1. Jakich bloggerów (PzM) chciałbyś zobaczyć w duecie?
Ja tak:
- Ywo i Asia
- Max i Ala
- Asia i Blackie
- Blackie i Ala
- Blackie i Max
A wy? :3
Szczerze to nie wiem po co xdd
No, fajnie by było z nimi coś poczytać ^^
O, albo Ywo i Ala *.*
Hah, a to ci zagwozdka xD
Ja z chęcią zobaczyłbym takie duety, jak ty xP
Chcieć, a móc, to dwie różne sprawy, ale pogdybać zawsze można ;) Ja z chęcią wielgachną napisałbym coś w koopie z ywo [poza yntelygentnymi rozmowami na GG xD], Alą, Asią, albo Blackie xd Zachłanność moja nie zna granic xD
A z kim współpraca (duet) byłaby najprawdopodobniejsza? xd
Ja tam najbardziej to chciałabym Blackie i Asię oraz Ciebie i Alę… perfect blend xd Ciekawe, czy byłoby to możliwe… pewnie nie :( xddd
No i co z tego? xdd Mi mówiła, że jak wróci, to bloga zmieni na blogspocie :D
Btw - Mam poparcie ze strony Diaspro i Neli! xdd
No widzisz xd
Jest bardzo konkretne, a ja się zabiję, jak nie zrobisz z Alą i Ywo jakiegoś opa xdd
Czuję się niedowartościowany xd
To nie do mnie z tym, tylko do ywo, albo Ali xd
Dlaczego? :( xd
Z Ywo miałam mały kontakt, to może ją jakos przekupię, zobaczymy,, jak z Alą xd
To dlaczego w twoim czarnym (xdd) serduszku zrodziło się uczucie, jakim jest niedowartościowanie się?
:<<<
I'll be loud! xdd
Goodbye, goodbye, see you soon, goodbye, goodbye! xddd *piosenka z przedszkola xd* ;D
Znając życie, to z ywo xD Wiesz, i tak nam odwala na GG, więc opko by chyba nie zrobiło różnicy xdd
:D To czemu nie robicie? xdd *wiem, jestem wredna ._.*
Szkoda, że Blackie tak rzadko na necie jest :/
E tam. Na każdego znajdzie się sposób. Może jak napiszę, że popełnię samobójstwo to dadzą się przekonać? xD
Haha. xD W sumie nie taki zły pomysł. A ja… też popełnię samobójstwo i razem będziemy ich nocami straszyć? xD
Tak. Będziemy się im przyglądać 24 godziny na dobę, aż w końcu nie napiszą wspólnego fica. :> Mówię Ci, ten plan jest genialny.
Będziemy za nimi wszędzie łazić, zero prywatności *i to jest plan!*. xD Gdyby nie był genialny, nie wymyślibyśmy go