PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=468032}

Pingwiny z Madagaskaru

The Penguins of Madagascar
2008 - 2013
8,0 127 tys. ocen
8,0 10 1 127349
8,3 23 krytyków
Pingwiny z Madagaskaru
powrót do forum serialu Pingwiny z Madagaskaru

Kowalski  

użytkownik usunięty

Według mnie najlepszym pingwinem jest Kowalski mądry zabawny. fajnie by było jakby
powstał film o Kowalskim

użytkownik usunięty
Ingrid_Fox

Czy ty chcesz nas tylko dobić?

ocenił(a) serial na 8

Tak, chce ona nas tylko dobić.

ocenił(a) serial na 10
Xsavi

Bez urazy, ale Szeregowy do mnie nie przemawia. Rozumiem,że jest słodki, uroczy i w ogóle, ale czasami mi aż od tej jego miłego zachowania niedobrze.
Nic do niego nie mam, ale zdecydowanie bardziej wolę Kowalskiego, Skippera czy Rico, bo mają wymieszane, zintegrowane osobowości.
Ale skoro ty go lubisz najbardziej to okej ;D
Nikogo jeszcze nie mamy kto by przepadał za Szerciem ;>

ocenił(a) serial na 8
Angela1997

A ja też właśnie niezbyt lubię tą infantylność Szeregowego.
On ma tylko praktycznie jedną osobowość- byleby być słodki i uroczy. Ale tak naprawdę słodki i uroczy jest od niego bardziej Kowalski czy Skipper. Tylko że oni aż tak tego nie okazują, jak Szeregowy. Czasami się zdaje że Szeregowy tak na siłe chce być uroczy, tyle że mu się to nie udaje.
Np. Kowalski. Robi piękne wiersze, te jego sweet minki i ta wrażliwość <33 a szczególnie w 2 serii. No coś superowego!
A Skipper? Niby taki zdyscyplinowany, odważny Skipper, ale normalnie to taki wrażliwiec, o wielkim sercu :)
Uważam że ci dwaj są dużo bardziej uroczy, i wrażliwi od Szeregowego, który wydaje mi się że robi to tak na pokaz. Bo ciągle mówi że to on jest słodki, i że te światy gdzie panuje szczęście... troche to irytuje już.

No ale co kto woli...

ocenił(a) serial na 10
LastDay

WRESZCIE ! Znalazłam hasło do konta ! Juhu !

Co do Szercia .... Tylko moje koleżanki uwielbiają tego małego pingwina i Morta ...:/
Ja tam nie mam nic do niego .... Oki , oki jest słodki , ale nie w moim guście ;)
Osobiście wolę Skippera i Kowalskiego . Tu nie chodzi tylko o teksty czy o wygląd ... .
Chodzi nam o śmieszne sceny , wypadki i inne cuda na kiju ;) Chociaż Szercio przyznam jest słodki i uroczy ,wręcz rozczulający .
Lubię go ,ale nie tak bardzo jak inne pingwiny ^_^ Proszę o wyrozumiałość ! XD