Ja w pierwszych trzech klasach podstawówki :) I pamiętam tylko, jak było do widzenia, ale zapisać tego nie umiem ;P
Ja bym chciała się uczyć Franca...A rusek?
Hmhm,trudny nie jest,tylko trzeba znać ten alfabet zwany pięknie cyrylicą...
Oooo super :D
Chociaż żebym się przedstawić umiała :P
Tylko ja tam nie mam pięknego akcentu... :-/
Ale baaardzo dziękuję już z góry :>
A ty myślisz, że ja mam :P? Po jakimś czasie człowiek mówi "lżej" sam z siebie... Ja nawet piszę francuskie "r" w innych zeszytach, tak się przyzwyczaiłam ;)
hah ^ ^
najlepiej to uczyć się angielskiego ! :D
ech... przypomniałam sobie o tym napisach ! :O
zapomniałam ! AAAAAAAAAAAA
ło matko ! ale ja mam dopiero jakieś 10 minut zrobione :(
nawet nie wiem czy wyrobię się do kwietnia.. 2014 roku !
aa tak w ogóle.. ciekawe co z tym nowym odcinkiem
Pffiii pewnie znowu nas oszukają...
Faktycznie coś ostatnimi czasy nie pisałaś mi,że męczysz się nad napisami :P
nom ! teraz to można się po nich spodziewać wszystkiego..
ech ;d racja.. po prostu albo zapominam albo nie mam czasu.. a jak nawet zamierzam to po chwili rezygnuję bo jak widzę ile jeszcze tego mam ; O ale muszę być silna ! :D
TAK,a ja cię będę znów do pierwszej w nocy wspierać.Ale czego się nie robi dla nauki i kumpelek :D
oj ! miło mi bardzo ^ ^
nie wiem co ma wspólnego gadanie ze mną a nauka, no ale.. jeśli tak mówisz ;D
chwilę sobie popiszę, a potem sprawdzę co zapamiętałam z tego niemieckiego ^ ^
Uuu,to już pewnie po powtarzaniu...
Ciekawe czy będziesz robić te napisy???
Hmhmh,poczekam sobie na ciebie :>
hah ; d sprawdzian chyba tak źle mi nie poszedł ^^
jakoś będzie ;P muszę jeszcze poprawić ocenę z pytania. A jutro dzień wagarowicza ! : D my mamy coś takiego że jak klasa przebierze się na zielono to nie będzie pytana i można negocjować w sprawie kartkówek :P YEAH ! tylko teraz trza się jakoś ubrać ^ ^
napisy? ale do tego długiego odcinka?
U nas to jest tak, że 21 są jakieś prezentacje klasowe (do kitu...). Ogólnie to wygląda tak: większość klas ma jakiś ciekawy pomysł (chociaż są też takie banalne jak np. śpiewanie, ale jest to wówczas porządnie wykonane), a my robimy tak: jeden chłopak śpiewa (bez podkładu, i ogólnie), a my stajemy i się śmiejemy (teoretycznie ma to być chórek, ale że nikt nie zna piosenki...). Po skończeniu wszyscy klaszczą z ulgą, że już skończyliśmy... Tak było w zeszłym roku. Teraz będzie podobnie...
tak ; d wyślij pocztą ekspresową bo się spóźnię do szkoły :P akurat tak los chciał że mam na godzinę 9 i mogę sobie wcześniej wejść na kompa : D a co się stało.. dzisiaj sama, bez pomocy budzika wstałam o 7 ;O
szok ^ ^
O 4 ! WOW!
i po co tak wcześnie ?
mi się o tej godzinie nawet do toalety nie chce wstawać Xd
Ja potrafię się obudzić o 3 i nie być zmęczona przez cały dzień :P Nie korzystam w ogóle z budzika. Kiedyś nie spałam przez 36 godzin i nie chciało mi się spać :)
nie no.. widzę że tylko ja jestem na tyle leniwa że potrzebuję minimum 12 godzin snu dziennie :D i tak zazwyczaj przesypiam jakieś 5, no bo trza rano wstać ^ ^
ja jak się budzę to i tak potem zasypiam :P a wiecie co słyszałam? że jak budzisz się o 3-4 w nocy to z powodu kogoś obecności.. nigdy samemu.. A TO ZNACZY !? że.. jeśli rodzice śpią, albo jesteśmy sami w domu to została tylko jedna opcja.. duch ! ; O
mi to wujek opowiadał i jakoś to straszniej brzmiał ;d
no albo jak się czuje dreszcze to oznacza że obok ciebie stoi jakaś niematerialna postać.. czyli w tym przypadku też duch.. a moja kol zjadła dzisiaj korektor..
