Właśnie mam super ważną informację.
W czwartek 8 marca zostanie wyemitowany 27 odcinek drugiej serii!!!!!
O19:15 na Nicku...
Czad,to będzie premiera,musimy oglądać!
:DDDDDD
A tak,stąd,że kurier przyszedł z paczką i stoi na zewnątrz,ale skoro to nie do ciebie to powiem,że to jakaś katastrofalna i niewyobrażalna pomyłka.
Szeregowy ,przykro mi ,ale nikogo nie oszukacie - dalej to czytacie !!!Kowalski ,nie mówcie mądrymi słówkami mi tu ,tylko do roboty!
No dobrze, dobrze, ale może byście przestali się mnie o to czepiać, co? Trzeba przecież szanować się nawzajem, a Słodkorożce uczą miłości i tolerancji!
Ja też raczej nie oglądnę, bo teraz tak się porobiło z tym UPC że ja nie mam połowy programów !
Teraz patrzę a nawet Nicku nie mam ; / NO JAKAŚ KURDE MASAKRA ! I JAK JA TO PRZEŻYJĘ !
Moi rodzice będą jechać właśnie jutro w sprawie tego bo nawet się tam nie da dodzwonić.. Mam nadzieje że zrezygnujemy z tego UPC bo coraz częściej nerwicy dostaję.. ; ////
Ja też mam UPC, wprawdzie nicka mi nie zablokowali, ale mam z nimi inne problemy... Faktycznie masakra.
Ja też nie mam Nicka,ale dla Pingwinków wszystko.Pójdę do babci,albo cioci,albo przyjaciółki,byle tylko obejrzeć pingwiny.A i tak miałam sobie nagrać,bo sobie to obiecałam,więc jak nagram aparatem to mogę spróbować wam przesłać...Co wy na to???
A więc postaram się...Tylko będziesz musiała mi podać namiary,żebym ci potem przesłała
:D
Ja mam z programu tv na dwa tygodnie,ale koleżanka Flutterlie to nie wiem skąd wzięła(Chętnie się dowiem)
A tak szczerze to się nie dziwię,bo teraz będą co tydzień około dodawać :D
Ale dla nas to lepiej :-)))))
Patrz wyżej :P Ogólnie nie chce mi się wyrzucać kasy na papierowe teletygodnie itp. bo i tak tv oglądam mało, a Angela1997 tak mnie zaciekawiła informacją o nowym odcinku, że postanowiłam sprawdzić czy nie będzie jeszcze jednego w najbliższym czasie ;)
Ja zawsze z neta ściągam,ale mam program tylko na dwa tygodnie,więc się zdziwiłam,że ty wybiegłaś aż tak daleko :D
buuuu....ja tez nie mam nicka i lipa nie obejrzę(buuuuuuuuuuaaaaaeeeee) nie no tylko się pochlastać suchą bułką.....
jeżeli dziewczynki wrzucicie na yt to będę bardzo wdzięczna bo ja NAPRAWDĘ potrzebuje świeżego odcinka.
Pingwinki są jak nałóg i nic na to nie poradzisz....
Byłabym bardzo wdzięczna za nagranie tego odcinka ;)
Dziwi mnie tylko to że ja zawszę dowiaduję się ostatnia xd
Nie martw się,ja też tak,kiedyś miałam.I dlatego założyłam zeszyt,gdzie notuję ,kiedy,jakiego dnia i o której godzinie lecą Pingiwny na Nicku i Nicku HD,stąd jestem dobrze poinformowana ;D
Hehehe ;D
I tak jak Rico z dynamitem i zapałką xd
A mogę się jutro spodziewać nn na Twoim blogu?
Nie wiem...Mam nadzieję,że tak,bo chcę jak najszybciej dotrzeć do 6 odcinka.A mówiłam,że jest odcinek SPECJALNY widziany oczami Kowalskiego??
Mówiłaś że specjalny, ale nic o szczegółach nie było wiadomo ; P
OOO! No to się super zapowiada ! Nie mogę się doczekać.. ;)
A masz już to napisane? Czy jeszcze nie?
Tak!Ćalutki jest opisywany przez naszego geniusza,ale dałam spokój z super mega trudnymi wyrazami.Język jest bogaty(jak na Kowalskiego przystało),ale nie przesadzałam :D
hehehe ; P
Ja tam lubię te dziwne, skomplikowane wyrazy, choć nie do końca je łapie ; P
No ale jeśli chodzi o opo to z wielką chęcią przeczytam ; )
A kiedy można go będzie zobaczyć ;P ?
Eeee najpierw będzie odcinek 6 i 7,potem właśnie ten i jeszcze 8,który właśnie dokańczam :D
aha ;d
No to jeszcze poczekam, ale i tak z wielką chęcią przeczytam pozostałe ;)
Twoje opowiadania.. ZAWSZE!! :- D
Heh dzięki :D
A tak w ogóle to moje opowiadanie będzie się ciągnęło jak Moda na sukces...heheh
Nie no bez przesady,znajmy umiar...Ale szybko kończyć nie zamierzam.Jeszcze parę nowych postaci wejdzie w życie i kilka nowych wątków,więc na razie,końca nie widać...Czy to dobrze...Nie wiem.
No jasne że dobrze ! Ja bez twoich opowiadań nie wytrzymam ! Nie będę mogła normalnie funkcjonować ! Ani jeść ... a to już serio tragedia! A chyba tego nie chcesz ; D ?
Ależ oczywiście,że nie...
Obawiam się,że ja sama także uzależniłam się od 'rządzenia' Pingwinkami.
I zżyłam się z Isabellą,nie mogłabym teraz tego...eee Ka-Boom?
Hehehe spokojnie na razie nie będę niczego rozwalać...
Odmówię nawet Kowalskiemu jego szalonych wynalazków,żeby nie zrujnował mojego bloga ;D
; D
Teraz chyba coś naszkicuję.. tylko nie wiem jeszcze co ?
Masz jakiś pomysł ;) ?
Spróbuj Doris...Ja już mam jej portecik,ale mój do twojego,to jak Góra Kościuszki do K-2
:D