Od jakiegoś czasu odcinek już zapowiedziany. No to co o nim myślicie? Ja osobiście
wpatrywałem się w to: http://www.fanpop.com/spots/penguins-of-
madagascar/images/30828408/title/operation-lunacorn-apocalypse-photo przez pół
godziny i kilka rzeczy mnie zainteresowało (może przesadzam, ale to są spekulacje):
1. Otoczenie. Nie wiem, jak wam, ale mnie to bazy pingwinów nie przypomina. W tle są
jakieś kolumny. Może po prostu niższe piętra bazy, a może jakieś inne miejsce...
2. Kula (?). To, z czego wychodzi Słodkorożec, i jego mgiełka. Dlaczego z kuli?
3. Maszynka Kowalskiego z odcinka "Fajny wózek". Co on sprawdza?
4. Miecz. Mnie się to skojarzyło z Masamune. Ale po co Skipper go trzyma, skoro umie
walczyć pięściami (skrzydłami...)?
5. Coś (?). Przy Szeregowym. Co to jest?
Wiem, może przesadzam, ale to są właśnie konsekwencje półgodzinnego patrzenia się na
obrazek... XD
Ouuu...
Ja mogę być scenarzystą,podkładać głosy...
Cokolwiek ;D
Byleby tylko przyłożyć dłoń do mojego kochanego serialu ; )
Nom :D I mogę scenerie rysować... I może projektować nowe postacie... I marketingiem się zająć... Heh,ale byśmy stworzyli genialny serial ^_^
Ja się polecam do scenariuszy.
Z tektury jakieś postacie mogę wyciąć i głosy podłożyć.
A i mogę nam jedzenie w przerwie upichcić żebyśmy głodni nie byli xD ;D
O! Angie, a ja z tobą ;D
Ja jeszcze mogę jeszcze scenarzystką być ;)
Ale to już zaklepane, to nie ;P
Hehehe scenarzystów mamy ponad miarę ;D
Każdy by chciał...
Ale moglibyśmy wspólnie coś sklecić ;D
O! Taki jeden połączony serial!...
Lol... Ile by się dziewczyn o Kowalskiego biło ;D
Eeee...
Isabella by wygrała ;P
Nie no żart,chociaż nie...
Musiałaby wygrać,bo to tak jakbym ja z nim była ;P
xD Znowu moja schizma się ozywa ;P
I to dość sporej walki...
Na słowa,czyny,garnki,talerze.
Jak my to z Miką mówimy masakra nożem i widelcem xD ;P
OK :D A ja mogę też projektować nowe postacie i dawać im głosy ^_^ Jaaj,ale byśmy fajny serial stworzyli :D
Ja mogłabym podkładać głos! :D
I może fuchę scenarzystki też mogłabym wziąć... Byle by mnie nie zaganiać do animacji, bo w tym się gubię O.o
Tylko, wiecie... Jak tak dodamy wszystkie nasze postacie, to będzie istna apokalipsa ;D Te wszystkie walki o Kowalskiego... Skippera O.o
Nie mówiąc już o braku miejsca w kwaterze ;D
Tragedia O.o
Co nie zmienia faktu, że pomysł popieram ;D
Hehe ; )
Ale i tak moja Isunia by wygrała!
Musiałaby....
Bo inaczej,to nie wiem ;P
Coś by się wymyśliło,może postacie epizodyczne...albo coś w tym rodzaju ; D
Epizodyczne, jako odcinki specjalne, rozumiem? :P
Bo inaczej tego sobie nie wyobrażam ;D
Albo tak jak masz teraz ; )
Że pojawiają się w jednym odcinku,a po jakimś czasie wracają ; )
To mogłoby być ciekawe zjawisko ; )
Już na youtube leci pierwsza część. Szybko. Oczywiście po angielsku. I radzę szybko oglądać bo mogą skasować.
Matko Boska!!! Takiej opcji pod uwagę nie braliśmy! O.O Choć byliśmy nawet blisko ;P
Ale to zarąbisty odcinek!!! :D:D:D:D:D
No sorry, ale ja pamiętam coś innego... Któreś z nas (nie pamiętam już, które) zaproponowało teorię ducha. To było do przewidzenia. Kurde, oni ukradli mi pomysł...
Ogólnie, odcinek był naprawdę świetny. Lepszy niż "The Return...", szkoda, że ten właśnie nie był 45-minutowy, bo akcja trochę za szybko się rozkręciła. Nie będę spojlerował, ale... Shinjin jest świetny w ciele Morta. I ten tekst Skippera ("Awesome...")... Słodki...
No wiem, właśnie pisałam, że byliśmy blisko ;P I ja też brałam pod uwagę ducha! Od nas ściągnęli ;)
A więc jednak duch?
Bu...
Kowalski się nie oburzył?
Pfiii,po co ja w ogóle pytam ;P
Przecież to oczywiste,że tak ;D
mam pytanko. Czy to wasze forum Skilene jest darmowe czy bezpieczne?
Ps. u mnie nowa notka
Uwielbiam ten odcinek. Rozkręca się wolno, ale później jest fantastyczny. I jeszcze Mort jako ninja. :D Ciekawe kiedy będzie w Polsce.
Hmhmh,no nie wiem.
Szczerze spodziewałam się czegoś troszkę innego.
No i gdzie do chlorelli jest naukowy sceptycyzm Kowalskiego,co do zjawisk paranormalnych,ja pytam?! O.O
Tak naprawdę po plakacie też myślałam, że to będzie coś innego. Plakat był taki mroczny, tajemniczy. Mimo tego jestem usatysfakcjonowana.
A Kowalski przecież nie mógł zaprzeczyć, że to jest duch. Widział wszystko na własne oczy.
Dobra...
Obejrzę to się wypowiem.
Na razie,nie mam zamiaru ;P
Poczekam na dubbing ; >
Ja postanowiłam obejrzeć, kiedy ktoś wrzuci transcript. Bez chociażby angielskich napisów niewiele zrozumiem (na razie oglądałam do jakiejś 7 minuty, i sobie odpuściłam).
Ja i tak prawie zawsze rozumiem z obrazków ;P
Ale i tak wolę poczekać na dubbing pl ; )
Ja też rozumiem z obrazków, ale dokładniej rozumiem z napisów. Jak znajdę transcipts to nie ma problemu, jakieś 85% rozumiem, a w reszcie pomaga kochany wujek Google ;P z większością odcinków czekam na dubbing, ale ten chcę obejrzeć jak najszybciej :)
No z czytania to ja też rozumiem ; )
Zdecydowanie łatwiej mi ono wchodzi niż sama mowa i słuchanie innych ;P
Ja się wstrzymam.
Trzeba ćwiczyć cierpliwość ;P
Przepraszam,ale odmówię.
Na "Powrót zemsty" też sporo poczekałam...
Chwilami mnie korciło by obejrzeć,ale wytrzymałam.
Tutaj też dam radę ; )