no.. to by było na tyle z mojego postu :D
"a moja kol zjadła dziś korektor"
Takie zdania wyrwane z kontekstu są najlepsze :D
Ja tam nie wiem jak jest z tym snem. W duchy nie wierzę :P
ale ja mówię serio Xd
potem wymyślałyśmy jakieś niemożliwe i dziwaczne tego skutki ; d
hah... ja tam wolę nie mówić że nie wierzę w duchy, bo mnie jeszcze będą nawiedzać ! :O ja nie wierzę ludziom którzy mówią że widzieli duchy.. ; p
Heh, mnie czasami jak się obudzę w noc, to nachodzą takie myśli, że mogłabym zobaczyć ducha jak mi się przechadza po pokoju, więc zaciskam jak najmocniej oczy, żeby go nie zobaczyć XD
Nom, ale "a moja kol zjadła dziś korektor" mnie rozwaliło ;D
Mnie koleżanka mówiła, że jak się ma dreszcze, to cię śmierć... coś tam :P nie pamiętam :(
hah ; d
ee tam.. nawet teraz mnie tak jakoś dreszcz przeszedł ! ale wolę się nie odwracać ! jeszcze jakiegoś ducha zobaczę ^^ a znając moje szczęście to od razu dwa ; D
Ja nie wierzę w duchy.Zwykłe bzdury nie poparte naukowo :P
Ehhh,to z korektorem było najlepsze...
A moja koleżanka zjadła dzisiaj papier :O
hah ; d a ty znowu z tą nauką :D
haha.. papier? to ta kol o której wcześniej wspomniałam to ona jest wszystkożerna.. ostatnio zjadła chrupki z ziemi z jakimś czarnym nalotem na spodzie, a kiedyś lizaka z chodnika odgryzionego do połowy. ; D a ten korektor to był właśnie z papierem, bo dzisiaj akurat siedziałam z nią na geografii i ja znalazłam mój stary korektor i go odkręciłam i wydałam na kartkę i powiedziałam: jak to zjesz to będziesz hardkorem..
nie spodziewałam się że to zje :D
I jest hardkorem i jeździ traktorem :P
Buhahahaha :D
Znowu mnie nosi.Jutro mam fotki w szkole.Trza będzie się jakoś ogarnąć :P
Ja tam kiedyś zjadłam,eee...chusteczkę higieniczną.Nawet dobra była :P
mmm.. lawendowa :D
ja teraz muszę chodzić do szkoły z husteczkami-dinozaurami bo moja mam dla brata kupuje ;D
oo! to ja miałam jakoś na początku września.. tamtego roku :P
hah ; d
ja nigdy nie wychodzę dobrze na zdjęciach klasowych.. pamiętam takiego chłopaka z klasy z podstawówki.. zawsze wychodził dziwnie na zdjęciach.. kręcił się, machał do fotografa albo robił jakieś durne miny. przynajmniej się odróżniał ; dd
hah ; D
ooo jak sobie tak przeglądnę te moje stare zdjęcia to przypominają mi się stare czasy ^ ^
ach.. szczerze?! czasem chciałabym choć na jeden dzień znów wrócić do starych, czterech ścian podstawówki
Hehehe,ja jestem nadal w tej samej szkole :D
Tylko klasy inne :>
Ale miałam sobie iść...I nie mogę..No ale trza.Na razie :D
no papa ; D
i miłej zabawy ^ ^
tylko nie siedźcie do późna ! umyć zęby i zmienić skarpetki !
^ ^
hahahahahahaha ; DDD
ale jednak, w końcu poszłaś, a w Modzie na Sukces się to niestety nie zdarzy. który oni już w ogóle odcinek puszczają Xd? ja wczoraj poszłam spać z mokrymi włosami i wstałam z szopą na głowie Xd
ale raczej z.. KURNIKIEM !
PIEJO KURY PIEJO !
A ja znów kilka postów do tyłu :P Czy zawsze muszę być tą niezorientowaną?
Moja koleżanka z klasy je papier tonami. Dosłownie. Nawet przestało nas już to dziwić. Co lekcja, to ona zjada zeszyt.
Moda na sukces ma ponad 6 tys. odcinków.
Zdjęcia klasowe... nie wspominajcie o nich. Jako osoba niezwykle niefotogeniczna jestem przez nie upośledzona na całe życie :P
A moja siocha wzięła dziś do buzi laczka :O
Na pewno przesadzasz....
Ja tam sądzę,że wyglądam jak baba ze wsi...
MASAKRA! :O
Ja wychodzę, w zależności od typu zdjęcia, jak:
- zombie
- czarownica
- wampirzyca
- kosmitka
Jak mi się coś jeszcze przypomni, to napiszę.
Eeee taam!
Gorzej ode mnie,na pewno nie!
Ja naprawdę wychodzę jak stara wieśniara :P
Hehehe,zaczynam to lubić.
PIEJO KURY PIEJO!
To tak głupie,że aż śmieszne!Buhahahaha:D
Dzisiaj moja kumpela,zabroniła mi gadać z kolegą.Ale najlepsze było to jak to zrobiła...:O