile moja pamięć mnie nie myli, czyż nie? :3
Wykorzystać wakacje. Poza tym, zaraz wyjeżdżam. Na dwa tygodnie. To jakoś przeleci. Wracam we wrześniu na swojego bloga :) Decyzja podjęta. Ehh… pierwsze tygodnie zawsze najgorsze.
O______________________________________O
/\
Starczy? O_O No ale nic, baw się dobrze ;)
PS Czy to nie dzisiaj Asia wraca? o_O
Who knows :P ku*de, już muszę wychodzic z domu :/ to do napisania :) 3maj się i dobrych wiatrów :) Może się tu przelotnie pojawię, ale nic nie obiecuję ^^
Aż miesiąc??? O.o Kiedyś szukałam blogów i nie znalazłam Twojego... To ja może teraz wejdę na Twojego bloga i przeczytam... I tak mi się nudzi...
No, też mam bloga ; ) Właśnie dodałam nn : D