PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=468032}

Pingwiny z Madagaskaru

The Penguins of Madagascar
2008 - 2013
8,0 127 tys. ocen
8,0 10 1 127340
8,3 23 krytyków
Pingwiny z Madagaskaru
powrót do forum serialu Pingwiny z Madagaskaru

Teksty...

ocenił(a) serial na 10

Tak mi jakoś do głowy wpadło... Napiszcie tutaj wasze wymyślone teksty, które chcielibyście, by
pojawiły się w odcinkach PzM. xD

ocenił(a) serial na 10
Neli125

xd
Ciekawy temat. Mnie się marzy, żeby Kowalski rzucił jakiś kolejny tekst w stylu tego o sowieckich satelitach, albo "kończ waść szybko, bólu oszczędź", coś sugerującego, że jest 100%-owym Polakiem.

ocenił(a) serial na 10
ocenił(a) serial na 10
Neli125

Co? Przydałoby się takie coś.

ocenił(a) serial na 10
RaptorRed

Nie nic, nic...

ocenił(a) serial na 8
Neli125

Żeby Kowalski powiedział coś po polsku(ach, marzenia)Obojętnie co, może nawet powiedzieć parówka, ale po polsku.

ocenił(a) serial na 10
Merkura

Parówka xD

Ej, narobiłaś mi smaka na parówkę! :(

ocenił(a) serial na 8
Neli125

Bardzo mi przykro. xD Parówki są fajne.

ocenił(a) serial na 10
Merkura

Mniam, z keczupem są zajebiste ^^

ocenił(a) serial na 8
ManiakowyPingwin

Nigdy nie jadłam parówki z keczupem. O_o Kurde, wiedziałam, że w moim życiu czegoś brakuje, a Ty mi uświadomiłeś czego. Dziękuję Ci.

ocenił(a) serial na 10
Merkura

Dziękuję. Musztarda to ZŁO WCIELONE.

ocenił(a) serial na 8
ManiakowyPingwin

Musztarda jest fajna. ;<<

ocenił(a) serial na 10
Merkura

NIE, NIE JEST, złamałaś mi serce :<

ocenił(a) serial na 8
ManiakowyPingwin

Życie jest brutalne, skarbie.

ocenił(a) serial na 10
Merkura

Parówka z musztardą czy keczupem i tak jest dobra xD

ocenił(a) serial na 8
Neli125

A majonezem?

ocenił(a) serial na 9
Merkura

Najlepsza jest mieszanka wszystkich tych składników... powstaje taki sos ,,chemiczny'' jak ja to nazywam ;D

ocenił(a) serial na 8
Grzesiuu_17

Zrobiłam kiedyś podobną mieszankę: cola, fanta, kawa, sok, woda i mleko. Od tego czasu żadnych składników ze sobą nie mieszam.

ocenił(a) serial na 7
Merkura

Eee, słabo xD Ja z kumplami robiłęm zawody w żarciu zmieszanych ze sobą rzeczy xd Chipsy z gumą rozpuszczalną i ciastkami oraz pizzą, popijane poweraidem, tymbarkiem kaktusowym, colą, fantą, spritem i red bullem... JAk jednego pociągnęło, to wypie*dalał do kibla, aż miło xD

ocenił(a) serial na 10
n00bers

A ja lubię majtki i cycki, zwłaszcza, gdy uczestniczę w trójkącie lub w seksie grupowym...

ocenił(a) serial na 8
n00bers

Bardzo miło. Aż mi się ciepło w serduszku zrobiło. Szkoda, że moi znajomi to w większości dziewczyny, które wolą plotkować o chłopakach. Też chciałabym urządzić takie zawody. :<

ocenił(a) serial na 10
Merkura

Umówimy się na seks?

ocenił(a) serial na 7
Merkura

Wiem :D A jaka beka z niego była niemiłosierna..xD
Dlatego tak się cieszę z bycia facetem ^^ Nawet pomimo tych wszystkich przeświadczeń ze strony rodzicielki, jak to chłopy mają ciężko xP

ocenił(a) serial na 8
n00bers

Gówno prawda. To dziewczyny mają gorzej. Nawet sobie nie wyobrażasz il razy słyszałam, że nie mogę robić tego i owego bo jestem dziewczyną. Masz szczęście że jesteś facetem. -.- przynajmniej możesz robić dużo różnych rzeczy.

ocenił(a) serial na 7
Merkura

Ja zawsze tak twierdziłem, choć moja mamusia stara się mnie naprostować i zrobić ze mnie miłego i tolerancyjnego człowieka, akceptującego choćby pedałów xdd Jak jej idzie, to widać xD I zawsze cieszyłem się z bycia facetem :D

ocenił(a) serial na 8
n00bers

Geje są fajni.

