Moim zdaniem najwrażliwszy jest Szeregowy.Zaraz po nim Skipper choć potrafi zachować zimną krew.Potem jest Rico.Na koniec Kowalski . Kiedyś go nienawidziłem ,teraz udaje że go nie widzę.
Najwrażliwszy jest Kowalski. Niby taki naukowiec, ale jednak potrafi być bardzo wrażliwy.
Po nim będzie Skipper.
Następnie Szeregowy.
Na końcu Rico.
A moim zdaniem ;)) najwrażliwszy jest:
1. Kowalski
2. Szeregowy
3. Skipper
4. Rico ;d
takie jest moje zdanie. ;)
1.Kowalski
2.Skipper
2.Szeregowy
4.Rico
Czemu Kowalski naj? Bo on ciągle i ciągle płacze za Doris czy pisze wiersze....
heh wiersz dla doris w tym odcinku co julian noszi ten naszyjnik hahaha mocne :D
Mój ranking wygląda inaczej:
1. Kowalski
2. Skipper/ Szeregowy (nie mogę się zdecydować)
3. Rico
Rozumiem, że go nie lubisz, ale jak można udawać, że nie widzi się jednego z bohaterów? O_O
Mój ranking wygląda identycznie jak twój :) Skipper i Szeregowy są mniej więcej tak samo wrażliwi (może Skipper trochę bardziej, a może nie...), tylko że Szercio to pokazuje, a Skipper stara się to ukryć.
Nie wiem...
Może chodzi o to,że powiedział,iż cytuję "W nauce nie ma miejsca na smutki" ; /
No tak, ale to przecież przez Szeregowego wózek odjechał. Niedobry Szeregowy. Od dzisiaj udaję, że go nie ma. :/
Ale zrobił.
Oczywiście tak zareagowałbyś na to, gdyby Kowalski tak zrobił. A przynajmniej podobnie.
Dajmy spokój szczegółom.
Może kiedyś się do niego jeszcze bardziej przekona ; )
Chuck Noriss zawstydził Turbodymomana - zjadlł 15 robaków :P
Trololol.... Ale mi odwala :O Jak Szerciowi po cukierkach xD
No...
Ale co tam!
I tak cieszę się,że jestem jaka jestem ;D
Zawsze mogło być gorzej ; )
U mnie tak.
(Jeżeli chodzi o wrażliwość,nie słodkość!)
1.Kowalski
2.Skipper
3.Rico/Szeregowy
Rico jest wrażliwy,widać to w "Returnie",jako jedyny płacze za Szefem i straszliwie się o niego martwi już od samego początku.Szeregowy nie jest,aż tak zapobiegliwy ;P
A u mnie tak
1.Kowalski
2.Szeregowy
3.Rico
4.Skipper
Ponieważ w nawet najtrudniejszych sytuacjach się nie boi,
A Kowalski pokazuje to odcinek z tym znienawidzenie od pierwszego wejrzenia
No...
Ale są inne odcinki,np."Brylantowy król","Miłość Boli","Problem z Żelusiem" a nawet w "Zagrożonym Gatunku",geniusz zaczyna płakać.
Oficjalnie ogłaszam,że w naszym konkursie wrażliwości wygrywa Kowalski.
Wszyscy-prócz dawidkinga-przyznali mu pierwsze miejsce!Cóż za niezwykła zgodność ;D
Eee,dawidking musisz się dobrze przyjrzeć.
Kowalski jest strasznie wrażliwy.
Czasami aż to niezdrowe ;P
Szeregowy/Kowalski/Skipper/Rico.
Ale na dobrą sprawę to przecież każdy z nich jest wrażliwy. Tyle tylko, że swą wrażliwość pokazują w innych momentach i niekiedy z różnych powodów.
Słusznie powiedziane. Każdy z nich ma momenty których nie są w stanie podźwignąć, pewne wrażliwe punkt. Choć wszyscy ryczeli kiedy wydawało im się, że Skipper wykitował. xP Z drugiej strony, po 'stracie' Szeregowego najbardziej roztrzęsiony był Skipper, choć reszta też był mocno przybita. Taka sama sytuacja kiedy Rico miał zostać wysadzony przez niemożliwość wyrzygania dynamitu który miał w żołądku. Wtedy też szef był najbardziej zdołowany. Więc jeśli chodzi o współtowarzyszy Skipper na pewno ma najbardziej miękkie serce. (Kowalski na takim rankingu plasuje się najniżej wraz z wysadzeniem Szeregowego w powietrze z hasłem: "Bezpieczeństwo...? Hmmm..." XD)
Jeśli chodzi o sprawy miłosne - Kowalski bezkonkurencyjnie wygrywa. Jego naukowa natura nie jest w stanie dać sobie razy z irracjonalnym pojęciem miłości, do tego dochodzi wątek nieszczęśliwej miłości do Doris. Na większość zmianek o niej niemal wybucha płaczem albo wzdycha rozdzierająco.
Rico? Toż to żywe przeciwieństwo wrażliwości! Mówimy o nie do końca zdrowo umysłowym pingwinie potrafiącym wyrzygać piłę motorową i jeszcze jej używać. Jedyny przejaw wrażliwości to niezdrowe zainteresowanie do plastikowej lalki i mocne przywiązanie do Skippera.
Ale wydaje mi się, że najwrażliwszy jest Szeregowy. Kwintesencja czułości, troskliwości i przywiązania. Miękkie serduszko idzie w parze z wrażliwością.
Ja to widzę tak: Szeregowy, Kowalski, Skipper, Rico.
Dzięki. Co do przywiązania do współtowarzyszy, przyjaciół to sądze, że każdy w większym czy mniejszym stopniu do wszystkich. Niemniej uważam, że i tak najbardziej każdy jest za Skipperem a on za to kocha wszystkich jednakowo.
Rico potrafi być wrażliwy, co prawda okazuje to głównie Perky, ale i tak... choć coś za szybko jest w stanie 'pozbyć sie' pozorów normalności.
Zapewne gdzieś jest ukazane, ale ja jakoś nie mogę się doszukać, kiedy Skipper okazuje swoje "przywiązanie" że tak powiem, do Kowalskiego. Kiedy w odcinku Gdzie jest mój mózg? Kowalski zaczął się zachowywać jak przygłup, wręcz się cieszył. Zna ktoś może odcinke w którym Skipper martwi się, albo coś, o Kowalskiego?