PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=468032}

Pingwiny z Madagaskaru

The Penguins of Madagascar
2008 - 2013
8,0 127 tys. ocen
8,0 10 1 127159
8,0 20 krytyków
Pingwiny z Madagaskaru
powrót do forum serialu Pingwiny z Madagaskaru

Nickelodeon

ocenił(a) serial na 10

Niech szlag trafi Nickelodeon. To on zepsuł Pingwiny, to przez niego wszyscy się rozchodzimy! Gdyby nie zepsuł trzeciego sezonu, wszyscy byśmy zostali!
Naprawdę płakać mi się chce. Jeszcze dobrze nie zacząłem tutaj "działalności", a tu wszyscy "Kończymy z Pingwinami, to już przeszłość!". Chlip...
No proszę was. Z wami chce mi się żyć! To dzięki wam się śmieję na co dzień! Tutaj mam prawdziwych kumpli, nie to co te pipidówy ze szkoły.
Wiem, że tak jojczę, ale no błagam.
Ludzie...

ocenił(a) serial na 10
ManiakowyPingwin

Spokojnie, że tak powiem, "nowe pokolenie filmweba" jeszcze długo tu zostanie!
Ile ja się naczytałam tej strony, zanim zdobyłam się na odwagę założenia konta i wypowiedzenia na jakimś temacie...
Z pingwinami nikt nie skończy (naprawdę, bo jeśli tak, to przyjdę do niego w nocy, i będę się patrzyła!), a już na pewno nie ja!

ocenił(a) serial na 8
Annqa

Jaka groźba :O

ocenił(a) serial na 10
Annqa

Oby!

ManiakowyPingwin

Spoko! Nie opuszczę tego forum, no cóż, dopiero zaczęłam tu wchodzić, ale zostaję choćby się waliło i paliło! ;D

ocenił(a) serial na 8
Kla_Ra_1234_567_8

ja na forum jestem od marca, więc też zostaje! i faktycznie, może ludzie się kruszą, ale na pewno nie będzie tu pusto! jest jeszcze pare tych osób trzymających całe to forum i wiem, że przybędzie ich więcej! kiedyś... kiedyś na pewno :)

ocenił(a) serial na 10
skima

Na pewno!

ocenił(a) serial na 7
skima

A ja od czerwca.

Kla_Ra_1234_567_8

Ja też:) A trzeci sezon jest najlepszy(a przynajmniej według mnie).

ocenił(a) serial na 8
tajemnica_mroku

wg mnie to w 3 sezonie są odcinki naprawdę dobre, ale jednak niestety są i te złe. Np. Gdy Chucka brak jest dla mnie potworny! Nie tak wyobrażałam sobie zakończenie serialu... wgl sobie nie wyobrażałam, że serial może się skończyć! Ale jeśli już, to miałam nadzieję na coś lepszego, miałam nadzieję, że odejdą w wielkim stylu.. Niestety ten odcinek mnie zawiódł..

skima

" Gdy Chucka brak" to w sumie nie najgorszy odcinek. A po drugie,może jeszcze będzie 4 sezon :)

ocenił(a) serial na 10
ocenił(a) serial na 10
tajemnica_mroku

Niestety nie będzie...! :'''''''''''''''''''''''(((((((((((((((((((((((((((((

Annqa

A skąd taka pewność? Może to tylko plotka,w którą nie warto wierzyć.

ocenił(a) serial na 10
tajemnica_mroku

Niestety nie plotka. To już oficjalnie potwierdzona informacja...
Jak to powiedział Kowalski "Trzeba wierzyć w sprawiedliwość losu", ale w tym przypadku taka wiara byłaby niestety permanentnie irracjonalna... I wybacz mój defetyzm, ale nie ma innej opcji...

Annqa

1. Masz jakiś dowód na to że nie będzie 4 sezonu i że "to już oficjalnie potwierdzona informacja?
2.Nigdy nie wolno tracić nadziei.

ocenił(a) serial na 10
tajemnica_mroku

Moim największym dowodem jest to, że gdzie nie spojrzeć tak pisze. Rozumiem, że nie chcesz tego przyjąć do informacji, ale prędzej Kwoka przyjdzie do ciebie na kawę, niż będzie 4 sezon...!