ocenił(a) serial na 7
Merkura

Chyba dla bab :P Są guuuupiiiiiiii.... Fe! W tej jednej kwestii jestem skłonny poprzeć pewnego polskiego polityka xD

ocenił(a) serial na 8
n00bers

Ale Czemu Ci tak przeszkadzają? Homoseksualizm jest naturalny. ^^

ocenił(a) serial na 7
Merkura

Od kiedy to? :P A ja myślałem że heteroseksualizm jest naturalny :P

ocenił(a) serial na 10
n00bers

Haha, dobre xd ale popieram cię, choć do homoseksualistów nic nie mam, acz nie można mówić ze bycie homo jest normalnością xd

ocenił(a) serial na 7
Skipper12

JA mam ich głęboko w poważaniu i niech se robią co chcą. Byle z dala ode mnie xD

ocenił(a) serial na 10
n00bers

W sumie już wolę się patrzeć na dwie całujące się dorosłe kobiety/mężczyzn niż na dwójkę nastolatków innej płci liżących się na przystanku xp

ocenił(a) serial na 7
Skipper12

E tam, to drugie jest przynajmniej normalne xd Jak wczoraj jechałem autobusem to przede mną stał chłopak z dziewczyną i ciągle uprawiali lizańsko xD A jakbym zobaczył dwóch takich facetów/kobity, to ciekaw jestem reakcji ludzi dokoła xP

ocenił(a) serial na 10
n00bers

Normalne to tak, ale już wolę patrzeć się na gejów/lesbijki xd
Hetero lubią w miejscach publicznych xd
Pewnie by ich z autobusu na chodnik wyrzucili xd ale tacy to tylko na paradach czy tam jeszcze na czymś innym xd

ocenił(a) serial na 7
Skipper12

Like a boss xd Lesbijki by jeszcze obleciały..xDDD
No, bo mogą xd
I naszpikowali śrutem xd

ocenił(a) serial na 10
n00bers

Nie ma to jak z rozmowy o parówkach, przejść na lesbijki, TAKIE RZECZY TYLKO NA FILMWEBIE!!!

ocenił(a) serial na 8
ManiakowyPingwin

Taki urok internetu.

ocenił(a) serial na 8
ocenił(a) serial na 7
ManiakowyPingwin

Co nie? ;d

ocenił(a) serial na 10
n00bers

xP
Czyli jeżeli już, wolisz patrzeć się na całujące się kobiety? Aha xD
A tam xd
I to jak xd

ocenił(a) serial na 7
Skipper12

No co? xdd Zawsze to dla mnie przeciwna płeć xD
Hehe xd
Że nic by nie zostało xd

ocenił(a) serial na 10
n00bers

Haha xd
Sam popiół :D

ocenił(a) serial na 7
Skipper12

No co? xD
Raczej resztki flaczków ;D

ocenił(a) serial na 10
n00bers

Nic, tylko było to zabawne :3
No, w sumie xd

ocenił(a) serial na 7
Skipper12

Hehe xd

ocenił(a) serial na 8
n00bers

Gdyby nie był naturalny to nie występowałby u innych zwierząt. Wiedziałeś, dużo pingwinów i delfinów jest homoseksualnych? Im inteligentniejszy gatunek tym więcej homoseksualistów.,

ocenił(a) serial na 7
Merkura

Delfiny są pedałami w skrajnych przypadkach, gdy nie ma w pobliżu żadnej samicy :P A wiesz, czemu to NIE jest naturalne? Bo pedzie nie mogą mieć dzieci w normalny sposób :PP Ta, pingwiny są bardzooo inteligentne :P A delfiny niewyżyte seksualnie :D

ocenił(a) serial na 8
n00bers

To JEST naturalne, bo z tym się już rodzisz, nie można tego wyleczyć i w ogóle zwierzęta to też geje.

ocenił(a) serial na 8
Merkura

"W przypadku pingwinów zaobserwowano, że niektóre osobniki płci męskiej łączą się w pary na całe życie i zdarza się, że wspólnie budują gniazdo, w którym zamiast jajka umieszczają kamień próbując wysiadywać go. W 2004 roku pracownicy ZOO w Central Parku eksperymentalnie podmienili jednej męskiej parze pingwinów kamień na prawdziwe jajko, po czym zaobserwowali, że wyklute pisklę para pingwinów otoczyła taką samą opieką jak pary osobników płci przeciwnej. Zachowania homoseksualne wśród pingwinów potwierdziły także ogrody zoologiczne w Niemczech, Japonii i Nowej Zelandii.
U pingwinów Adeli obserwowano również dwa samce zachowujące się jak typowa para tego gatunku: jeden położył się na ziemi wznosząc ogon i dziób, a drugi odbył z nim stosunek, wpuszczając nasienie do otworu płciowego partnera. Następnie osobniki te zamieniły się rolami."

CZY TO NIE PIĘKNE??

ocenił(a) serial na 7
Merkura

W żadnym razie. Biednym zwierzętom powinno się ukrócić cierpienia :)

ocenił(a) serial na 7
Merkura

Dla takich osobników to może i być naturalne, ale dla normalnych nie :P A i tak, gejasy ani lesbijki nie mogą mieć bachorów. Zwierzęta to geje? Ciekawa teoria :P