Był już taki temat,ale co tam!
K O W A L S K I
Na zawssssszeee i wieeeczność
Inteligentny a zarazem słodki i rozczulający!
Jest taaaaki wrażliwy :D
Uwielbiam go! :)
Jest słodki.
A skoro twierdzisz,że nie widać niedokładnie oglądasz serial.
Nawet największy fan Skipcia powie ci,że Kowalski jest uroczy ;D
Grr! Nie zdzierżę! Kup se jakieś okulary, czy co, bo jak nie potrafisz tego zauważyć...
zgadzam się :) Kowalski jest the best. Taki fajnyyy geniusz :-) i to mój ulu. bohater ♥
Fajny?
Fajny?
Fajny?
Sorka,już się ogarniam!
On jest super-ekstraśnie-słodko-genialny!!
Jego osoba...
OCH,ACH I W OGÓLE RÓŻNE INNE PARTYKUŁY.
Aż mi się Caps Lock włączył ;P
Skipper. On i tylko on. Sens życia. Słodki i silny, rozczulający i twardy, a jak się uśmiecha....Czy ,,Big S.T.A.N.K.'' i ta przesłodziuteńka łezka.... Jezu! Cudny :)
Fajnie :) Ale zapomniałam dodać,że jest wyjątkowo słodziutkouroczosłitaśnokjutaśny ;) Jak czasm robi tą minę szefa albo smutne oczka.... Albo jaki jest słodki w ,,Zaginionym Skarbie...'' z tą zdeterminowaną miną... :)))))) :DDDDD
Jest najlepszy. Tyle ma różnych oblicz-dżentelmen, dowódca,słodziak,romantyk, dowcipniś,tancerz,nostalgik,śpiewak... A w polskim dubbingu ma tak genialnie dobra głos,że gdybym trafiła do pingusiów,a on powiedział moje imię,to bym zemdlała ;) On po prostu jest wspaniały.
No, polski dubbing to naprawdę kawał dobrej roboty. A Skipper jest jednym z najlepiej dobranych głosów :)
Jest idealny - śpiewa ładnie, smutek też perfekto,a jak czasem coś powie... Ah, normalnie nie do opisania...
Jest idealny - śpiewa ładnie, smutek też perfekto,a jak czasem coś powie... Ah, normalnie nie do opisania...
2 razy napisałaś to samo :) Właśnie, pl Skipper wspaniale pokazuje emocje, a angielski jak jakiś robot gada :/ Bez żadnych uczuć, emocji...
Nom... :( W polskiej wersji jest jeszcze lepszy (jeśli to w ogóle możliwe ;) )
To jeszcze mało powiedziane :D Ale nie ma słów, by wyrazić jaki on jest cudowspaniałofantastycznosuperoextraśnieidealnieboski!!! :D
Ten człowiek po prostu chciał się dowartościować i zrobić tak, by więcej osób zobaczyło jego typ.
Mój julian król julian, oraz kowalski.
To są postacie które swoim dubingiem są świetne.
Kolejny Fan Skippera...
O ludzie ;P
Hue hue hue ; )
A Bulgotka tez lubię.
Najlepszy czarny charakter...
Z głupim charakterem. Właśnie dlatego zmienię charakter Bulgota w swoim opku. Jest fajny, ale swoją "fajność" ukrywa. I mam nadzieję, że w ostatnim odcinku będzie jakiś inny, bardziej niebezpieczny wróg, który nie będzie się kolegował z Bulgotem. "Wróg mojego wroga jest moim przyjacielem" więc chcąc nie chcąc, będzie musiał się przyłączyć do pingwinów... Cholera, czemu ja opowiadam, co będzie dalej w moim opku? ;)
Kowalskiego tez lubię za te jego niezrozumiałe słówka i wynalazki :D
No i Julka za te skromność i teksty :P
Jakby nie patrzeć to wszystkie postacie są fajne
Szkoda tylko że Bulgot częściej nie występuje :( Mam słabość do czarnych charakterów :P
Hehehehe,wszyscy którzy lubią Kowalskiego z miejsca są moimi przyjaciółmi xD ;P
Bulgot jest fajny...
Bo jest Geniuszem Zła!
I kocham ich wymiany zdaniowe z Kowalskim
Trząsł się agonicznie!
Hahahaha ;D
No niestety.
Mało jest ludzi takich jak my ;P
Hue hue hue
Dobra przegięłam troszkę ; >
Ale ja lubię Geniuszy w każdej postaci ; )
No,w każdym serialu moją ulubioną postacią jest jakiś geniusz,bądź kujon ;P
Taki to już mój los...
Jednak nikt nie ma takiego miejsca jak Kowalski ; )
Ja tak samo!
Normalnie mam chyba w genach wpisane, by lubić geniuszy, ludzi/nieludzi inteligentnych i mądrych :D
A jak technobełkoczą to już w ogóle mi odbija szajba ;D
Ale akurat u mnie, miejsca pierwszego wśród geniuszy Kowalski nie zajmuje :P
Drugie ;D
Bo pierwsze jest zarezerwowane dla kogoś innego ;) :P
Ja również mam słabość do takich geniuszy, szczególnie jeśli powiedzą coś ultranaukowego. Kowalski jest the best!!!
Ja go kocham ponad wszystko!
Jego naukowa gadanina + młodzieżowe teksty (chociażby "Kolo ma kuku na muniu!") po prostu mnie rozwalają!
U mnie na drugim miejscu jest Cody z "Nie ma to jak statek".Jest do Kowalskiego bardzo podobny ; )
Ale dzieli to miejsce z Loganem z serialu "Big Time Rush"
Cody? Do Kowalskiego? ;o
Chyba to kiedyś oglądałam, ale nie dostrzegłam u niego żadnych symptonimów geniuszu O.o
Mnie jeszcze rozbawia, jak czymś oberwie, czy coś a potem mu odbija "Matko Boska Częstochowska, Tata zjadł żelazko" ;D
U mnie na pierwszym miejscu jest Doctor z Doctora Who (a tak w ogóle, to polecam ten serial ;))
...
Właśnie zdałam sobie sprawę, że Doctor (10th) też jest podobny do Kowalskiego O.o