Właśnie mam super ważną informację.
W czwartek 8 marca zostanie wyemitowany 27 odcinek drugiej serii!!!!!
O19:15 na Nicku...
Czad,to będzie premiera,musimy oglądać!
:DDDDDD
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
WRESZCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DZIĘKI CI ZA INFO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
JU AR DE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ups... za dużo Pingwinów
Lubię sprawiać innym radość...A łamanie danych wywiadowczych i kodów szyfrujących to dla mnie pestka,nie bez powodu większość woła na mnie Kowalski :D
Nie martw się ja też jestem uzależniona.Jak zobaczyłam to info,to zaczęłam piszczeć z radości nie zważając,że pobudzę wszystkich w domu.Problem jest tylko taki,że nie wiadomo co to będzie za odcinek.Na Wikipedii jest inny w kolejności niżeli w Dubingopedii.Ale przunajmniej będzie niespodzianka.Swoją drogą nie pogniewała bym się,gdyby dali jakiś odcinek specjalny :D
Kurdę ale fajniee ;D
Ciekawe właśnie co to za odcinek będzie ?
Mi się wydaje że te co na wikipedi piszą czyli :
-The Most Dangerous Game Night
- Street Smarts
;))
Ale na Dubingopedii są inne odcinki podane tzn:
Loathe at First Sight
The Trouble With Jiggles
Więc ja już sama nie wiem :D
Hmm.. faktycznie
A tych odcinków co Ty podałaś nawet nie ma na wikipedi.
No to tez juz nie wiem ;d
KURCZE! KURCZE ! KURCZE ! KURCZE ! KURCZE ! KURCZE ! KURCZE ! KURCZE ! KURCZE ! KURCZE ! KURCZE ! KURCZE ! KURCZE ! KURCZE ! KURCZE ! KURCZE ! KURCZE ! KURCZE ! KURCZE ! KURCZE ! KURCZE ! KURCZE ! KURCZE ! KURCZE !
AU! już mnie ręka boli ! Ale i tak się bardzo cieszę! Aż coś chyba rozwalę ze szczęścia ;D
Ehh.. a ja zawsze taka opóźniona ; P
ej,EJ ,nie rób Skippera z tym rozwalaniem ;-) ale fakt ,jak przeczytałam ,to mało nie walnęłam z radości klawiaturą w ścianę
Haha ;D
Ale jakbym miała coś rozwalić, to by to musiało należeć do mojego brata ; D Taka mała zemsta za zjedzenie ostatniego ciastka, które miało być moje ;P
hehe
ja rozwaliłabym siostrze płyty ze Zmierzchu za wywalenie z pokoju w połowie odcinka z zaginionym skarbem złotego wiewióra , buahahaha!
Hehe ; D
A ja bym rozwaliła mojego bratu... hm... SAMOCHODZIK ! ;>
hue hue.. ekhem ! HUE HUE! jestem genialna ! :P
Ja jak się dowiedziałam to zaczęłam krzyczeć z radości i rzuciłam moim(jakże świętym)zeszytem z opowiadankami o Pingwinach,taki miałam niekontrolowany wybuch radości.A teraz wszyscy u mnie w domku już wiedzą,że 8 marca są nowe pingwinki,bo bez przerwy o tym gadam...Hheheh,chyba trochę aż za bardzo mnie ponosi... :D
Hehe ; D
Zgadzam się.. po niektórych jego tekstach leże na ziemi i śmieje się aż ktoś w końcu przyjdzie do pokoju i sprawdzi czy ze mną wszystko okey xd
ja ,gdy usłyszałam pierwszy raz jeden ze ,,złotych tekstów ''Skippera ,mało nie padłam ze smiechu ,blisko było też w odc. ,,Nie wolno prześledzić'' przy tekście Rico ,,Co to ,jakieś jaja?!''
TEN TEKST JEST GENIALNY!!!!
I Love this!!!!
Ale i tak uwielbiam Kowalskiego :D
O tak.To jest piękne.Każdy ma swojego ulubieńca,którego broni,popiera i uwielbia...
I to sprawia,że na forum nie mam monotonii :D
Szefe,szef stracił jasność umysłu...
Psychotron dawno eheheh,mówiąc potocznie-kopnął w kalendarz...
A po za tym ja się nie znam na uczuciach,to tylko audiobook,który wczoraj przywłaszczyłem z pokoju Alice.Swoja drogą,ona chyba chce zmienić nastawienie swego umysłu,co według mnie jest awykonalne ;-)
Dobrze ,Kowalski ,niech wam będzie. A co do Alice ,macie rację . Ma tyle inteligencji ,co Johnson ,który wykąpał się w kostiumie z bekonu w rzece pełnej piranii!!!
Heheh to było genialne szefie,aczkolwiek to jak musieliśmy wydzierać jego obumarłe resztki z ich wielkich,krwiożerczych paszcz nie było takie arcy przyjemne...
Hhmh,gdy byłem młody i piękny to tak...ale teraz moim wrażliwym sercem zawładnęła nauka i jej nigdy się nie wyprę ;-)
Nie będę się rozczulał przez jakieś rzewne wierszyki i poematy...
O nie!Nie jestem Szeregowym i mi to nie pasuję!
Ale rzepa...
Rico nie wszystkie problemy da się rozwiązać dynamitem i siłą...
Do niektórych potrzeba rozumu...
Ale teraz jest odpowiedni moment byś wyłączył pozory normalności ;-)
Macie rację ,Szeregowy. Karą będzie brak lodów dziś i jutro .
A teraz ,Rico,pozmywać ! I nie,nie miotaczem ognia ,jak ostatnio.
Aaaaaa!Znowu podzieliłem przez pierwiastek z zero.Dlaczego nigdy nie mogę zapamiętać,że przez zero się nie dzieli...Rico,ręcznik po proszę.
Ehh Szefie to jest złożony problem,do którego rozwiązania potrzeba nieprzeciętnej inteligencji,rozwagi,rozsądku i....serca?Więc ja już od raz mogę sobie dać z tym spokój,bo dla mnie uczucia i emocje,są jak 'Labirynt Fauna' i nie ma nawet cienia szansy,abym się w tym połapał.Chociaż może?Nie jednak nie!
Kowalski ,znowu macie dylemat? Prooszę ,nie chcę znowu znaleźć was o pierwszej w nocy w pracowni myślącego ,czy usiąść przy prawej czy lewej strony biurka!
Szefie,może to się wydaje być "drobiazgiem",ale takie decyzje mogą mieć,kiedyś wpływ na losy całego świata.
To jakiego wyboru dokonamy dziś odbija się szerokim echem po losach wielu tysięcy pokoleń...
Warto więc przemyśleć nasze decyzje nawet w drobiazgach,aby były one wielkopomne...A mój rozbudowany konflikt osobowościowy pomaga mi ulepszać moją-jakże doskonała-zdolność podejmowania słusznych wyborów...
Ohh Szeregowy...To jest nauka,tutaj nie ma czasu się nad niczym zastanawiać,tylko stosować się do jej złożonych praw...A tak a pro po,o ile się nie mylę-co jest wątpliwe-to przyszła twoja paczka z czasopismami o hehe...jednorożcach i szydełkowaniu...