http://www.subtitleseeker.com/0892700/The+Penguins+of+Madagascar/Tv-Subtitles/
Na tej stronce znalazłam tytuły odcinków z czwartego sezonu. W sumie nie wiem czy są to prawdziwe tytuły ,ale w
każdym razie takich jeszcze nie było. Tylko mam nadzieję ,że nie będzie tak jak z tą reklamą .
Kurde, mimo tego, że oglądałabym pingwiny nawet jak by były super nudne i beznadziejne, ale naprawdę podobają mi się te tytuły. Brzmią obiecująco.
Dobra, od teraz modlę się, żeby to byłą prawda. I wam radzę to samo. ;>
Zapowiadają się bardzo ciekawie. Z tego co widzę tytuły są bardzo prawdopodobne. Będę musiała powiedzieć o tym mojej siostrze i osobom z innego forum.
A jaki tytuł spodobał Ci się najbardziej? Bo mnie najbardziej intryguje "Not again, Julien!" i "the Birthday of Skipper". Kurczę, jestem taka podekscytowana, że dzisiaj chyba nie zasnę. ^^
1."The Birthday of Skipper"i "Operation: Ghost animals"- te tytuły zapowiadają się moim zdaniem najciekawiej.
2. Ja chyba też nie zasnę.
3. Ciekawe kiedy pojawią się te odcinki. Jakby co prześlijcie mi wtedy do nich linki,bo nie mam nickelodeon ,a zanim pojawią się na pulsie miną wieki .
Czasami mam takie dziwne wrażenie, że ludzie już nie wchodzą na to forum ze względu na serial, ale żeby sobie pogadać. xD
A tak w ogóle myślisz, że w tych nowych odcinkach(jeżeli to prawda) pojawi się Doris? Bo ja mam taką nadzieję.
W sumie chciałabym nowe odcinki, ale jeśli się nie pojawią to trudno. Tylko wolałabym jakieś oficjalne potwierdzenie od twórców zanim zacznę się cieszyć.
Podpisuję się pod pytaniem xD
Ale wiesz, zawsze można się po swojemu przeżegnać, gorzej z modlitwą xD
A jeśli mogę spytać to dlaczego prawie-ateistą? Co to znaczy? To tak samo jakby powiedzieć prawie-wegetarianin, ale to nie ma sensu.
Eeee, nie? Albo się wierzy, albo nie. Myślałam, że to prosta zasada. ^^ No ale cóż, każdy człowiek jest inny i to jest piękne.
Ale mógłbyś bardziej mi to wyjaśnić? xD Chodzi o to, że np. uczęszczasz na religię w szkole, chodzisz do Kościoła (z wielkiej czy z małej? O.o) etc., ale nie wierzysz? Bo jakoś nie wiem, jak to interpretować xP
Mi się wydaje, że chyba właśnie o to mu chodziło xD Ale nie jestem pewna xD
A ty wierzący?
A to nie jest przypadkiem tak, że on nie wierzy, ale rodzice mu każą chodzić do kościoła i na religię w szkole? ^^
Na religię chodzę, bo etyka jest na dzisiątej lekcji, a religia na ósmej xd [czyli, jak ktoś na etykę idzie, to ma dziesięć godzin xd].
Uu, współczuję xd i etyki, i religii xd to czekaj… masz do ktorej godziny? Do siedemnastej z hakiem? xd to nieźle, bo ja tak długo nie miałem xd
*boże, dopiero do domu dotarłem O.O*
Również zazdroszczę xD Jutro już mamy kartkówkę z fizyki, "bo to materiał z klasy II" -,-
Dobra, idę coś zjeść, bo od 13 nic w ustach nie miałem xD
Em… czyli części mowy, ortografia, środki stylistyczne i takie tam? xd wybacz, ale ja nie pamiętam, co mieliśmy w podstwówce xd
Reasumując - powodzenia xd aby tak wiesz, pierwsza ocena w dzienniku nie była jedynką albo coś xD
Nie, nie myślę xP Poczekaj na późniejsze lekcje w 2, wtedy to masakra jest xD
Czyli… diagnoza?