Annqa

Jak jest jakaś plotka to też wszędzie piszą że to prawda. Dlatego ja nigdy nie wierzę w coś ,na co nie ma żadnych dowodów oprócz tego ,że wszędzie o tym piszą.

ocenił(a) serial na 10
tajemnica_mroku

Ale nic też nie wskazuje na to, jakoby kolejny sezon miał się pojawić! Proszę, zrozum, że to koniec! Może kiedyś, za kilkanaście lat ktoś postanowi zrobić jeszcze inne odcinki <jak"Kod Lyoko:Ewolucja",ale przed 30 rokiem życia możemy sobie pomarzyć!

ocenił(a) serial na 10
Annqa

Pozostaje tylko pisać fanfici!

ocenił(a) serial na 8
ManiakowyPingwin

Ale gdzieś czytałam(chyba nawet na tym forum), że mają w planach zrobić jeszcze kilka odcinków. A jeśli dojdzie to do skutku, gdzieś tak w przyszłym roku.

ocenił(a) serial na 10
Merkura

Ja w tym czasie zdążę zrobić 3-5 przeróbek ;)

ocenił(a) serial na 10
Annqa

Jest jeszcze nadzieja na 4 sezon. Może jeszcze zrobią kilka odcinków po premierze filmu w 2015. Ja mam taką nadzieję, że na filmie się nie skończy...

Penguin_Girl

Oby... :'(

ocenił(a) serial na 10
Penguin_Girl

Hmm,a może i?...Jeśli film odniesie sukces...?
Ale nie,wątpię...

Annqa

Sukces na pewno odniesie... ale czy wznowią serial...

ocenił(a) serial na 8
Annqa

Serce mówi mi, że to nie koniec! Ale do mojego umysłu dociera coraz więcej zdań, że nie będzie 4 sezonu. To sprawia, że coraz mniej wierzę, ale mam, mam wciąż nadzieję, że w końcu twórcy zrozumieją iż potrzebujemy pingwinów i że chcemy nowych odcinków! ;p

ocenił(a) serial na 7
Kla_Ra_1234_567_8

Ja też nigdy nie opuszczę tego forum. Niech ten troll (zapewne wiecie o kogo mi chodzi) spamuje sobie ile wlezie.

ocenił(a) serial na 10
Fabian3200

On już nie trolluje.

ocenił(a) serial na 10
ManiakowyPingwin

Oj tam...
Ja nie mam zamiaru odchodzić.
Poza tym mi się trzeci sezon BAAAAAARDZO podobał.
Nie rozumiem czemu wszyscy tak na niego naskakują...

ocenił(a) serial na 10
Angela1997

Bo niektóre odcinki były naprawdę słabe (Ja król, Szeregowy i fabryka cuksów).

ocenił(a) serial na 10
ManiakowyPingwin

Za naprawdę konkretne odcinki trzeciego sezonu uważam jedynie "Małą stopę", "Śledzik dla Szefa" i "Pingwina, który mnie kochał". Reszta odcinków jest dobra, śmieszna, ciekawa, ale nie ma "tego czegoś". Najbardziej rażą mnie "Kulki sądowe"- odgrzewany motyw z "Cześć, laleczko" z nową wersją Panny Perky. Troszkę to jednak bez sensu!

ocenił(a) serial na 10
Annqa

A "Szeregowy..."?

ocenił(a) serial na 10
ManiakowyPingwin

"SiFC" akurat mi się podoba, chociaż autentycznie przeraża mnie to, że Rico zjadł Kowalskiego...
Matko Święta, jak to brzmi...!
Hmm, Kitkę znienawidziłam za pożarcie Freda, więc...?

ocenił(a) serial na 10
Annqa

Ja po obejrzeniu tego odcinka powiedziałem: "Zbyt wielki mindf*ck, zbyt wielki mindf*ck..."
NO LUDZIE, POŻREĆ KOWALSKIEGO, O ŻESZ KU... WŁOSKI!

ocenił(a) serial na 10
ManiakowyPingwin

Może i byłoby to na swój chory,wypaczony sposób śmieszne,gdyby to chodziło o kogo innego...
Oj,sporo się biedaczyna w tym odcinku nacierpiał...!

ocenił(a) serial na 10
Annqa

KOTY KOTY KOTY *rzyga tęczą*

ocenił(a) serial na 10
ManiakowyPingwin

Jak sobie przypomnę,to aż...BRR!

