Niech szlag trafi Nickelodeon. To on zepsuł Pingwiny, to przez niego wszyscy się rozchodzimy! Gdyby nie zepsuł trzeciego sezonu, wszyscy byśmy zostali!
Naprawdę płakać mi się chce. Jeszcze dobrze nie zacząłem tutaj "działalności", a tu wszyscy "Kończymy z Pingwinami, to już przeszłość!". Chlip...
No proszę was. Z wami chce mi się żyć! To dzięki wam się śmieję na co dzień! Tutaj mam prawdziwych kumpli, nie to co te pipidówy ze szkoły.
Wiem, że tak jojczę, ale no błagam.
Ludzie...
Jasne, że nie ;P
W końcu Kowalskiego nie mierzyli machiną do pomiaru słodyczy ;p
Wywaliło by wskaźniki ;D
Heh, chyba sobie ustawię tę minę na awatar ;)
Ale to i tak było obrzydliwe O_O
Ja, po obejrzeniu całego sezonu, stwierdzam, iż najgorszymi odcinkami(oczywiście według mnie) są "akcje bez zadęcia" i "Operacja: wielka kula". Nie mogę znaleźć w Tych odcinkach nic interesującego. A do tego końcówka tego drugiego dziwnie mnie zniesmacza.
No, Julian w "Akcji..." był cholernie irytujący.
No. Bekanie? Ja też bekam, ale to jest niesmaczne.
Ale oni tam nie bekali dla frajdy, tylko po to by uciec. Samo bekanie jest ludzkie, ale rozumiem to, że nie śmieszy. To logiczne.
A co on niby takiego zrobił w tym odcinku? Bo według mnie jakoś się nie wyróżniał na tle innych swoich wystąpień.
Różne obrzydlistwa mogę oglądać podczas jedzenia, nawet bekanie. Ale przy filmie takim jak "Mucha" na bank bym się zrzygał...
a ja wiem chyba dlaczego ludzie wciąż odchodzą, dlaczego się wykruszamy...
Po prostu myślę, że to dlatego iż nie ma nic nowego, nowych odc itd.
Sama mam czasem takie chwile, kiedy myślę: ile można rozmawiać o tym samym?
Bo niby są ff i wgl, ale to nie to samo...
To chyba dlatego
A ja myślę że to przez pewnego -CENZURA-, który rozwala to forum i który, mimo że poległ już 2 razy, nie chce zmienić się w normalnego użytkownika!
Niech szlag trafi Polsat. To przez tą stację teraz tam lecą "Trudne sprawy" i inne tego typu gówna zamiast 13 posterunku...
Mimo iż trzeci sezon jest na tak żenująco niskim poziomie, jest szansa że nowy będzie lepszy.
Ale jak ja się cieszę , że będą nowe odcinki !
Jestem naprawdę tym wzruszona, ale w tym przypadku nie mam pojęcia za co ją dostałam. Mimo też jest mi miło. :>
Nie, nie... Tylko jestem chory, mnie głow boli , brzuch mnie bol, mam biegunke...