1. Jakich bloggerów (PzM) chciałbyś zobaczyć w duecie?
Ja tak:
- Ywo i Asia
- Max i Ala
- Asia i Blackie
- Blackie i Ala
- Blackie i Max
A wy? :3
Dzięki wielkie, od razu kamień z serca mi spadł xP
PS Najwięcej głosów masz ty i Ala oraz Asia i Blackie, o ile dobrze policzyłem xdd i jeszcze ty i Ywo xd
Nie wiedziałem, że ze mną aż tak źle xdd
PS Pisząc to, chciałem, abyście to przemyśleli xdd
Ku*wa, zacząłem się nad tym zastanawiać ._. xd
PS Ale to nie moja wina, że Ali nie będzie do połowy października (prawdopodobnie), bo mecz wygrały xd moglyby przegrać xd to może wbiję na bloga Ywo i tam się zapytam ^^ xddd
Hehe :D
PS Twojaaaa xdd Powiedz jej to, na pewno się ucieszy xD Znowu będziesz musiał z nią gadać ze słownikiem pod ręką xd Ja mogę ją zapytać na GG... Pytania po co? xD
Nie ciesz się tak xd
PS Wcale że nie xd Nawet mówiłem jej, aby nie chodziła na treningi! xd A czemu by nie? xd To jest straszne! xd Ostatnio użyła słowa "intrygująco", a ja nie mogłem tego w słowniku znaleźć xd Napiszę do niej popołudniu, bo teraz jej chyba nie ma xd No to pytaj! Po co? Aby było śmiesznie! xdd
A bede xdd
PS Właśnie, że tak xd I co, opier*ol? xd Ja pierniczę xd Współczucie, człowieku xdd Przecież jej nie ma do końca miesiąca i dłużej xdd ie mogę teraz, bo mogą zostać nałożone sankcje xD
Coś brałeś? xd
PS Nie do końca xd powiedziała, że pójdzie tak czy inaczej i się roześmiała xd Miło xdd ale mam jej numer telefonu, nie sądzisz? xdd Haha xDD Rozje*ałeś mnie xD
No co ty xd
PS E, myślałem, że jakiś konkretny xdd Wieeeem xd Aaaa, takieee buuuty! xD Ale serio mówię o.e
Jestem na misji w trybie incognito, i nie wolno xd
PS Szkoda xdd Nom ;________:
I co z tego, że nie wolno? xD Nie wolno to się ich słuchać xDD
PS Szkoda? xd Ja tam się cieszę ^^ xD Nie płacz :((( xD
Oj tam, oficjalna wersja brzmi tak, że słucham xD
PS A ja nieeee xd Bęęęęęęęęęędęęęęęęęęęęęęęęęę ;_________________;
A nieoficjalna, że nie? xD
PS A, czyli cieszyłbyś się, jak byśmy skłócili się na nastepne cztery miesiące? xDD To takie wzruszające ;____________;
Możliwe xd
PS Nie no, gdzie tam xdd Wieeeeeeeeeem ;_____________________________;
Mięcho odejdzie od kości i zostanie zwęglony szkielet, z kawałkami nadpalonego mięsa, zżeranego przez wrony i kruki :)
PS Oj tam :)
Jezus Maria! Zrobił inną buźkę! Wtf?! What happen' with you? O_______O
Jak słodko ;D Nie mogę się doczekać!!! :D
PS xd
Um… bardzo trudne pytanie xD
Szczerze pamiętam, jak miałyśmy coś z Asią (kiedy jeszcze miałyśmy duży kontakt) wspólnie w wakacje zrobić, acz jej nie było, potem mnie, a teraz kontakt się jakoś urwał. Pamiętam też, że z Magdą (Skipper12) mamy coś robić i może to się uda. ^^ Okay, nie zanudzam, po prostu wymienię, z kim byłoby bardzo intrygująco coś stworzyć - Ywo, Asia, Max, Magda, Blackie… eh… szkoda, że to tylko myśli. ;)