http://www.subtitleseeker.com/0892700/The+Penguins+of+Madagascar/Tv-Subtitles/
Na tej stronce znalazłam tytuły odcinków z czwartego sezonu. W sumie nie wiem czy są to prawdziwe tytuły ,ale w
każdym razie takich jeszcze nie było. Tylko mam nadzieję ,że nie będzie tak jak z tą reklamą .
Wiesz, to nie była tak do końca prawda, bo po prostu próbowałem cię "odcieszyć" xP Ale i tak będzie dobrze xD
Nie, sorry, w 2 nie jest źle xD w I to powtórki właśnie są i tam kilka nowych rzeczy (zależy też od książek etc.) więc powinno być dobrze xd ;)
Heh, jakoś średnio w to wierzę. Może jest to spowodowane faktem, iż chcę się po prostu rozczarować, gdy się dowiem, że to jednak plotka.
Jednakowoż, gdyby to okazało się prawdą, zaintrygowały mnie te dwa tytuły "Not Again, Julien!" oraz "The Brithday of Skipper". Cóż, pożyjemy, zestarzejemy się, zobaczymy :)
Nigdy nie wolno tracić nadziei i to jest najważniejsze. Ja też nie mam pełnego zaufania do tej informacji ,po tym co spotkało mnie z pewną reklamą.
Albowiem, skoro trzeci sezon już nie miał tylu świetnych tekstów co sezon pierwszy czy drugi (no ale miał), zachował w miarę poziom, to po co go tracić czwartym sezonem, z czym nie mamy pewności, iż będzie ociekał świetnością jak i poprzednie sezony. Lepiej zachować poziom i mieć mniej sezonów, niżeli tysiąc sezonów i stracić co do krzty poziom. Ale pożyjemy, zobaczymy.
Dokładnie:) Może :"Atak Juliano-Lwa"? Albo "Blend in and Color Out " -google tłumacz przetłumacza to jako "Zmiksować i Kolor na zewnątrz".
Wiem. Z pewnością polskie tytuły będzą zupełnie niepodobne do oryginału. W każdym razie mam nadzieję ,że w którymś odcinku będą Manfredi i Johnson.
*pisk* Oretyoretyoretyoretyoretyoretyoretyoretyoretyoretyoretyorety!!!!! Jak się cieszęęęęę!!!!
Ochłonęłam. Oby to była prawda..
Dokładnie.Jeśli nie ,to ten kto to wymyślił będzie miał straaasznego pecha ,że próbował mnie nabrać . Żeby nie było ,że nie ostrzegałam.
A ja tu będę jedynym sceptykiem [^^]
Znając życie, spartaczą większość odcinków i dostaniemy gorszy sezon trzeci.
Ameeeeeeen.
Ale przecież już był sezon 3. Chyba że chodziło ci o to że czwarty będzie gorszy od trzeciego (który moim zdaniem był najlepszy).
Jak to będzie prawda, to będę piszczała ze szczęścia! : D
A jak to nie będzie prawda, to będę płakać! xD
Jak to nie będzie prawda to będzie to jedne z największych rozczarowań w moim życiu.
A tak wgl jak myślicie kiedy Skipper ma urodziny? Ja obstawiam wakacje (Leeew) ;]
No, niedługo :) Przecież były spektakulacje, że będzie w 2015, 2016 :)
Warto także pod uwagę wziąć, iż w ogóle nie mam poczucia czasu xD
heh. ;p U mnie na szczęście lekcje na razie szybko mijają, bo na razie mało co nam zadają. ;p
Meh, a nam już w LO wycisk master dają :/ 4 strony z ćwiczeń z matematyki, strasznie trudne, wypracowanie (!!!) z polskiego, baba z niemca zadała plakat (no dla chętnych, ale wiadomo…)… a lekcje miałam dzisiaj do 16:30, a to i tak krótko :/
Tak dużo zadają ??? Jakim cudem? Ja prawie nie mam zadań domowych ,a lekcje mam najdłużej od 7:55 do 15:14.
No przecież sobie nie wymyśliłam, takiej wyobraźni to ja nie mam xP
U, zazdroszczę :> Która klasa?
Ja jutro budzę się na 7.55 i kończę o 16… ileś? xd Nie pamiętam, a plan mam w plecaku, który jest na drugim końcu pokoju xD
1. WoW! Skąd? xd
2. No to wszystko wyjaśnia :3
3. Cóż za zbieg okoliczności xD
:P
Kurdeeee, dalej to mylisz? xd to nie mail! xd
Dobra, tak nawiązując do Twego pytania… em… odpisałem już godzinę temu xP