PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=468032}

Pingwiny z Madagaskaru

The Penguins of Madagascar
2008 - 2013
8,0 128 tys. ocen
8,0 10 1 127560
8,2 24 krytyków
Pingwiny z Madagaskaru
powrót do forum serialu Pingwiny z Madagaskaru

król julian:

ocenił(a) serial na 8

Mój mały JJ !

ocenił(a) serial na 9
Angela1997

heee
pewnie masz ich jeszcze 50 w zanadrzu, ukrytych w szafie :D a co to w ogóle był odcinek z tym kalkulatorem ?

ocenił(a) serial na 10
Mika9842

Eeee,czekaj myślę.
"Czarodziejski pędzel"

ocenił(a) serial na 9
Angela1997

aaaa !
tak właśnie zastanawiałam się jaki ja ostatnio widziałam odcinek.. no ale dzięki ^ ^
już mi łzawi jedno oko ! a to znak przemęczania.. potem ono mija, lecz następuje coś jeszcze gorszego.. SZAŁ ! : P

ocenił(a) serial na 10
Mika9842

To idziemy ziuziu,bo ja mam straaasznie ciężką głowę :O

ocenił(a) serial na 9
Angela1997

jak sobie o tym przypomnę to jednak uświadamiam sobie że coś w tej głowie mam.. nie wiem czy jest to akurat coś pożytecznego jak np. mózg. no ale cóż
paa ; d

ocenił(a) serial na 10
Mika9842

Na raźka :***
:D

ocenił(a) serial na 9
Angela1997

hej ! ; d do juuutraaaaaaa !
a a aa jutra.. umpa umpa
techno kurczaki !

Mika9842

O Jezu, jak dobrze że się znalazł. Strasznie się o niego martwiłam. Może szynszyla nazwiesz... dobra nie mam propozycji. Jedyne męskie imię, które przychodzi mi do głowy to Parys (dawny pies mojej mamy, jamnik. Uwielbiałam go :)), a to chyba zbytnio nie pasuje.

ocenił(a) serial na 9
Flutterlie

; ) wiesz jaka była w domu radocha jak okazało się że kotek z lecznicy to właśnie Skipper ^ ^
Parys ;P? bardzo fajne imię, ale wydaje mi się że do szynszylki nie będzie pasowało.. choć do końca nie wiem. Szkoda też mu tak mieszać w głowie

Mika9842

Uwielbiałam Parysa :) Umarł jak miałam 2 lata :( Ale do szynszyli nie będzie raczej pasować.

ocenił(a) serial na 9
Flutterlie

oj.. szkoda ; (
też kiedyś miałam psa.. wabił się Axel.. trzeba było go uśpić.. miałam wtedy niecałe 7 lat.. niby byłam starsza niż ty, jak straciłaś swojego, ale i tak bardzo to przeżyłam ;( no cóż.. takie jest życie.. każdy musi odejść z tego świata..

Mika9842

Weź mi nawet nie przypominaj o tym. Nie wyobrażam sobie, żeby mój piesio miał... nawet nie jestem w stanie tego napisać.

ocenił(a) serial na 9
Flutterlie

wiem.. ale trzeba się z tym pogodzić że kiedyś ten dzień nadejdzie.. nikt nie będzie żył wiecznie.. dlatego trzeba cieszyć się każdą chwilą ! i nie marnować życia na siedzenie przed komputerem ^ ^

Mika9842

Tak jak my :P

ocenił(a) serial na 9
Flutterlie

hah ^ ^
ale to taaak kusi ! i UZALEŻNIA ! : D
ale szczerze.. ja w każdej chwili mogę zejść z kompa.. najczęściej jak wchodzę, to tylko na filmweba, a wcześniej też na nk.. potem się strasznie nudzę i już wolę coś poczytać niż przesiedzieć i przenudzić się na kompie cały dzień/

Mika9842

Ja też właśnie na filmweba, czasem na facebooka ale to rzadko. No i odwiedzam te wszystkie blogi o pingwinach :)

ocenił(a) serial na 9
Flutterlie

no właśnie ! :D to jest na porządku dziennym ; P
teraz sobie wyłączyłam na filmwebie to sprawdzanie pisowni ; d muszę się poprawić z gramatyki.. jakby co to mi wytykaj błędy :P
teraz widzę że w tym opkach jest taki zastój.. no cóż.. szkoda, ale ja i tak cierpliwie czekam ^ ^

ocenił(a) serial na 10
Mika9842

Heh, ja mam cały czas włączoną tę opcję, bo jak szybko piszę, to potem robię literówki i poprawiam :P

ocenił(a) serial na 9
Szeherezadaa

hah ; D no właśnie ja mam podobny problem ^ ^ czasem tak szybko że zdanie piszę od tyłu Xd

ocenił(a) serial na 10
Mika9842

Nieźle O.O
Mnie się tak nie zdarza (na szczęście ;) ) Ale dość często, np ostatnią literę umieszczam w środku wyrazu ;)

ocenił(a) serial na 9
Szeherezadaa

hah ;d to jest u mnie na porządku dziennym. Albo w głowie mam co innego a pisze co innego.. oo nie ! za niedługo przyjedzie do mnie kuzynka ! masakraaa

ocenił(a) serial na 10
Mika9842

Współczuje :(

ocenił(a) serial na 9
Szeherezadaaa

dziwne.. jest 20 po a ich jeszcze nie ma.. może nie przyjadą ! : D a nie.. już słyszę pukanie do drzwi.. raaatuuj !

