PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=468032}

Pingwiny z Madagaskaru

The Penguins of Madagascar
2008 - 2013
8,0 128 tys. ocen
8,0 10 1 127555
8,2 24 krytyków
Pingwiny z Madagaskaru
powrót do forum serialu Pingwiny z Madagaskaru

Kogo byście wywalili?

użytkownik usunięty

Które postacie z PzM byście wywalili, a jakie dodalibyście do serialu?
Dlaczego akurat ta postać Was tak irytuje?
Czekam na odp.

Nie wiem czy był taki temat, ale chyba nie.
Nie chce mi się szukać!

Merkura

Wyczuwam ironię :P Dużą ironię :P
Wczoraj byłam pod wpływem braku snu ^^
Zauważyłam, że ludzie tutaj są totalnie zalani ironią O.o

ocenił(a) serial na 8
Somebody78

No matko boska. Jak mówię coś poważnie to wszyscy sądzą, że to ironia, a kiedy naprawdę mówię coś z ironią to już mi wierzą. ;/

Nie, to nie było ironia.

Merkura

Hahaha xD ale to brzmiało dosłownie ironicznie xD Przepraszam :> Nie obraź się :3
A tak poza tym - dziękuję ^^ Opowiadanie powstanie na miarę moich możliwości :3

ocenił(a) serial na 8
Somebody78

No niestety. Tak często używam ironii, że już inaczej nie potrafię. xD

Merkura

Ale naprawdę, ja bym sobie mogła głowę uciąć, że to była ironia :3 Są na to ( na ciągłe używanie ironii) leki? Bo też za dużo ironii używam, to takie uzależniające, nieprawdaż? ^^

ocenił(a) serial na 8
Somebody78

Taak. Uwielbiam używać ironii. A najlepiej jest jak ktoś jej nie wyczuwa i bierze słowa na poważnie. ;D To takie zabawne.

Merkura

Haha ;D Ja tam najbardziej lubię ich miny po takiej ciętej ripoście :D Tak jednemu dowaliłam, że oczy mu się powiększyły i się więcej do mnie nie odezwał xP "Nie mam ochoty na dalszą konwersację z Twoją personą, gdyż nie mieścisz się nawet w brodziku moich wymagań intelektualnych" - to go zatkało xP

Somebody78

*nie czuję potrzeby, a nie "nie mam ochoty".

ocenił(a) serial na 7
Somebody78

Ciekaw jestem jego wielce inteligentnego, z całą pewnością, wyrazu twarzy xd

ocenił(a) serial na 8
Somebody78

UUuuuuu. Ale pojazd. Szacunek. :D

użytkownik usunięty
Somebody78

Właśnie, że masz ciekawe pomysły! Podobają mnie się : ) Szpieg przydał by się do serialu ; D
No, koniecznie Doris i Kowalski muszą zerwać ze sobą : / Ostatnio z Doris mi przeszło i nie mam już ochoty ją zwyzywać jak Neli, ale dalej jestem za tym by koniecznie ze sobą zerwali : P
Z wielką chęcią chciałabym wysłuchać jeszcze innych Twoich pomysłów ^^

Dziękuję xD Ale szpiega wymyślił dawidking2, a ja tylko polepszyłam :3
Eeee… więcej? xD Nie będę zdradzać :P xd Nie no, naprawdę, moje opowiadania muszą być nieprzewidywalne, co nie znaczy, że będą, a jak jeszcze napiszę, to już w ogóle nie będzie nawet 1% zaskoczenia >facepalm<
Ale jak tak sobie to wczoraj pisałam, to mam rozbudowany pomysł na temat Bulgota, szpiega i wspólników :3
Więcej nie zdradzam xP Jak wrócę za miesiąc na bloga, to może znajdziesz coś z tych pomysłów :3 tak na przyszłość - opowiadaniapingwinyzmadagaskarubyme blog pl (tam gdzie spacja, dać kropkę i usunąć spację:3) a ty też masz bloga, o ile moja pamięć mnie nie myli, czyż nie? :3

ocenił(a) serial na 7
Somebody78

MIESIĄC??????? Co ty przez ten czas chcesz robić? O_O

n00bers

Wykorzystać wakacje. Poza tym, zaraz wyjeżdżam. Na dwa tygodnie. To jakoś przeleci. Wracam we wrześniu na swojego bloga :) Decyzja podjęta. Ehh… pierwsze tygodnie zawsze najgorsze.

ocenił(a) serial na 7
Somebody78

O______________________________________O
/\
Starczy? O_O No ale nic, baw się dobrze ;)
PS Czy to nie dzisiaj Asia wraca? o_O

n00bers

No co? Trzeba czasem odpocząć :3
Dzięki :*
Taaak, już wróciła ^^ szybki jesteś ^^ dzisiaj w nocy ;P

ocenił(a) serial na 7
Somebody78

Cicho... xd Po prostu datę ogarnąłem xD Co, może miałem ci w nocy wysłać? xD

n00bers

Who knows :P ku*de, już muszę wychodzic z domu :/ to do napisania :) 3maj się i dobrych wiatrów :) Może się tu przelotnie pojawię, ale nic nie obiecuję ^^

ocenił(a) serial na 7
Somebody78

Czym się ;*

użytkownik usunięty
Somebody78

Aż miesiąc??? O.o Kiedyś szukałam blogów i nie znalazłam Twojego... To ja może teraz wejdę na Twojego bloga i przeczytam... I tak mi się nudzi...
No, też mam bloga ; ) Właśnie dodałam nn : D

Na pewno zajrzę :*

Somebody78

A i dodam (xD) mój pomysł jest zastrzeżony prawami autorskimi xd