Właśnie oglądam sobie PzM po rosyjsku <a co mi tam...!> i jestem przerażona głosem Kowalskiego...
Jak można tak zniszczyć postać tak beznadziejnym głosem?!

ocenił(a) serial na 8
Annqa

A mogłabyś mi podać link do rosyjskiej wersji? Jestem bardzo ciekawa.

ocenił(a) serial na 10
Annqa

Wiesz, dlaczego to zrobili?
Ruscy - i tyle.

ocenił(a) serial na 10
Annqa

Gorsi są Niemcy.

ocenił(a) serial na 10
ManiakowyPingwin

Moja prababcia od strony taty była Niemką...

ocenił(a) serial na 10
Annqa

A MÓJ KOLEGA MA DZIADKA NIEMCA.

ocenił(a) serial na 10
Annqa

A pingwinów nie znienawidziłaś za jedzenie ryb? Przecież się nimi żywią a rybki też zwierzęta. Sama je mam. Kitka (niemal) zjadła Freda, ale jako ptak drapieżny żywi się innymi zwierzętami. Taka jest przyroda, takie są zwierzęta mięsożerne. I chociaż to bajka to co poniektórzy zachowują się jak małe nie rozumne dzieci.

ocenił(a) serial na 10
Ingrid_Fox

Szczerze powiedziawszy nad tym nigdy się nie zastanawiałam. Moje zachowanie może wydawać ci się niepoważne, ale z zasady do jednych bohaterów pałamy "miłością", o ile tak to można nazwać, a do innych- czasem wręcz nienawiścią.
Tak jest, i niczego nie można z tym zrobić.

ocenił(a) serial na 10
Annqa

Tak było, jest i będzie. Jednych sie lubi a innych nie, jeszcze inni są obojętni. To żadne odkrycie Ameryki i nie ma nic wspólnego z 'niepoważnośią'. Nie chodzi o samą postać tylko o zrozumienie.

ocenił(a) serial na 10
Annqa

Emmm, ja kocham "Kulki sądowe"...
Panikujący Kowalski był genialny !!
Kilka odcinków, nie było jakiś super wybitnych <ale w każdym sezonie tak było> jednak pozostałe zrobiły na mnie bardzo pozytywne wrażenia.
Niektóre z nich to "Królestwo za Kciuk", "Kura Mózgowa", "Śledzik dla Szefa", "Test na Szefa", "Kuli Sądowe" właśnie i "PKMK"...
Pewnie by się znalazło więcej, ale piszę z pamięci ;P
PS. "Szeregowy i Fabryka Cuksów"" to bardzo fajny odcinek, może dlatego, że lubię zmiany ;P

ocenił(a) serial na 10
Angela1997

W każdym odcinku znajdzie się coś świetnego, i właśnie z tego powodu nie ma żadnego odcinka, wobec którego byłabym na "nie", w "SiFC" było mnóstwo świetnych fragmentów, ale czy moment z pożarciem Kowalskiego, o którym tu rozprawiamy nie był przesadą?... Z lekka to niesmaczne...
Śmieszne tak, ale lekko schizowe...

ocenił(a) serial na 10
Annqa

Moja reakcja na ten odcinek, była taka sama jak Kowalskiego: "Co ja tam ujrzałem!" I TA MINA <lol>

ocenił(a) serial na 10
Annqa

Hahahaa, minka Kowalskiego była genialna...
Ale jako sam różowy Miauko-Miauk był na maksa słodki ;D

ocenił(a) serial na 10
Angela1997

Ubersłodycz to przy nim nic!:>