ocenił(a) serial na 10
Mika9842

Nie wiem za bardzo jak, ale wiedz, że cię wspieram! Przytulam cię mentalnie i w ogóle!
Albo skłam, że masz jakiś projekt do szkoły i zostań, albo coś... Albo że masz jakiś konkurs i się przygotowujesz...
Albo coś takiego...

ocenił(a) serial na 9
Szeherezadaaa

hah ; D
nienawidzę kłamać.. powiem po prostu że jestem zajęta... ale moja kuzynka jest taka upierdliwa że za wszelką cenę będzie mi chciała pomóc.. a ta pomoc sprowadza się do oglądania i zabawy w kucyki pony

ocenił(a) serial na 10
Mika9842

Baw się w pingwiny i pamiętaj o mojej operacji :P
I jakby co ja jestem Kowalskim :P

ocenił(a) serial na 10
Mika9842

MÓWIŁAŚ,ŻE NIE MASZ NK?!
Kłamiesz mnie?!
Ehehehehe,płaczę ;'(((

ocenił(a) serial na 9
Angela1997

niee ! cytuję ,,najczęściej jak wchodzę, to tylko na filmweba, a wcześniej też na nk.." wcześniej czyli kiedyś ^ ^ zanim go usunęłam.. coś ty chora ! ja bym cię nigdy nie okłamała ! brzydzę się tego ;* nie płacz

ocenił(a) serial na 9
Angela1997

proszę.. nie obrażaj się na mnie ; ((
przecież gdybym miała nk to bym ci powiedziała.. głupio mi teraz.. nienawidzę jak ktoś mówi że kłamię.. czuję się wtedy jak ostatnia ofiara i kretynka..

Mika9842

Ja nigdy nie miałam nk. I dobrze. Zmusili mnie do założenia fejsa, choć tego nie chciałam, ale w sumie dobrze się stało :P Ale i tak go nie lubię.

ocenił(a) serial na 9
Flutterlie

mnie zmusili do założenia nk.. i tak nie korzystałam, tylko z początku.. z fejsem jest to samo, ale ja powiedziałam sobie że nie.. za dużo czasu zajmuje a w ogóle to nie czuję takiej potrzeby

Mika9842

Ja korzystam, jak ktoś mi powie, że wstawił mi coś na tablicę/w sprawach szkolnych/jak mam się z kimś umówić, np. na wyjście do kina. Tylko wtedy.

ocenił(a) serial na 9
Flutterlie

aha.. a ja tam wolę nie zawracać sobie tym głowy ; d szkoda moim zdaniem czasu na takie coś.. ale może kiedyś

Mika9842

No wiem. Ale fejs jest przydatny, np. kiedy chcesz obśmiać nauczycieli, albo gdy ktoś robi opracowanie referatu na muzykę :)

ocenił(a) serial na 9
Flutterlie

hahaha ; d chyba się skuszę XD

ocenił(a) serial na 10
Mika9842

Hehehe,teraz mi jest głupio ://///
Sorki,zrobiłam z siebie pacana :O
Ale ja się na ludzki rzadko obrażam,a na ciebie to chyba w ogóle.
Chociaż??? :!

ocenił(a) serial na 9
Angela1997

to mi powinno być głupio a nie tobie.. mogłam specjalnie dla ciebie założyć to nk ; d
chociaż... ?! co ? :((

ocenił(a) serial na 10
Mika9842

Eee nie zakładaj dla mnie...Przecież nie będę ci zajmować czasu...
:)
Nie myślę nad tymi kucykami.Gdybym ich wtedy nie zezwała,to byłby z nimi 'spokój' :P
To wszystko moja wina!!!Aaaaa!

ocenił(a) serial na 9
Angela1997

haha ; d
ale gdyby nie Flutterlie, to bym się od nich nie uzależniła: D
jeszcze cię w to wciągnę ! zobaczysz Xd
ale nie gniewaj się ! to tak jak z pingwinami :D

Mika9842

Tu się zgodzę :)

ocenił(a) serial na 10
Mika9842

Ja w to nie wejdę,a jak będziesz za bardzo próbować...to to strzelę focha :O Heh
Ale gdybym ja nie wspomniała,to Fluterie by nic nie powiedziała,czyli to przeze mnie :O

Angela1997

Kurde, czyli znów wychodzi że wszystko przeze mnie... Szlag.
A tak btw nie obejrzałam przez was najnowszego odcinka. Co tam, i tak obejrzę jutro z napisami :P

ocenił(a) serial na 9
Flutterlie

nowy odcinek? ale czego?
na czym?

przepraszam : D

ocenił(a) serial na 9
Angela1997

no ! to wasza wina po połowie : D
ja was chyba zateguje no ! :P JA LUBIĘ KUCYKI PONY!
SZOK !

Mika9842

Nawróciłam cię :P Jesteś pierwszą osobą, którą zachęciłam do kuców. Teraz wszyscy robimy: Yay!

ocenił(a) serial na 10
Flutterlie

Ja nie lubię,więc nie robię!
Koniec i kropka!
To jest forum Pingusiów nie kuców!
AAAAAAA!JA zaraz zwariuję.Przez was wenę tracę.Buuuu,płaczę :O

Angela1997

Cicho, nie płacz :...(

ocenił(a) serial na 9
Flutterlie

YAY !
ja w to jeszcze nie wierzę !
aaa ! dzisiaj właśnie śniły mi się kucyki ! i pingwiny zresztą też.. mój pierwszy sen od tygodnia !

Mika9842

Mi się tylko raz sniły kuce. Opowiadałam wam ten sen?

ocenił(a) serial na 10
Flutterlie

A może ktoś nie chce go słuchać...
Jejku,może ja się wyłączę,bo i tak mnie olewacie... :(